16/ materie

583 11 0
                                    

De avond vorderde en de muziek werd steeds beter. House-remixen met snelle beats kwamen voorbij.

Theo voelde hoe de alcohol ervoor zorgde dat hij al zijn zorgen vergat. De muziek hielp ook. Gewoon stoom aflaten, iets wat hij al een hele lange tijd niet meer had gedaan.

Het enige dat nu telde was het hier en nu. Hij kon zich nauwelijks de laatste keer herinneren dat hij nog eens zo gefeest had. Het enige dat hij kon bedenken waren die vreselijke kleedpartijen van Lise, die er uren over kon doen om een jurkje te selecteren, waardoor zijn zin om uit te gaan al ver onder het nulpunt was gedaald. En zonder haar op stap gaan was bijna ondenkbaar geworden. Iedere keer als hij het flikte - Theo was niet het type om zich aan banden te laten leggen door een vriendin - volgde er een fikse ruzie met krokodillentranen.

Maar nu moest hij zich om haar geen zorgen maken. Lise zat in Denemarken en dacht blijkbaar geen seconde aan hem. En dat maakte hem op dit moment geen zak uit. Hij had zijn eigen vrienden, die zich om hem heen prima vermaakten. De muziek was hypnotiserend.

Voor hem danste Ree met Chloé. Ze verloren zichzelf in de baslijnen en trokken zich niets aan van de mensen rondom hen. Ree zag er prachtig uit. Haar haren tolden rond en op haar gezicht had ze een glimlach. Haar heupen en schouders waren perfect op elkaar afgestemd terwijl haar huid glansde onder de aan- en uitschietende lichten. Het was maar al te duidelijk dat Ree hiervan genoot. De dames waren niet onbekend met het concept 'flink stappen'.

Theo ving de stralende blik van Ree op en hij glimlachte naar haar. Instinctief deed ze een stap in zijn richting. Theo knipoogde naar haar en Rees wangen werden lichtroze. Ze wendde haar ogen af en probeerde terug met Chloé in het ritme te komen.

Dat liet Theo niet zomaar gebeuren. Een kleine slide en hij stond opeens voor haar. Ree keek hem ongelovig aan. "Wat doe je!" vroeg ze, haar lichaam dicht tegen het zijne. Ze kon hem voelen. Chloé was ze opeens vergeten, hoewel ze nog geen meter van Ree afstond.

"Jou laten zien hoe het wel moet!"

Theo nam haar pols vast. Ree trilde toen zijn vingers over de zachte huid aan de binnenkant gleden. Het was alsof ze de bassen tot op haar botten kon voelen beuken.

Ze zag de duivelse, plagerige grijns van Theo en besloot mee te gaan. Chloé knipoogde achter hem - iemand had duidelijk iets te veel gedronken - en Ree rechtte haar rug terwijl ze recht in zijn ogen keek. Twee konden dat spelletje spelen.

Hun lichamen voelden elkaar perfect aan. De drum zweepte hen op. Ree voelde hoe haar maag samentrok terwijl ze elkaar met hun ogen aftastten.

De muziek klonk luider en hun lichamen drukten tegen elkaar. Hun heupen en schouders bewogen synchroon, leidden elkaar verder in het ritme.

Rees gezicht zweefde vlak onder dat van Theo. De beat versnelde totdat de octaaf viel. Hun hartslag volgde.

Even bleven ze elkaar aankijken, hun lichamen nog steeds bewegend. Ree verdronk in zijn donkere ogen. Theo kon zichzelf weerspiegeld zien in de verwijde pupillen van Ree. Even vergaten ze alles om hen heen. Haar lippen gingen iets van elkaar, waardoor Theo zijn blik verbrak.

De muziek veranderde en Chloé trok Ree uit de armen van Theo, mee in de sensuele R&B die werd gedraaid.

Een paar nummers lang konden ze nog van elkaar afblijven. De R&B kreeg steeds meer zwoele soulinvloeden. Af en toe kwam er een diepe hiphopplaat voorbij. Ree bewoog haar heupen verleidelijk en suggestief en kreeg aandacht genoeg van de plaatselijke mannelijke bevolking - iets dat ze zelf niet opmerkte. Haar handen gleden over haar hals naar beneden, over haar naakte sleutelbeenderen. Ze had haar ogen gesloten terwijl ze zichzelf liet meedrijven op de meeslepende muziek. Dit was Ree in haar element, op de dansvloer, verscholen in de huid van een wellustige danseres die fantasieën prikkelde.

Andrea | ✔️  GEPUBLICEERDحيث تعيش القصص. اكتشف الآن