2.8 (M)

4.4K 234 458
                                    

•Yoongi

Sevişmek? O ne demek ya? Ne demekti o kelime unuttum şu an.

Yutkunduğumda boynuma kayan bakışlarını görünce ciddi olduğunu daha da kavramıştım. Kendime hakim olamayarak ağzımdan "Ha?" diye bir soru tınısı kaçırınca bana cevap vermeyip yavaşça boynuma yöneldi. Oha biz sevişmek? Biz şimdi sevişmek? Biz şimdi ateşli sevişmek? Biz şimdi... ANANI SİKEYİM!

Boynuma değen ıslak dudaklarla kalkışa geçen erkekliğimin yavaş yavaş pantolonumu zorladığını hissettim. Ağzımdan verdiğim nefesle birlikte kısık bir inleme çıkarken Jimin'in tuvaletten "Sifon bozulmuş." diye bağırarak çıktığını görünce birbirimizden uzaklaştık.

Önümdeki çadırı kapatmak amacıyla ellerimi önümde birleştirip Jimin'e döndüm. Kaşlarını çatıp "Neden ikiniz de yeni sünnet olmuş veletler gibi pantolonunuzun önünü tutuyosunuz? Altınıza mı yaptınız lan yoksa?" diyince göz ucuyla Tae'ye baktım. O da benim gibi önünü kapatıyordu. Onun şişliğinin sebebi olmam bile erekte olma nedenlerim arasındayken şimdi kudurmuş bir hayvan gibi Tae'nin üstüne atlamamak için kendimi zor tutuyordum.

Tae huysuz bir ses tonuyla "Boş yapma Jimin." dediğinde Jimin gözlerini devirip "Her neyse sifon bozulmuş kakamı yapmıştım girmeyin... Ya da girin o görüntüyle siz karşılaşırsınız sonuçta bana ne?" dedi.

Ben tam bir şey diycekken kapı çaldığında Tae "Jimin koş bir bak belki beynin gelmiştir." diye dalga geçince Jimin "Ah kapıya tabiiki de ben bakarım canım (!) arkadaşım."diyerek salondan çıktı.

Tae'ye dönüp yapmacık bir kızgınlıkla "Senin yüzünden sağ elime kaldım." dedim. Sırıtarak "Benim sağ elime de kalabilirsin Yoongi-sshi." dediğinde iç çekerek "Benimle yatmak isteyeceğini sanmıyorum." dedim. Bir yandan da erkekliğime baskı uygulayarak sakinleşmeye çalışıyordum.

Bir adımla tekrar dibime girip "Ya istiyorsam. Şimdi?" diye sorunca inleyerek "Olmaz. Şimdi olmaz. Herkes duyar." dedim. Dudaklarıma doğru "Evimizin ses yalıtımı iyidir. Test etmek ister misin?" dedi. Ama sen böyle yaparsan ben...

Dayanamayıp alt kısmımı ona bastırdığımda bunu bir cevap olarak algılamış olacak ki kolumdan çekerek yukarı doğru hızlı adımlarla gitmeye başladı.

S•M•U•T

Tae'nin odasına girer girmez sırtımı hızlıca duvara çarpıp beni öpmeye başlamıştı. İkimiz de birbirimizin dudaklarını seslice vakumlarken Tae sırtımı duvardan ayırıp kapının arkasına yasladı. Dudaklarımız birbiriyle ahenkle dans etmeye devam ederken kulağıma ulaşan kilit sesiyle kapıyı kilitlediğini anladım.

Tekrar sırtımı kapının arkasından ayırıp kendine doğru çektiğinde birbirine değen erkekliklerimiz inlememize neden olmuştu. Aynı anda inlememiz benim hemen ardından tekrar inlememe neden olurken ondan ne kadar kolay etkilendiğimi düşündüm. Düşündüm? Düşünemiyorum ki amına koyayım!

Biraz daha dudaklarımda durup yavaş yavaş boynuma indi. Etimi koparırcasına dişleyip emiyordu. Zevkten ellerim tutunacak yer ararken son çare Tae'nin omuzlarına gitti. Bir elimi yavaşça saçlarına çıkardığımda sert ısırığıyla elimin altındaki ipeksi saçlarını çekmiştim. Canımı yakıyordu ama bu bana tahrik olarak işliyordu.

O boynumu emmeye devam ederken hafif hafif tempoyla erkekliklerimizi birbirine sürtmeye başlamıştım. Bunun üzerine küfür edip üstümdeki alelade geçirdiğim tişörtü bir çırpıda çıkarıp attı. Kendi tişörtünü de çıkarırken ben pantolonumu indirdim.

Gözleri şişmiş erkekliğime takıldığında inleyerek elini uzattı. Yavaşça okşamaya başlayınca bir küfür savurup kendimi ona bastırdım. Bedeninde kaybolmak istiyordum. Hayır... Onun bedenimde kaybolmasını istiyordum.

Beni ittirerek sırtımın yatakla buluşmasını sağlayıp hemen pantolonunu vücudundan sıyırdı ve üstüme çıktı. Ne yani uke ben mi olucaktım şimdi?

Baksırlarımızı da sıyırdığında birbirine çarpan erkekliklerimize baktım. Bu görüntü ve his derin bir inleme nedenim olurken uke olacağımı kabullenmiştim. Çünkü herkesinkinden büyük sandığım erkekliğim onunkinin yanında küçücük kalıyordu.

O yavaş yavaş dudaklarını ve dilini bedenimde gezdirirken ben yorganı avuçlayıp inliyordum.

Hırıltılı bir sesle erkekliğime üfleyip "Lanet olsun şimdi boşalamam. Seni keşfetmek istiyorum Yoongi." dediğinde inledim ve "Keşfet beni Taehyung." dedim.

Hızla belimden kavrayıp kolayca beni ters çevirirken işini kolaylaştırmak için dizlerimin üstüne kalkıp ellerimi yatağa koydum. Deliğimde hissettiğim sıcaklıkla seslice inledim. İnledim. İnledim... İnlemeye devam ettim.

Diliyle yaptığı hareketlerle beni delirtirken bir anda hissettiğim dolulukla çığlık atıp kafamı yatağa gömdüm. Gözlerim dolarken Tae gitgel yapmaya başlamıştı bile. Bir elimle kalçamda olan elini tutup "Dur acıyo." diye dişlerimin arasından konuşunca durdu.

İçimde beklerken üstüme doğru eğilip "Dayanamıyorsan çıkıyım. Canını acıtmak istemiyorum." dediğinde "Hayır. Devam et alışırım birazdan." dedim.

Arkamdan bana sarılıp biraz daha bekledikten sonra yavaşça girip çıkmaya devam etti. Gittikçe alışırken acının yerini yoğun bir zevk bırakınca bir inleme daha bıraktım havaya.

Bir süre tenlerimizin birbirine çarpma sesi ve inlemelerimiz odaya hakim olurken zevk noktamı bulunca bağırarak titreyen bir sesle "Orası Taehyung. Daha hızlı hadi." dedim.

O kısıma daha sert ve hızlı vuruşlar yapmaya başlayınca inlemelerim yükselmiş ve sıklaşmıştı.

Bir süre sonra büyük bir inlemeyle yorgana boşaldığımda titreyen dizlerimi yok sayıp Tae'nin de boşalmasını bekledim.

Çok geçmeden kendini içime bırakınca inleyerek içimden çıktı ve kendini yanıma attı.

Derin ve hızlı soluklarımız odayı doldururken Tae bir anda arkasını dönüp benden uzaklaştı. Kalbimde hissettiğim yoğun hayal kırıklığıyla boğazımda büyük bir yumru oluşmuştu. Yatakta dirseklerim üzerinde doğrulurken konuştum.

"Pişman oldun."

Ayyyy yazarken utandım fln demiycem gayette utanmadan yazdım mk sibskdjd yalnız ramazan ramazan çarpılacam çoğunuz smut bekliyodu biliyom hade saklamayın ksnsjej hep birlikte çarpılırız artıkkkğğ neysöm hade eyü iftarlaaar (dedi smut okutup günaha soktuğu okuyucularına terbiyesiz yazar sjbejd)


"TaeGi'yle kalın..."

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now