1.8

3.5K 254 163
                                    

Bir şeyler oldu da atamadım bölümü özür dileriiim. Gecikti ama olabildiğince uzun yazmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Bu bölümü deeeh taegi_jikook_shiper adlı şahsiyete ithaf ediyorum. Neysöm hade eyü okumalaar!

•Taehyung

Jin hyungun lafıyla Jimin'le benim gözlerimiz büyürken Bayan Kim çığlık atıp "Ben nerelere gideeeğm! Ben oğluma gelin bulmuşken o erkeklerden hoşlanıyorum diyooooğ! Allahım ayyyyyyh bana bir şeyler oluyo ay ay bayılacam!" dedi.

Dengesini kaybeder gibi olunca hemen koşup onu tuttum. Koltukta yatırır pozisyona getirirken Jin hyunga "Hay ben senin dilini hangi eve zil yapayım hyung! Şimdi söylenecek şey mi bu?" dedim azarlar tonda. Jimin'in gözleri dolarken "Nolucak şimdi? Bişey olmasın bayılmasın ayy!" dedi. Jin hyung koşarak annesinin yanına çöktü ve "Anne özür dilerim. Böyle olmak elimde değilki. Lütfen kendine gel." dedi.

Bir anda Bayan Kim kahkaha atmaya başladı. Jimin "Yah hyung! Neden söyledin işte kadın kafayı yedi senin yüzünden!" diye Jin hyunga kızdı. Biz Bayan Kim'e ne yapacağımızı bilemez bir şekilde bakarken Bayan Kim yerinde doğruldu ve "Ay çocuklar bir alemsiniz. Seok Jin! Ben senin annenim anladım tabikide kızlara ilgin olmadığını. Eğer bunu anlamasaydım iyi bir anne olabilir miydim sence?" dedi.

Bizim ağzımız beş karış açılırken Bayan Kim devam etti. "Ortaokulda tüm arkadaşlarının sevgilisi varken sen hiç öyle işlere bulaşmazdın. Ara sıra bize gelen arkadaşlarımın kazılarıyla karşılaşıyordun, yüzlerine umursamazca bakıp geçiyordun. Emin ol o yaşta ergenliğini yaşayan hiçbir erkek kızlar karşısında o kadar rahat duramaz. Odanda 'Neden dünyada binlerce kız varken erkeklerden hoşlanıyorum ki!' diye gezinirken seni duymadım sanma." dedi.

Hepimizin dili tutulmuştu. Jin hyung annesinin yanına oturup "Kızmadın mı yani şimdi? Seninle alışverişe çıkıp dedikodu yapacak, kuaföre gidip makyajın için sana fikirler verecek bir gelinin olamayacak." dedi. Bayan Kim "Amaan canım. Her şey gelin mi? Damat da olur ona da razıyım ben. Hem benim senden sonra 2 tane daha oğlum var. Artık Jimin'le Tae'ye bulurum gelin ben. Aklımda var birileri." dedi alttan bize bakarken.

Ben dengemi kaybedip koltuğa düşerken Jimin itiraz moduna geçmişti. "Hayır hayır Bayan Kim. Gerçekten gerek yok hem daha erken." Bayan Kim küçük bir kahkaha daha ortaya bırakıp "Şaka canım şaka. Senin de erkeklerden hoşlandığını biliyorum Jimin." dedi.

Jimin şaşkınca "Hadi Jin hyung sizin oğlunuz. Beni nasıl anladınız?" dedi. Bayan Kim "Belki erkeklerin fotoğraflarına bakarak 'Heyt be taş gibi poposu var. Keşke benimle yatsa.' dediğini duymuş olabilirim." dedi. Sonra bana dönüp "Jimin'le Jin'i biliyorum da senden emin değilim Tae. Etrafa öyle bir şeyin varki kızlara da erkeklere de ilgi duymuyosun sanki. Ama ben senin de erkeklerden hoşlandığını düşünüyorum." dedi.

Kimseden çıt çıkamazken Bayan Kim "Ay tamam şaşırdınız yeter siz bana damatlar var mı onu söyleyin." diye çemkirdi. Çok güzel çemkirir de kendisi.

Hepimiz birbirimize bakarken Jin hyung cebinden telefonu çıkarırken "Yani daha sevgili falan değiliz de ben Namjoon diye birinden hoşlanıyorum. Bak fotoğrafını gösteriyim." dedi. Telefona bakan Bayan Kim'den onaylayan mırıltılar çıktı.

Daha sonra Jimin ve bana beklentiyle bakmaya başladı. Ben hemen "Bana hiç bakma ben birinden hoşlanmıyorum." dedim. Jimin ve Jin hyungun ima dolu bakışlarına karşılık gözlerimi devirdim.

Jimin Jungkook'un fotoğrafını açmış olduğu   telefonuyla beraber Bayan Kim'e ilerleyerek "Yani benim sevdiğim kişi de bu. Ama biz de sevgili falan değiliz. Daha yeni." dedi.

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now