Oznámení

1.3K 37 6
                                    

Ahoj, jen jsem vám chtěla oznámit, pokud jste to ještě nezaregistrovali, že píšu novou knihu s názvem "Klíčnice". Vrátila jsem se sem po trošku delší době, takže to trošku prožívám:D Jsem na těšená na veškerou komunikaci s vámi všemi:). Takže pokud se vám tato kniha líbila, tak si určitě běžte přečíst i toto.

S pozdravem, Klaperka😘

Popis přiběhu:

Denně kolem nás projde spoustu lidí. Všichni vypadají normálně, ale pár z nich chrání tajemství staré po stovky let. Nejvyšší z nich se nazývají klíčníci. V každé evropské zemi je jeden, v České republice je nyní klíčnicí Andrea Richterová. Navenek ředitelka Národní knihovny, uvnitř však nejmocnější žena v zemi.

Jako každý rok se 24. března sjíždí klíčníci ze všech zemí do Angers na sněm. Letošní rok se však stane něco zvláštního, na půdě Angerského hradu zemře jeden z klíčníků. Do všeho se začne motat policie a hrozí k odhalení starého tajemství.

Všechno se nakonec vyřeší, ale spleť podivných událostí pokračuje i v Praze. Nakonec zbyde ochrana tajemství na Andree, které je stále v patách anglický klíčník, Devon Cunningham.

Příběh pojednávající o tom, že i mocní lidé jsou jen lidé.

Královna z lesa ✔Where stories live. Discover now