2.7

3.3K 242 106
                                    

•Jungkook

Namjoon hyung gittiğinden beri ortada oluşan sessizliği Jimin'in sesi böldü. "Ya Jin hyung Tae'nin dediği yerde değilse? Ya Namjoon hyung onu bulmazsa. Ay napıcaz!" Taehyung "Merak etme Jimin. Jin hyungu tanıyorum ben. Hem orada olmasa bile annem gelmeden odamı toplayacak birini bulmadan onun ölmesine izin veremem." dedi. Bunun üstüne Jimin gözlerini devirip "Bak sitresten çişim geldi işte tuvalete gidiyom ben." diyip tuvalete doğru koştu.

Gözüm Hoseok hyunga takılınca bana bakarak mal mal suratını buruşturduğunu gördüm. Ne var manasında kafamı sallayınca yüzünü daha da garip şekillere sokmaya başladı. Ben ona mal mal bakmaya devam edince ayağa kalkıp beni de kolumdan çekerek kaldırdı ve "Ben Jungkook'la biraz hava alayım." diyerek sürükledi beni.

Yukarı çıkıp bir odaya girdiğimizde kaşlarımı çatıp "Noluyo beh!" dedim. Televizyonu açıp karşısındaki koltuğa kendini atarken "Tae ve Yoongi hyung yalnız kalırsa hani belki bir şeysler falan olur da falan içinden filan çıkar pipiden sperm çıkar öyle şeysler işte." dedi. Tövbe Yarabbim tövbe.

Hoseok hyungun yanına kurulup "Tamam hadi onları yalnız bıraktık. Ne diye hava alalım diyip yukarı çıkartıyon beni. Dışarı çıksaydık ya." dedim. Birkaç saniye düşündükten sonra "Sana ne be? Belki ben bu odanın havasını almak istiyorum." diye yanıtlayınca gözlerimi devirip önümdeki televizyona odaklandım. Hyunguma cevap verirsem işin içinden çıkamazdım çünkü. Onun zekası beni aşıyo.

•Taehyung

Hoseok hyunglar yukarıya çıkınca Yoongi hyung tek kaşını kaldırıp "Hava almıycak mıydı bunlar?" deyince kıkırdayarak "Belki üst katın havasını almak istemişlerdir." dedim. Bunun üzerine o da güldü.

Pantolonumun önündeki şişliğe elimle biraz daha baskı uygularken etrafa bakındım. Lanet olsun pantolonu çok dardı ve ben çok pis azmıştım. Acaba benimle yatar mı? Bir yanım neden yatmasın derken diğer yanım neden yatsın diyordu. Nasıl bir çelişki bu böyle.

Ben Yoongi hyungun önünde ecel terleri dökerken bir anda kafasını havaya doğru kaldırıp boynunu gözler önüne serince yutkundum. Kahretsin azınca tamamen başka biri olurum ve kendime hakim olamam. Hemen uzaklaşmazsam gece çok uzun olabilir.

Tam ayağa kalkacakken o damarlı ellerini birkaç kez boynunda gezdirince kendime hakim olamayıp "Yatalım mı?" dedim. Kaşlarını kaldırıp "Yatalım. Uykun mu geldi?" dedi. Ağzımın içine hava doldurup erekte olmuş erkekliğimi görmesini umursamayarak ayağa kalktım ve hızlı adımlarla ona doğru yaklaştım. Kolundan çekip ayağa kaldırırken bedenlerimizi birbirine yasladım ve konuştum.

"Seviş benimle Yoongi."

Dırırığmmmm! Heheheh! Huhuhuuuuğ! Sınava gircem diye gittim o bana girdi mk işe bak neysöm son cümleyi yazarken yüzümde öyle bir piç sımayl oldu ki heheh uzun bir şey yazamadım çünkü sınava çalışıyodum iki gün önce sınava girdim dün tüm gün uyudum bugün de okuldaydım zaten okul tuvaleti hiç rahat değil yazamıyom orda hıh. Bir dahaki bölümde görüşmek üzereeeeğ👋

"TaeGi'yle kalın..."

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now