3.0

3K 225 133
                                    

Jin

Hoseok konuşunca ona baktım. "Tae ve Yoongi hyung nerde?" Yanındaki Jungkook'un koluna ahtapot misali sarılmış Jimin hemen "Hayır hayır! Jin hyunglar yüzünden ilk çift olamadık! Bir de ilk sevişen Taeler olursa öldürürüm seni Jungkook!" diye atladı.

Jungkook gülerek "Benim ne suçum var ya? Hayır yani niye beni öldürüyon?" diyince Jimin "Hepsi senin suçun tabi. Daha önceden söylemeliydin beni sevdiğini. Bir de kapıda Jin hyunglara söylediğim şeyleri duymasan daha da söylemiycektin. Pis tavşan!" dedi.

Ben hemen koltukta biraz öne kayıp "Ayyy. Onu bunu boş verin de. Söyle bakalım Jungkook nasıl seni sevdiğini söyledi." dedim. Jimin anında kaşlarını çatarak Jungkook'tan uzaklaştı ve "Hayvan bu hayvan. Özürlü hayvan! Ben bekliyom ki yüzük bir şey vericek, çocuk kaybettiğim donumu verdi lan! Ha bir de diyom ki içimden Jungkook şimdi gelir tatlı tatlı Jiminie der falan. Bu hödük gelmiş hayvan gibi JAMAN-SHİ diye böğürüyo ya!" dedi.

Dedikleri üzerine herkes kahkaha krizine girerken Jungkook ayakta ellerini beline koymuş somurtan Jimin'i yanına çekip kulağına bir şeyler fısıldadı. Anında Jimin'in yüzü gülerken Hoseok "Aile var lan burda. Bize de söyleyin." deyince Jungkook "Aramızda sana...." derken Jimin onun sözünü kesip bana "SANA SEVGİMİ ANLATMAK İÇİN BOŞ ROMANTİK CÜMLELERE İHTİYACIM YOK ZAMAN ONU SANA HİSSETTİRECEK ZATEN DEDİ! AL İŞTE JİN HYUNG AĞLA NAMJOON HYUNGDAN DAHA İYİ BİR EŞ ADAYI! HAHAH KISKAN!" diye bağırınca gözlerimi büyütüp Namjoon'a döndüm. "Jungkook senden daha iyi bir eş adayı mı Namjoon! Öyle olsun Namjoon! Konuşma benimle Namjoon DDANG!"

Kollarımı önümde birleştirip Namjoon'a arkamı döndüğümde Jimin kıkırdıyodu. Namjoon bir anda arkamdan sarılıp nispet dolu bir ses tonuyla "Bırak Jungkook en iyi eş adayı olsun. Ben sadece senin için eşliğe adayım." diyince hemen ona doğru dönüp bağırarak "Jungkook herkese eş adayı, ama benim Namjoonie'm bana özel. HAH!" dedim.

Jimin "Küstüm Jungkook!" diyerek yukarı çıkmaya başlayınca Jungkook arkasından sarılıp "Yapma hyung. Beni iki şiirsel söz için değil kalbin kalbime değiyo diye sev. Çünkü ben seni öyle seviyorum." diyince Jimin önünü Jungkook'a dönüp ona sarıldı.

Tekrar Namjoon'a trip atardım ama şu an kollarının arası çok huzurlu olduğundan hiç de uzaklaşamam.

Hoseok ayağa kalkıp "İğrençsiniz lan. Ben Yoongi hyunglara bakmaya gidiyorum." diyerek yukarı çıktı.

Hoseok'un arkadasından ayağa kalkarak "Gelin lan biz de bakalım öldüler mi kaldılar mı?" diyip, arkamda çocuklar olmak üzere hep birlikte yukarı çıktık.

Hoseok benim odamın içerisine bakınıyordu. Bize dönüp "Eee burda yoklar." dediğinde ensesine bir şaplak attım ve "Orası benim odam salak." diyip Tae'nin kapısının kolunu indirdim. Sadece indirdim. Çünkü kapı açılmadı. NEDEN ACABA!

"Kapı kilitli." diye çocuklara doğru mırıldanınca Hoseok "Allah Yarabbi! Aha namus gitti. Abu başuma geleneeeğ evlenmeden olmaaaaz." diye bağırdı. Onun ardından Namjoon "Lan seme kim uke kim. Söyleyin hemen! Bizden habersiz nasıl sevişirsiniz bok parçaları!" dedi. Jimin ise Jungkook'un sırtına sert bir şekilde vurarak avazı çıktığı kadar bağırdı.

"BENİ ONLARDAN ÖNCE SİKMEN GEREKİRDİ GERİZEKALI! İLK OLACAK İLKLERİMİN KATİLİSİN JEON JUNGKOOK!"

Bölüm sonu DDANG. Beğendiniz mi DDANG? Davul bile DDANGİ DDANGİNE! Bangtan vurdu beni DDANG DDANG diye! Neysöm DDANG. Daha sonraki bölümde görüşmek üzere DDANG!

"TaeGi'yle kalın ddang..."

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now