wonderlijk dier

46 8 0
                                    

p.o.v Triss

Kaiden komt stil achter me staan en zegt "Die nemen we mee." en hij pakt hem uit mijn handen en drukt hem in elkaar. Ik wil hem tegen houden maar dan laat hij me zien dat dat hoord te kunnen.

p.o.v Rikki

Kaiden heeft het het schilderij in elkaar geklapt als ik me laat zien en hij vraagt "Rikki zou jij 2 Fligis kunnen halen ?" "Natuurlijk." antwoord ik en ik krijg meteen een plannetje om hem terug te paken voor de grap die hij veel eerder al met mij had uitgehaald. Ik verdwijn weer en begin de vlucht naar de boederij, ik ben zo blij dat vliegen zoveel sneller is dan lopen, als je dat enorme stuk moest lopen was je nog een jaar bezich. En dan alsnog, we moeten de hele andere kant op. Na 5 minuten kom ik aan en vraag ik naar 2 Fligies. De boer vraagt of ik nog een verzoek heb en vraag om de 2 meest liefste, maar een moet agresief zijn als je hem berijd. Ik krijg ze en ik vlieg meteen weer terug.

p.o.v Triss

Na ongeveer een kwartier komt Rikki terug met 2 rare beesten. Ze heben geen echte manen maar meer een soort heel dun stuk vel dat omhoog steekt als een vin van een vis. Het hoofd is smal en lang rn de staart is een groot ,zacht ,bananenblad. Over het algemeen is de huid groen gevlekt met af en toe wat blauw, rood, paars in verwerkt. In mijn ooghoek zie ik Kaiden er behendig opspringen, alsof hij niet beter weet en het normaal is dat hij dat doet. Maar voordat hij echt zit ziet hij mij klunzig met 1 been over de rug van de Fligie hangen. Hij sprinkt er weer af en helpt mij erop, maar zodra ik wil gaan lopen zoals je op normaale paarden doet verrekt het dier geen spier. "Je moet denken wat je wilt dat ze doet. Als je wilt dat ze een stap zet, dan denk je het, en dan is zij degene die het uitvoert." legt Kaiden aan me uit, ik zie dat hij zich afvraagt wat ik zo net deed. Ik probeer het uit, maar zodra ik 1 pas denkt worden er 3 gezet, en andersom.

p.o.v Kaiden

Na ongeveer een half uur heeft Triss haar Fligie onder controle en spring ik ook op de meine. Zodra we weg willen lopen geeft mijn Fligie geen kik, dan opeens gaat hij extreem snel vooruit en val ik eraf. Het dier rent door. Boos kijk ik Rikki aan die 'onchuldig' haar schouders ophaald. Dit zal vast een trug pakker zijn voor de taart-grap die ik bij haar uithalde. Ik ga bij Triss achterop zitten maar voordat ik dat kan doen ik zij al naar achter geschoven om mij de Fligie te laten besturen, best handig, dan kan ik ook vliegen, dat is nog sneller.

forever aloneWhere stories live. Discover now