2.2

3.2K 278 86
                                    

•Taehyung

Oluşan sessizliği yarıp Jin hyungu kurtarmak adına öne çıkıp "Ah Bayan Kim. Tanıştırcaz tabiki." diyip tek tek hepsini tanıtım. Memnun oldum mırıltıları arasında Bayan Kim "Evet evet Namjoon, Jimin ve Hoseok'u tanıyorum." dedi. Büyük ihtimalle Jimin ve Jin hyunga yardım ederlerken tanışmıştı.

"Ama onları görmemiştim. Başka bir işim çıktığından şirketten ayrıldığım sırada oğullarıma yardım ettiklerini söylediler sadece." diye devam etti.

Jin hyung "Yah burda dikilmeyelim hadi içeri geçelim hava soğuk." diyerek önden eve girdi. Hepimiz peşi sıra arkasından girip Bayan Kim'in karşısındaki koltuklara dizildik. Sıra dayağında çekilmiş hindi gibi hissediyorum şu an.

Bayan Kim, Namjoon hyungu bariz bir şekilde süzüp "Demek damat?" diye mırıldandı. Ne yaptın be annem duygu herkes. Jin hyung kızarıp bozarırken Namjoon hyungun yandan güldüğüne şahit oldum.

Bayan Kim daha sonra Jungkook'u da süzüp birkaç manasız şey mırıldandı. Daha sonra kahkaha atıp "Ay çocuklar dövmiycem sizi rahat olun. Burda kalıcaksınız heralde. Seok Jin hadi siz Jimin'le odalarınızın örtülerini değiştirin misafirlerimiz rahat odalarda uyusun. Salona da iki pike serip siz uyursunuz. Taehyung sende azcık gel benim telefonuma bir şeyler oldu da anlamıyorum ben ona bak." diyip beni kolumdan mutfağa çekti.

Mutfağa girince tezgaha yaslanıp "Eee Tae. Seninki hangisi?" diye sordu. Kendimi tutamayarak ağzımdan "Yoongi." çıkınca gözlerimi büyütüp "Yani hayır öyle değil. İçlerinden arkadaşça en yakın olduğum Yoongi hyung. O manada dedim." diye açıkladım. Kahkaha atıp "Tamam bir şey demedim ki niye telaş yapıyorsun?" diyerek omzuma hafifçe vurdu. Daha sonra "Neyse neyse. İsviçre'de ki şirkette bir sorunlar çıkmış oraya bakmam lazım. Gidicem şimdi damatlarıma iyi bakın." dedi. "Ha gece bir şeyler yapmak yok bak." diye de ekledi.

"Yah saçmalama. Dikkatli git ve uçaktan inince bizi ara." dedim. Gülerek kafasını salladı ve mutfaktan çıktı.

Yoongi demiştim ya Yoongi! Ne diye atlıyosam hemen. Aaaah ah. Bir bardak su içeyim de kendime geleyim. Beyin yokki bende Yoongi demek nedir. Hayır kadın yanlış anlıycak yani.

Temiz bardak olmadığını görünce sürahiyi kafama diktim. Birazı, hayır yarışı üstüme dökülünce güzel bir küfür edip mutfaktan çıktım. Bayan Kim çoktan gitmişti.

Jin hyung "Odaları hazırladım." diye bağırarak aşağı indi. Elinde pikeler vardı. Diğerleri de yanımıza gelince Jimin "Bayan Kim nerde? O hangi odada kalıcak?" diye sordu. "İsviçre'ye gitti şirket için. Yani yok." diye yanıtladım onu. Jin hyung kendini yere atıp "Ya ben şimdi boşuna mı o kadar yatak kılıfı değiştirdim." diye mızırdandı. Hoseok hyung öne çıkıp" Hayır, boşuna değil. Geçen sefer ben koltukta yatmıştım şimdi yatakta yatıcam. Yani biz yataklara siz koltuklara." dedi. Namjoon hyung bir şey demek için ağzını açacakken aynı şekilde "Hayır Namjoon. Gece sex yapmanızdan korkuyorum olmaz." diye sözünü kesti ve hızla yukarı çıktı. Arkasından Namjoon hyung, Yoongi hyung ve Jungkook'da omuzları düşük bir şekilde onu takip etti.

Suratlarını asmış Jin hyung ve Jimin'e gözlerimi devirip Jin hyungun elinden bir pike çektim ve "Yah yeter. Sanki dünyanın sonu. Ananızın karnında da mı onalarla yatıyordunuz sanki. Hadi zıbarın." diyip koltuğa attım kendimi. Bir süre sonra oflayarak Jin hyungla Jimin'de diğer koltuklarda yerini aldı.

Gözlerimi kapattığım sırada Jimin "Şey ya ben bir tuvalete gidiyim." diyip yukarı çıkmaya başladığında "Bu katta da tuvalet var Jimin." diye uyardım onu. Aklı sıra yukarı çıkıp Jungkook'un yanına gidicekti. Zeki Müren kılıklı büyüyememiş bücür.

Jimin "Ay aman geri kaçtı zaten gönül rahatlığıyla da işetmiyosunuz ya." diye söylenerek tekrar yattı.

Sırıtarak tekrar gözlerimi kapattığım sırada yastığın altındaki telefon titreyince tekrar açtım.

tae.taeh--> yoongix adlı kullanıcıdan mesajınız var.

yoongix:
Evine sık sık uğramazsan harabeye döner Taehyung

Bölüme bak mk jsbsknsns. Umarım beğenmişsinizdir. İnşallah kıçınızı yayıp oturmak yerine oy veriyorsunuzdur. Ben parmaklarımı hissettmiyom da. Neysöm sizi seviyom eyü geceler. Ramazan'ınız hayırlı olsun. (İman görl ksjsj)

"TaeGi'yle kalın..."

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now