warmte en kou

71 6 0
                                    

Zodra ik wakker word hoor ik iemand op de deur kloppen, Luka is er nog niet dus moet ik de deur zelf maar open doen. Moeizaam kom ik uit bed en doe de deur open, het is Luka. "Je kan zelf de deur toch open doen." Zeg ik een kleinbeetje geirriteerd. "Van de arts moest ik kijken hoelang je erover doet om de deur open te doen." Na een korte stilte vraag ik "Luka, waarom doet mijn lijf nog zolang pijn, en waarom moet ik nog zolang blijven terwijl als ik zosnel vooruit ga zoals nu ben ik dan allang genezen, ik snap het niet meer." "Als de artsen het maar weten is het goed toch?" "En ik heb het koud." ga ik verder "Jeetje wat kan jij zeuren zeg." probeert hij als een grapje te zeggen okal komt het meer als een belediging aan. Luka porbeert alsnog wat te doen aan de kou door naast me te komen liggen. Het is heerlijk om zijn warme wolle trui tegen mijn dune koude ziekenhuisjapon te voelen.

Na een tijdje is zijn trui koud geworden en duw ik hem iets van me af, Luka trekt zijn trui uit en trekt me tegen zijn 1000x warmere borst aan. Ik heb zolang al geen warmte van een levend wezen gekregen en nu opeens welweer. Hierdoor begin ik na te denken dat ik de laatste tijd best lonely ben geweest. Ik verbreek mijn nare gedachten door mijn gezicht  in Luka's nek te leggen en hij legt zijn hoofd weer op dat van mij. Onder tussen zijn mij handen erg koud geworden dus ik leg die ook op de de borst van het overheerlijke gestalte voor me, hij blijkt er eerst van te schrikken maar legt dan zijn handen op de mijne, netzoals onze hoofden.

We liggen een tijdje in deze houding en het begint me op te vallen dat Luka een sixpack heeft. Ik vraag ernaar "Ga je naar de sportschool?" vraag ik zacht "Ik moet wel als ik grote kerels van kleine meisjes af moet krijgen" Grapt hij. "Noem je me nou klein?" Zeg ik met dezelfe toon als dat van hem "misschien" Door dat antwoord grinnik ik een beetje terwijl Luka een arm om mijn middel wikkelt om me nog meer tegen zich aan te trekken, ik help hem een beetje door mijn armen een stukje te verleggen. Zodra de kaggel aan springt schrikken we we bijde zo erg dat ik aan de ene kant uit bed val en Luka aan de andere. Ik kijk naar de kaggel die aan mijn kant staat en zie een klein soort van elfje op de knop zitten, het is niet z'n elfje dat je in flims ziet, maar ze heeft wel lang haar met punt oren enzo. Ze is echt enorm klein, nog niet eens zo groot als een mensen hoofd. Ik ben zo bezonken in mijn gedachten dat ik niet door heb dat Luka me al recht op heeft gezet. Ik kijk hem aan en laat hem me dan optillen om in bed te  leggen, zover om het zelf te ben ik nog niet herstelt. Zodra ik lig kijk ik met moeite om Luka heen naar de kaggel maar het elfje is al weg en mijn blik word iets beteuterder waardoor Luka vraagt "Gaat het? Je ziet er niet goed uit, ik haal wel even wat te eten en drinken voor je." En daarmee loopt hij de kamer uit.

Ik heb net alles van het elfje verwerkt als er op de deur word geklopt, inplaats om nu open te doen roep ik"BINNEN". Het blijkt te helpen wat ik hoor de deur open gaan. Ik schrik me dood waneer ik een jongen van minstens 6 jaar ouder dan ik in de deuropening staat met een rol tape ik zijn hande. Ik ben te verstijft van schrik dat ik me niet kan bewegen. De man komt met een geheimzinnige blik mijn kant op en duwt me plat. Voordat ik iets door heb heeft hij al mijn ledematen vast getapet aan het bed. Ik ben niet meer verstijft dus ik begin om me heen te slaan, maar kom er al snel achter dat het geen zin heeft en geef op. De gozer klimt op mijn bed en ik begin doods bang te worden. hij zit nu met een knie aan de ene kant van mij en zijn andere knie aan de andere kant. Waneer ik wil schreeuwen om hulp ben ik al telaat wan hij plakt ook een stuk tape op mijn mond met een handoek ertussen om geluid te dempen. Ik zie dat er iets groter word in zijn broek en hij doet zijn gulp open om het eruit te laten terwijl hij ook tape over mijn vooorhooft plakt. Het ding word teeds groter en angstaanjagender. Ik zweet me kapot waneer de man mijn japon uittrekt komt er ren enorme koude wind op mijn eindelijk warme huid. Hij trekt ook zijn eigen broek uit en doet dan ook zijn T-shirt in de hoek smijten waardoor zijn dikke en harige buik tevoorschijn komt. Dan doet hij ook mijn BH los en ik probeer zo hard mogelijk door.de handdoek heen ye gillen, maar de man drukt zijn hand tegen mijn kil zodat ik niet meer dan ademen en dus wel moet stoppen. Waar blijft Luka nou!! Zodra de man mijn BH los heeft knijpt hij 4 keer enorm hard in mijn borsten en rukt dan enorm snel mijn onderbroek omlaag. Ik kan niet meer tegen de stres en val vlauw, alweer. Het laatste wat ik mee krijg is de weldoenende blik van de man terwijl er een pijnscheut door mijn hele lichaam gaat. Het gene dat het meest opvalt is de duivel die op zijn hoofd zit en keihard aan het laggen is.

forever aloneWhere stories live. Discover now