1.6

7.8K 584 424
                                    

Çok geç kaldı biliyorum ama lütfen bağışlayın beni..

" B-Baban mı? Neden? Neden yaptı?"

" Seni ilgilendirmiyor." diyerek kestirip atmak ve yanımdan gecmek istemişti ki kolundan tutarak yüzünü görebilecegim yere kadar geriye doğru çektim.

" Yoongi.. lütfen anlat."

Dolan gözlerime şimdiden lanetler ediyordum. Birisinin önünde ağlamaktan nefret ederdim ama böyle bir durumda nasıl dolmayabilirdi ki gözlerim. Evet, sürekli onu sevmediğimi söyleyebilirdim ama kimse bu sekilde dövülmeyi hak etmezdi, etmemeliydi. Nasıl bir baba, oğluna böyle bir sey yapabilirdi ki? Nasıl?!

" Niye anlatayım? Deger mi veriyorum sana, ya da sen bana mı veriyorsun? Umursuyor gibi davranmayı kes. Mide bulandırıcı."

Yutkundum. Böyle bir seyi nasıl söyleyebilirdi ben onun için gerçekten endiselenirken. Hatta onun bana yaptığı şeylere rağmen gözlerim dolacak kadar umursarken, nasıl bu duruma mide bulandırıcı diyebilirdi. Gerçi hata bendeydi. Ne diye endiseleniyorsam onun için.

" Doğru, en başından umursamamam gerekirdi. Ne de olsa bu sana göre mide bulandırıcı."

Sadece derince bir nefes alıp vererek, yüzüme bakmaya devam etti. Yüzündeki ifade üzgün mü, sinirli mi, ya da bana yalan söyleme umursamadığını bilmiyorum tarzı bir sey miydi anlayamıyordum. Sadece bakıyordu. Belki de boş bakıyordu. Anlayamıyordum onu ama sinirli olmadığı daha yakın bir tahmin gibiydi.

Yandan bir sekilde gülümsedi ki bakışlarım dudaklarında takılı kalmıştı. Bunu fark ederek anında eski haline geri getirdi ve hızlı iki adam atarak yanımdan geçip gitti ve bunu yaparken bana omuz atmayı da ihmal etmedi. Hafifçe sendeledim.

Daha arkamı dönüp bakmaya fırsatım kalmadan kapı kapanma sesini duydum ve kendimi koltuğa bıraktım. Yüzümü ellerimin arasına alarak olan şeylere anlam vermeye çalıştım.

Babası cidden Yoongiyi döven biri miydi ve Yoongi böyle şeyler mi yaşamıştı?

O izler gözlerimin önünden tekrar tekrar geçerken anlam vermeye çalıştım. Yeni miydi o izler, eski miydi? Belki de eskiydi ve eskiden babası daha kötü biriydi. Simdi pişmandı. Olamazdı. Bay Min, nasıl öyle bir insan olabilirdi ki?

Neden yapmıştı peki, neden? Yoongi ne yapmış olabilirdi ki o kadar kötü? Ya, o bir sey yapmasa bile babası tam bir piskopat olduğu ve istediği için yaptıysa? Hayır hayır, onlar öyle insanlar olamazlardı. Tamamen fazla film izlediğim içindi.

Ya Yoongi yalan söylüyorsa. Belki de o izler bir kazada olmuştu ve sırf benim merak etmem için yalan söylediyse. Ya da babasını kötülemek istedigi içinse. Ama bir insan neden böyle bir sey yapma gereği duyardı ki? Özellikle de Yoongi böyle bir şey yapmazdı. O zaman.. gerçekti. Babası yapmıştı onları ama neden? Neden?!

Telefonuma gelen bildirim sesiyle korkarak titredim. Gözümden akan damla yaşı bile fark etmeyecek kadar dalmış olmalıydım ki, telefonuma gelen iki bildirim sesini ancak duyabilmistim.

Elimin tersiyle akan göz yaşını sildim ve telefonumu elime alarak bildirimlerden önüme gelen ilkine tıkladım.

+82 908...
Seni ofisimde bekliyorum.
Tam olarak 20 dakikan var.
Gelmezsen o çok degerli Yoongi'nin
babası ile konuşurum.
Artık olacakları biliyorsun değil mi?

NE?! Nereden biliyordu?! Daha yeni olmuştu o olay?! Nasıl hemen öğrenebilmisti ki?! Nasıl?!

" Sikeyim böyle işi!" diye bağırdım. Elimdeki telefonu bir hızla kenera doğru fırlattım ve yüzümü tekrar ellerimin arasına aldım.

MASK | min yoongiWhere stories live. Discover now