1.3

4.1K 287 183
                                    

nami.joon tae.taeh kişisini takip etmeye başladı
tae.taeh nami.joon kişisini takip etmeye başladı
hoseok.jungg tae.taeh kişisini takip etmeye başladı
hoseok.jungg jimin_yy kişisini takip etmeye başladı
tae.taeh hoseok.jungg kişisini takip etmeye başladı
jimin_yy hoseok.jungg kişisini takip etmeye başladı

Jungkook

Yataktan ters bir şekilde sarkıp Pepe şarkısı söylerken aklıma gelen şeyle kafa üstü yere düştüm. Lan ben Yoongi hyungdan Jimin'in eşyasını istemiştim.

Hızlıca kafamın acısını görmezden - görmezden ne lan acıyı görmüyom ki- hissetmezden gelerek Yoongi hyungun odasına koştum. Kapıyı çalmadan içeri dalınca bağırarak birkaç küfür etti. Küfürlerini umursamayarak "Hyung! Senden Jimin'in bir eşyasını istemiştim. Tae'nin fotoğrafları karşılığında hani. Aldın mı?" diye sordum.

Kaşlarını çatıp "Tae mi? Lan nereden geliyo bu samimiyet?" dedi. Sonra "Neyse. Ne aldığıma bakmadan öyle bir şey atmıştım cebime." diyip yere öylece fırlatılmış bir pantolonun ceplerini kurcaladı. Ceplerden birinden her yerinde 'touch me' yazan pembe bir don çıkınca ikimizde duraksadık.

Yoongi hyung bir anda katıla katıla gülmeye başlayınca kahkahalarının arasından da "Bebek mi bu çocuk? Bir de pembe." gibi şeyler söylüyordu. Kaşlarımı çatıp elindeki donu çektim ve "Yah! Sen benim Chim Chim'ime güleceğine pantolonlarını kirletmemeyi öğren. Baksana önü kipkirli. Ne döktüysen bir de leş gibi kokuyo!" dedim.

Ardında odadan çıkacakken hyung "Hemen fotoğrafları bana atıp kendinden siliyorsun! Düzgünce sil tek bir fotoğraf bile sende kalmasın!" dedi. Onu kafamla onaylayıp odama koştum.

Hemen telefonumdaki fotoğrafları Yoongi hyunga gönderdim ve sildim. Aralarından Jimin'in olduğu fotoğrafları ise kırptım. Onları silecek göz var mı bende lan! Bakıp bakıp iç geçiririm artık.

Kendimi yatağa attım ve elimdeki donu havaya kaldırdım. Yahhh Jimin. Gülmeme engel olamazken onun ne kadar tatlı olduğunu en az beş bininci kez aklımdan geçiyordum. O küçücük poposuna dokunmak için nelerimi vermezdim ki? Böyle tam mıncırmalık görünüyordu. Birde o poposunda bu donu düşündükçe... Yavaş yavaş tahrik olduğumu hissediyordum. Benim gidişat hiç iyi değil.

Bildirim gelince telefonumu açıp baktım. Tae bir fotoğraf paylaşmıştı.

tae.taeh:

        +128

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        +128.980 beğeni  +88.238 yorum
     tae.taeh: Ama ama ama ama ama ama
     ama ama ama ama ama ama ama ama
         ama ama ama ben çok sıkıldım 😞

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now