Yazardan Özlü Sözler

5.1K 238 142
                                    

Herkese uzun süre sonra merhabalar~

Biraz uzun bir şeyler yazacağım ama öncelikli olarak saçma final hakkında birkaç açıklama yapacağım.

Aslında bu kitap için final pt.2 çok yapmak istemiştim çünkü belli belirsiz bir yerde bitti ben de farkındayım fakat okullar başladı ve daha ilk haftadan lise 2 beni ağlatıyor. Haftasonları bile gerçekten zaman bulamıyorum. Ha çok çalışıyorum demiyorum ama başka şeyler de oluyor elbet ve ben yazamıyorum. Ve final yayınlanalı da çok oldu. Yazarsam saçma olur diye düşündüm bu yüzden 'Özel Bölüm' şeklinde daha sonra yazsam daha hoş olur diye düşündüm.

Şimdi bu üstte yazdıklarım final hakkında birkaç bilgi ama ben bunun dışında da bu kitap için, ve sizler için birkaç şey söylemek istiyorum.

Wattpadd kullanmaya başlayalı çok olmuyor ama burada olduğumdan beri elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışarak bir şeyler yazıyorum. Güzel yazdığımı asla düşünmedim ve kendime 'yazar' kelimesini asla yakıştıramam. Çünkü ben bu işi hobi olarak yapıyorum ve bir yazar lakabı almak için daha fazla çaba sarf etmeyeliyim bana göre. Buna rağmen sizin bana yorumlarda sürekli böyle demeniz o kadar hoş ki, her okuduğumda gerçekten çok güzel hissediyorum. Çünkü bu bana göre çok büyük bir sıfat, ve siz bana böyle hitap ediyorsunuz. Bu, nasıl tarif edeceğimi bilmediğim bir his. Hepinize öncelikli olarak bunun için teşekkür ederim.

İkinci olarak teşekkür etmek istediğim konu ise bu kitaba gereğinden fazla değer vermeniz. 70 BİN. Şu anki okunma rakamı bu ve bu benim için şey, ÇOK BÜYÜK. Her girdiğimde bir iki arttığını görüyorum ve bu beni deli ediyor. Asla bu kadar okunacağını düşünmediğim, düşünmek de değil hayal etmediğim bir kitaptı. Ama gün geçtikçe öyle çok okundu ki, ne desem bilemiyorum. Hep özenirdim bölüm yayınladığı anda okuyan yüzlerce takipçili kitaplara. Ve sonra siz yorumlarda hep şey dediniz bana 'bildirimi görür görmez geldim'. Ya bu cidden çok imkansız gibi gözükürken bana bir anda olması, anlayamayacağım kadar mükemmel bir şeydi. Anında 10 kişi oy veriyordu mesela ve ben bütün gün bu yüzden mutlu oluyordum. Eskiden yazıp yayından kaldırıldığım bir kitap en fazla 10 oy alırken bu kitabımın daha ilk anda 10 oy alması.. çok güzeldi.

Açıkça söylemek gerekirse bu ortam bana kendimi çok değerli hissettirdi. Çünkü aşırı güzel yorumlar atan, beni sevdiğini söyleyen onca insan vardı. Gerçekte böyle şeyler bulmak zor ve burası benim için, önemli bir yerdi. Hala da öyle. Siz bana sevginizi ve desteğinizi hep sonuna kadar gösterdiniz, ben de kendi samimiyetim ile size bunu göstermek istedim. Attığınız her yoruma elimden geldiğince cevap verdim çünkü siz atmak için zaman harcarken benim cevap atmamam kaba geldi. Her yorum ayrı değerliydi benim için. Hepinize bunun için de teşekkür ederim çünkü her bölüm sonrası yorum okumak en az 1 saat alsa da çok zevkliydi. Komik olan o kadar çok yorum vardı ki, birçoğu hala galerimde duruyor. Hep de duracak :')

Bu kitabı bile silmeyi çok düşündüm ama, birkaç düzeltme ile kalmasına karar verdim çünkü bu konuyu her açtığımda bana saçmalama diyen çok fazla kişi vardı. Açıkçası beni silmemeye iten tek şey sizlersiniz. Siz olmadan ben bir hiçim. Bu bir gerçek. Çünkü siz okumasaydınız, bu kitap asla böyle güzel olmayacaktı. Tekrar teşekkürler..

Aynı zamanda bu samimi ortamı yaratan insanlar da sizlersiniz. Samimi yorumlar ve samimi insanlar, bu ortam sizin sayenizde oldu. Ve benim çok güzel arkadaşlıklar kazanmama neden oldu. Tekrar ve tekrar her şey için teşekkür ederim ve eğer fark etmeden birinizin kalbini kırdıysam affedin beni. Ben de insanım ve bazen fark etmeden yapıyorum bunu. Eğer ki böyle bir şey olduysa, özür diliyorum.

Sanırım daha fazla uzatmadan bitireceğim çünkü zaten yeterince uzun oldu ama bir şeyi unutmaktan çok korkuyorum. Umarım unutmamışımdır.

Son olarak;
Hepinizi çok ama çok seviyorum 💜 Kendinize hep dikkat edin. Havalar soğumaya da başladı benim gibi grip olmayın BLSBSKSJSKA

Burada özel bölümde, ana sayfamda ise yeni hikayelerde görüşürüz~

Kaçtım


İlk 20B olduğu zaman çok sevinmiştim ve ss almıştım :')

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İlk 20B olduğu zaman çok sevinmiştim ve ss almıştım :')

İlk 20B olduğu zaman çok sevinmiştim ve ss almıştım :')

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Gitcem inş

MASK | min yoongiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin