1.0

4.9K 323 377
                                    

Dedim ki bir sürpriz yapıyım da yüksek Taegi dozundan ölün😁 Neysöm bu bölümü sevgili sabırsız okuyucu VHpKkMn'e ithaf ediyorum. İyi okumalar...

Kafamı eğip meleği andıran yüzüne baktım. Çok güzel uyuyordu. Gözlerine düşen uzun saçları, saçlarına karışan kıvrımlı kirpikleri, kirpiklerini süsleyen içinde denizi barındıran gözleri, ısırılası benli burnu ve öpülesi dudakları...

Aniden içimden gelen dudaklarını ısırarak vakumlama isteğiyle yavaş yavaş ona yaklaşmaya başladım. Ben dudaklarımı onunkilerde deydirmeden mırıldanarak kıpırdanması dudaklarımızın birleşmesine yol açmıştı.

Siktir. Birkaç saniye hareketsizlikten sonra yavaş yavaş öpmeye başladım onu. Tadı... Çok güzeldi. Öptükçe öpesim geliyordu ve bunun arkasının hiç hoş şeyleri getireceğini düşünmüyordum. Yada belkide dünyanın en hoş şeyini getiriyordu.

Dudaklarına daha da yumulup öpüşümü sertleştirdim. Dudakları dudaklarımla bütünleşmişti adeta.

Ağzımın içine uyku mahmurluğuyla birşeyler mırıldandı. Bu mırıldanma bir yerlerimin ayağa kalkmasına sebep olurken sesli bir iç geçirdim. Hadi ama! Bir mırıltıyla erekte olmuş olamam!

Ağzıma gelen metalik tatla telaşla dudaklarımızı ayırdım. Ben Min salak Yoongi, Taehyung'un üst dudağının kenarını kanatmıştım.

Ya fark ederse! Fark edip bana kızarsa! Daha doğru dürüst yakınlaşmamışken benden uzaklaşırsa! Gerizekalının önde gidenisin Yoongi!

Kalkmış organım gözüme takılınca elimle onu aşağıya doğru ittirdim ama bu inlememe yol açmıştı. Bok vardı da bu kadar sexysin Taehyung!

Banyoya gitmem gerektiği kanaatine varınca Taehyung'u hafifçe üstümden kaldırmaya çalıştım. ÇALIŞTIM! Ama o ahtapot misali kollarını biraz daha sıkı sararak kucağıma çıktı. Ulan zaten bir mırıltınla şaha kaldırdın şimdi de kucağıma çıkıyon vicdansız insanım bende ya!

Dudaklarımdan bir inleme firar edince kendime engel olamayıp ön tarafımı ona biraz daha bastırdım.

Bu şekilde gitgeller yapmaya devam ederken inlemelerim artmıştı. Hay lanet olsun!

Yaklaştığımı hissediyordum ve eğer buraya boşalırsam işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktı. Ama bir Yoongi atasözü der ki; Siktir et!

Daha da hızlanıp gelen zevk dalgalarıyla gitgellerime uyumla inliyordum.

En sonunda zevke gelip boşaldığımda "Taehyung bebeğim!" sözlerinin çıkmasına engel olamadım ağızımdan.

Allah'tan ölü gibi uyuyan bir sevgilim vardı ve pantolonunun arkasına boşalmama rağmen hala uyuyordu.

Hızla üstüme örttüğü yorganı Taehyung'un bacaklarından sarkıtıp ısırmak istediğim götündeki döllerimin kapanmasını sağladım ve kucağımda Taehyung ile birlikte ayağa kalktım. Yorgan aynı zamanda benim ön tarafımı da kapattığı için şanslıydım.

İçeri girer girmez öpüşen Namjoon hyungla Jin'i görmemle az önce Taehyung'la benim öpüşmemiz aklıma geldi. Sırıtmadan edemedim ve Taehyung'un odasına doğru adımladım.

Onu yavaşça yatağına bırakıp hemen dolabından iki tane eşofman çıkarttım. Birini hızlıca bacaklarımdan geçirip diğer eşofmanı elime aldım. Taehyung'un yanına gidip oturdum.

Birkaç saniye cesaretimi toplayıp yavaşça pantolonunu çıkarttım. Baxerından görünen şişiklik içimde tekrar birşeyler kıpırdatırken yutkunmadan edemedim.

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now