2.6

3.3K 228 65
                                    

nami.joon:
Jin hyung!

Seok Jin hyung!

Hyung!

Yah Kim Seok Jin!

Cevap ver bana

Ya yanlış anladın bak şu mesajlara artık

Lütfen...

•Namjoon

Jin hyungdan cevap alamayınca telefonu hafifçe karşı koltuğa attım. Oflayarak yerimde tepinirken Hoseoklar geldi. Jungkook "Hyung. Gözleri bile dolmuş. Yolda başına bir şey gelmesin." diye konuşunca içimi büyük bir endişe kapladı. Ya yolda başına bir şey gelirse?

Yoongi hyung umursamazca arkasına yaslanırken "Başkasıyla evlenme hayali kurduğunu sandığı için bu kadar üzülmüş. Seni seviyo işte sevin." dedi. Haklıydı ama Jin'imin nerede olduğunu bilmezken bu duruma sevinemezdim.

"O ortalıkta yokken beni sevdiği için mi sevineyim? İsterse beni sevmesin ama yeterki güvende olduğunu bileyim." dedim. Gözlerim dolmuştu işte.

O sırada kapı çaldığında Jin hyung olduğu düşüncesiyle hemen koşarak kapıyı açtım. Ama karşımda Jin hyung yerine Taehyung ve Jimin vardı.

Tae hemen eve dalıp kendini koltuğa attı. Jimin'le ben de arkasından giderken Yoongi ve Tae'nin rahatlığı beni sinirlendirdiği için "Yah Jin'in nerede olduğu belli değil. Belki de bir yerde bayıldı kaldı ya da araba çarptı. Ama siz gayet rahatsınız. Hadi Yoongi'nin Jin hyungla pek bir ilgisi yok ama sen Tae! Yıllardır birlikte yaşamışsınız nasıl böyle rahat olabilirsin?" diye bağırdım.

Tae bana boş boş bakıp dişlerini gıcırdattı. Daha sonra "Merkezdeki parkın arkasında bir depo var. Kapısında kırmızı sprey boyayla 'bultourune' yazıyo. İşte tam o kapının arkasında sana küfürler ederek kafasını klozete sokarak boğmaya çalışıyo. Tabi hiçbir zaman cesaret edemediği için sadece tuvaletle bakışıyo. Onu nerede ve ne yaptığını görmeden bilecek kadar iyi tanıdığım için endişelenmiyorum. Şimdi git ve o salağa onu sevdiğini itiraf et. Kafasını tuvalete sokmayacağı garantisini veremem tabi. Sana bok gibi aşık olan mal Jin hyungdan bahsediyoruz sonuçta. Aşk acısından ölücek git artık." dedi.

Hızla elime ayakkabılarımı alıp sokağa çıktım. Giymekle vakit falan kaybedemem.

Son hız parka ulaşıp depoyu aramaya koyuldum. Bulunca düşünmeden kapısını itip içeriye daldım.

Gözlerimi etrafta gezdirdim fakat Jin hyung ortalıkta yoktu. Kaşlarımı çatarak depodan çıkacağım sırada aklıma Tae'nin dedikleri geldi. Kafasını klozete sokarak kendini boğmaya çalışmak... Tuvalet?

Odanın içindeki tek kapı olduğundan orasının tuvalet olduğunu düşünmekten başka çarem yoktu. Kapı kolunu indirdiğimde onu gördüm. Klozetin yanına çökmüş ağlıyordu.

Bana bakmadan ağlamaya devam ederken daha fazla dayanamayıp yanına doğru adımladım. Hala giyinmemiş olduğum ayakkabılarımı bir köşeye atarken dizlerimi kırıp sevdiceğimin önüne çöktüm.

Yaşlı gözleri yavaş yavaş bedenimden tırmanıp gözlerimi bulunca yavaşça konuştum. "Hyung... O yorumu yazarken kastettiğim kişi sendin. Seni ilk gördüğüm andan beri başkasıyla evlilik hayali kuramayacağım kadar bağladın beni kendine. O kadar bağladın ki şu an ağlıyorsun ya, yanaklarından süzülen her yaş benim kalbimi öyle acıtıyo ki. Ağlama hyung. Zaten ağlaman canımı yakıyor bir de benim yüzümden olduğunu bilmek... Ölüm gibi hyung. Lütfen." dedim. Gözlerimden bir yaşın firar etmesine engel olamamıştım tabi.

Yaşlı gözlerine bakmaya daha fazla dayanamayınca kafamı aşağıya indirdim. O böyle haldeyken üzülüyorum ama ben ya.

Boynuma dolanan kollarla büyük duygu karmaşası yaşarken bir hıçkırık firar etti dudaklarımın arasından. Titreyen sesimle aklımdan geçen düşüncelerimi sesli bir şekilde dile getirdim.

"Demek insanın sevdiği kişinin kollarında olması böyle bir şeymiş. Çok güzelmiş hyung hep böyle olalım. Seni seviyorum..."

Bölüm sonuuuğ! Beğenmişsinizdir umarım. Valla Tae video attı Twitter'a iyi olduğunu, gözlerindeki gerçek parıltıyı gördüm mutluluyum. Sonunda Namjin birleşti hehehe. Ben sevindim lan KENSKSJ. Yazarken kendi hikayesiyle feels geçiren tek yazar olmadığımı söyleyin bana ksjeosjwje. Namcun'um da bugün canlı yayın açtı zaten çokseldi her zamanki gibi. Oha çok uzattım tagam yeter mk. İyi geceler sizi morluyorum!💜

"TaeGi'yle kalın..."

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now