Harminchatodik rész

3.7K 257 23
                                    


Mennyit maradtunk a medencébe? Nem is tudom, de az biztos, hogy teljesen kiolvadtam. Rengeteget röhögtünk, bár az a keserű íz végig a számba volt, mert amíg én az ikrekkel nagyon jól elvontam, Charlie sajnos Georgie társaságát élvezte túlzottan. Lehet hogy engem ölelt és az én kezem fogta, de az, hogy le sem szart... nagyjából egy méterrel csökkent az önbizalmam minden alkalommal, amikor rájuk néztem.

Egy idő elteltével már mindenki megunta a vizet, így kimásztunk a jó melegből és rohantunk be a házba, mert senkinek sem akaródzott megfáznia. Mondjuk majdnem dobtam egy hasast befele menet, de ezzel gondolom senkit nem lepek meg.

A fekete leves viszont azután jött, hogy bementünk. Én elmentem és kerestem egy olyan fürdőt, ahol nem akartak párocskák szexelni. Szerencsére találtam egyet, így gyorsan be is surrantam és bezártam az ajtót.

Sóhajtva néztem a tükörbe, és határozattan kijelenthettem, hogy Mini remek munkát végzett. Egy apró elkenődésen kívül olyan fix volt a sminkem, mintha nem is mentem volna be a jakuzziba. Miután kibámészkodtam magam, a mosdókagyló alól kihalásztam egy törölközőt, és igyekeztem megszárítani a fehérneműmet. Mikor már ráfoghattam hogy száraz, visszavettem a ruháimat, megdörgöltem a hajam, kifésültem és késznek nyilvánítottam magam. Mondhatjuk, hogy jókedvemben voltam.

Viszont amint leértem, ez a jókedv egy pillanat alatt eltűnt, elég volt csak a táncolók közé néznem. Ugyanis középen ott vonaglott a barátom és a ribanca. Igazából csak a féltékenység mondatja velem, hogy vonaglottak, mivel Georgie a francba is, de tényleg dögös volt. Vigyorogva mozgatta a csípőjét, amit Charlie elég nagy örömmel fogadott és az ágyékát a lány fenekének préselte, a két tenyere a csípőjén volt és a feje a nyakába temetve. A torkomat a sírás fojtogatta. Abban a pillanatban jöttem rá, hogy mennyire igaza volt annak a nyomorult lánynak. Egy mozdulattal elveszi tőlem.

A fejemet csóválva mentem ki a nappaliból, át a konyhába. ahhoz képest, hogy nemrég még alig-alig tartózkodott rajtunk kívül ott akárki, most elég sokan voltak a helységben. Azonnal ki is szúrtam egy vörös fejet, úgyhogy átnyomakodtam az embereken és megálltam Ash mellett.

-Mizu kiscsaj? -karolta át a vállam nevetve.

-Mire készültök? -leskelődtem. Az asztalról lekerültek az üvegek, és egy srác éppen poharakat rakott ki.

-Sörpongozunk. -vigyorgott a vörös.

-Beszállhatok?

-Tudsz sörpongozni? -vonta fel a szemöldökét hitetlenkedve.

-A haverjaim igazi állatok, úgyhogy kénytelen voltam megtanulni. -kuncogtam.

-Akkor bizony ki vagy hívva egy menetre. -kacsintott rám, majd a kezembe nyomott egy üveg sört, bár nem tudom honnan akasztotta le. -Csak hogy bemelegedj.

-Kihívás elfogadva. -kortyoltam bele a sárgás italba, és enyhén elfintorodtam a kesernyés ízére. -Mikor kezdjük? -érdeklődtem.

-Ha szeretnéd, már most. Mi leszünk az elsők, kicsilány. -kacsintott rám újból, nekem pedig nevethetnékem támadt. Annyira jófejek ezek a srácok, és közel sem olyanok, mint a barátom. Nem csak azért, mert Ash és Chris vadidegen létemre beszélgettek velem, hanem mert egyáltalán törődtek velem. Charlie mit csinált? Fogta a kezem a medencébe. Kösz, oviban ez még elég volt, de ha közben egy másik csajt fűzögetsz, az úgy nem pálya. Nagyon nem.

-Gyere, kezdünk. -rántott vissza Ash a gondolatmenetemből. Nagyon belemerültem, az biztos. Gyorsan megráztam a fejem, és beálltam az asztal túloldalára.

Zsírkréta //Befejezett//Where stories live. Discover now