0.4

8K 411 208
                                    

Jin

"Laaaağn! Taeeeeeğ! Jimiiiiğn! Gelin çabuk buraya. Gelin gelin gelin!"

Bir yandan hazırlanmaya çalışırken bir yandan da Jimin ve Tae'ye bağırıyordum.

Odaya dalan ikiliden Tae "Noldu hyung? Odanı pembe hipopotamlar mı bastı? Yoksa elin tuvalet deliğine mi sıkıştı?" diye şaşkınca sorunca ona baygın bakışlarımı yönelttim.

"Lan ne alakası var onlarla. Namjoon'la buluşucam ama kıyafet yok lan. Yok yok kıyafet bulamıyom. Hiçbir şey yakışmıyo ya." diye yakındım.

Jimin "O kim be?" diye sordu. Onu "Hani Tae'nin Instagram'a attığı gönderilerin birkaçının altına yorum yapan varya. Kullanıcı adı nami.joon. O işte" diye yanıtladım. Tae "Siz onunla ne ara tanıştınız da kaynaştınız da buluşma ayarladınız lan. Ne hızlı şeylersiniz öyle." dedi. Dediklerini görmezden gelmedim tabiki de sonuçta dediği şeyi nasıl göreceğim ki duymazdan geldim. (Saçmalamayın tabikide görmezden kelimesini silmeye üşendiğim için öyle açıklama yapmadım 😏)

Dediklerini duymazdan gelerek "Lan geç kalıcam be yardım edin bana veletleeğr!" diye anırdım. Jimin gözlerini devirip dolabıma yönelirken Tae yatağımın üstündeki deterjanı eline alıp "Bu deterjanın ne işi var burda?" diye sordu. "Giydiğim hiçbir şey yakışmayınca bende intihar edicektim onu kafama dikip. Ama vazgeçtim." diye yanıtladım onu. Tae "Vaz mı geçtin? Götün yememiş olmasın." diyerek güldü. Kafasına hafif bir şekilde vurup  "Bas git." dedikten sonra Jimin'in yanına adımladım.

Yanında amaçsızca zıplayarak "Yaaaaa hiçbirşeyim yok işte. Rezil olucam daha ilk buluşmamızdaaaa." diye mızırdandım. Jimin elinde tuttuğu kıyafetlerle bana dönüp "Buldum hyung buldum. Sakin ol. Al giyin şunları. Sana yakışıcaktır." dedi.

Hemen elindekileri kapıp banyoya koşarken "Sağol bebeeeğm." diye bağırırken ayağımın halıya takılmasıyla düşme tehlikesi atlattım ve banyoya giden yolun geri kalanını yürüyerek devam ettim. Yoksa büyük sakatlıklar çıkabilirdi. Daha ilk buluşmada sakat emele bir şekilde karşısına çıkmam istediğim en son şey olurdu.

Hızlıca giyinip aynaya baktım ve dedim ki "Ah çok yakışıklıyım behh. Vidi vidi hendsımım ben bikerem."

Biraz daha aynada o güzel görüntüme bakmak isterdim ama bekletmek istemediğim daha güzel bir görüntü vardı. Daha güzel görüntü? Hayır hayır öyle bir şey demedim yanlış okuyosunuz. Düzgün okuyun aaaa.

Telefonumu falan herşeyimi alıp dışarıya uçtum. Kararlaştırdığımız kafeye girip etrafa bakındım. Daha gelmemiş olduğunu görünce cam kenarındaki bir masaya oturup beklemeye başladım.

Çok geçmeden karşı sandalyem çekildi ve... Üf üf yandı buralar. Çok yakışıklı lan.

Namjoon gülerek "Meraba. Çok beklettim mi?" diye sordu. Ona şebek gibi bakmayı kesip "Yok yok yeni geldim zaten." diye yanıtladım onu. Namjoon "Sevindim. Hadi birşeyler sipariş edelim." diyip garsonu çağırdı. Bana dönüp o güzeeel gamzelerini sunarken bir şeyler dedi ama anlamadım. Elini gözlerimin önünde sallayınca irkilip kendime geldim.

Namjoon "Eee ne diyorsun?" dedi. Ben "Ah pardon seni duymadım tekrar eder misin? Gamzelerine bakıyodum da." Hay ben kendimi osuruk böceğinin götüne sokam. Ney dedim lan ben az önce. Ney dediiigm. Bildiğin çocuğun gözlerinin içine bakaaa baka gamzelerine bakıyordum dedim.

Namjoon öncekinden daha derin bir şekilde gamzelerini ortaya serip "Diyordum ki, ikimize de limonata sipariş ediyim mi?"dedi. Utançtan ağzımı açamayınca kafamı hızlıca onaylar manada salladım.

Namjoon siparişleri söyleyip bana döndü. "Eee hadi bana biraz kendinden bahset." dedi. Ben "Tamam. 26 yaşındayım. Biliyosun adım Jin, Kim Seok Jin. Sonracığıma çok yemek yerim. Üstünde yemek olan herşeyi çok severim. Köpekleri sevmem ama Tae bana inat evde koskocaman bir köpek besliyo. Pis çocuk. Neyse öyle işte. Instagram'da ki Taehyung ve Jimin'le aynı evde kalıyoruz. Yaklaşık 10 yıllık arkadaşlığımız var kardeş sayılırız. Hadi şimdi sen kendinden bahset." dedim ve her bir söylediğini aklımda tutmak için ona dikkat kesildim.

"Ben de işte adım Kim Namjoon 24 yaşındayım. Acayip sakarımdır. Hoseok, Jungkook ve Yoongi'yle aynı evde kalıyoruz. Sizin kadar olmasada 8 yıllık arkadaşız." dedi. Bu bilgiler... Çok değerlileeeeğr. Unutursam beynimi açar deşerim.

Sırıtıp "Ya Namjoon. Tanıştığıma memnun oldum. Hadi bir tanışma selcası çekelim." diyip cebimden telefonumu çıkardım. Fotoğraf çekme amaçlı ona yaklaşınca kalbim teklemedi değil yani şimdi. Birkaç fotoğraf çekip tekrar oturdum. Ve konuşup gülüşerek vakit geçirmeye devam ettik. Sevdim ben bu çocuğu.

"TaeGi'yle kalın..."

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now