Verschijning + boekvoorstelling "Andrea"

784 29 14
                                    

Markeer nu in jullie agenda donderdagavond 21 december 2017 met rood, want dan komt "Andrea" officieel uit! 

Iedereen die een boek via de crowdfunding heeft besteld, kan deze komen ophalen in de bibliotheek van Bilzen, vergezeld van een lezing, een interview met moi en een hapje en een drankje! (voor de mensen die niet kunnen komen: het boek wordt dan gewoon opgestuurd met Moedertje Post) Ook mensen die geen boek hebben besteld maar toch willen genieten van de freebies: ook jullie zijn welkom en jullie kunnen ook ter plaatse een exemplaar kopen (en laten handtekenen, natuurlijk). 

Ten slotte wil ik iedereen bedanken die dit leest: dankjewel om het boek te lezen, dankjewel voor alle lieve berichtjes die jullie massaal hebben achtergelaten in de paar jaar dat "Andrea" hier online stond, dankjewel voor al jullie steun die jullie mij hebben gegeven en alles wat jullie voor mij hebben gedaan!

Ten slotte wil ik iedereen bedanken die dit leest: dankjewel om het boek te lezen, dankjewel voor alle lieve berichtjes die jullie massaal hebben achtergelaten in de paar jaar dat "Andrea" hier online stond, dankjewel voor al jullie steun die jull...

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
Andrea | ✔️  GEPUBLICEERDDove le storie prendono vita. Scoprilo ora