0.7

5.6K 352 408
                                    

•Jungkook

Koşar adımlarla Yoongi hyungun odasına daldım. Uyuyordu.

Sinsice sırıtıp kulağının dibine "Ah Taehyung hoşgeldiiiiiğn!" diye anırdım. Aniden sıçrayarak uyandı ve etrafa şaşkın bakışlar atmaya başladı. Birkaç saniye gözleri benim üstümde gezince olayı anlamış olucak ki küfür edip tekrar kafasını yastığa gömdü.

"Hyung sana bir sürpriz şey ettim. Taehyung'la ilgili."

Sözlerimi duyunca tekrar kalktı ve "Eğer gereksiz bir şekilde beni heyecanlandırıyorsan gerçekten acımam ağzına sıçarım senin!" dedi. O sırada aşağıdan Namjoon hyungun "Yoongi bebeğim gel buraya sana sürprizim vaaağr!" diye sesi geldi.

Yoongi hyung "Ne sürprizmiş anacım." diyip ayağa kalktı. Birlikte aşağıya inip koltuklara kurulduk.

Hemen Namjoon hyung konusmaya başladı. "Şimdi. Ben Jin'ciğimle konuştum veee yarın akşam yemeğe onlara gidicez. Şimdi burda seni ilgilendiren kısım şu ki Jin, Jimin ve Taehyung aynı evde kalıyo. Yani sonunda Taehyung'la konuşabileceksin." dedi.

Vay çakala bak sen. Yoongi hyungla Taehyung'u tanıştırma ayağıyla Jin'le görüşücek. Gerçi benim yaptığım da bundan pek farklı değil ama neysem.

Yoongi hyung ağzını birkaç kez açıp kapattı. Şok oldu yavrucak yani.

Hemen ortaya atlayıp "Durun durun! Bende sürprizimi söyliyim de ikisine birden sevinirsin. Jimin'imden Taehyung'un fotoğraflarını istedim. Veeee o da attı." diyip Yoongi hyungla fotoğrafları göstermeye başladım.

Elimden telefonu almaya çalışınca hemen geri çektim. "O... O fotoğrafları bana at." dedi. Sırıtıp kafamı olumsuz anlamda salladım. Tabikide ona fotoğraflatı böyle boş boş vermiycektim. "Yarın Taehyunglara gidince bana Jimin'in bir eşyasını getiriceksin. O eşya önüme gelince anca sana atarım bunları." dedim.

Yoongi hyung direk "Tamam lan! Ama o fotoğraflar telefonumda olucak! Söz ver" dedi. "Söz." diyip uzatmış olduğu küçük parmağına parmağımı kenetledim ve baş parmaklarımızı birleştirdim.

Namjoon hyung "Jungkook hayatımda gördüğüm en çıkarcı insansın. Sürpriz yapcaz dedik pazarlığa çevirdin." dedi.

Onu umursamayıp odama koştum. Kapıyı kapattıktan sonra telefonumdan Jimin'in fotoğrafını açtım ve onu izlemeye başladım.

Aklıma gelen şeyle telefon suratıma düştü. Şimdi eğer Jin, Taehyung ve Jimin aynı evde kalıyorsa, ve biz yarın onlara gideceksek...

"ANANI ÖPEYİM YARIN JİMİN'LE AYNI ÇATI ALTINDA NEFES ALICAM!!!"

•Jimin

Yazdığım mesajı zorlukla gönderip telefonu bir kenara fırlattım. Ona Kook yazmak neden bu kadar zor ki?

Demek Yoongi Tae Tae'mizden hoşlanıyomuş. Yorumlarda ki tavırları şimdi anlaşıldı.

Kook'a yardım etmek amacıyla Taehyung'un ağzından Yoongi hakkında laf alıyım bari. Belki bu vesileyle tekrar konuşuruz.

Hızlıca aşağıya inip hala uyuyo olan Tae'nin üstüne atladım.

"Sevgilim uyaaan." diye kulağına bağırdım. Ağzında "Sevgilini siksinler." diye yuvarladı.

Kahkaha atıp yanağını öpmeye başladım. Gözlerini sonuna kadar açıp beni üstünden itti ve "Lan yılışık! Yaladın yanağımı pis! Vıcık vıcık yaa!" diye bağırdı. Aynı zamanda yanağını siliyordu.

"Başka şekilde burda davul zurna bile çalsam uyanmazdın ben ne yapıyım?" dedim. Bana alttan alttan bakıp koltukta oturur pozisyona geldi. "Ne var Jimin? Ne var?" diye sordu.

instagram // taegi✔Where stories live. Discover now