waardeloos

27 7 0
                                    

p.o.v Triss

"We moeten een plan maken om hier uit te komen. Ik heb geen zin om hier voor eeuwig te zitten" "We leven niet eeuwig Triss, en bovendien heb ik al een plan sinds de eerste minuut dat ik hier zit" "Waarom heb je dat dan nog niet uitgevoerd?" Op die vraag krijg ik geen antwoord dus ik geef het maar op. Ik ga met mijn rug tegen de muur naast hem zitten en we staren naar de muur ertegenover, Katie zit zich nog steeds in dezelfde hoek te wassen.

Toch begin ik me af te vragen waar Rikki is. Juist waneer je haar nodig hebt is ze er niet. Als ze ontzichtbaar is kan ze toch overal doorheen? Dan had ze allang de sleuteld kunnen pakken en ons bevrijden. En Kaiden doet in mijn ogen op dit moment ook niet echt iets nuttigs in mijn ogen. "Voer je plan dan uit." Weer krijg ik geen antwoord en hij kijt van me vandaan. Binnen monds mompel ik nog "Sorry hoor." Ik keer heb iets mijn rug toe en begin dan zelf een ontsnappings plan te bedenken.

p.o.v Rikki

Oh kom op, ik moet mezelf door deze deur heen brengen. Daar achter zit nog een trap naar beneden en dan de deur waar Triss, Kaiden en Katie achter zitten, Ik heb ze zelf opgepakt zien worden. Oh, dit gaat niet werken, ik kan mijn krachten niet gebruiken als ik gestresst ben!

Oke, ontspan, dit gaat je lukken en je gaat ze redden, het gebruikelijke plan. Als het me is gelukt staan er twee Fligies klaar buiten, ik kan dit

Ik heb een beter idee, waar is Skyler? Zij is nu nog mijn enige hoop!

forever aloneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin