4.2

5.4K 437 542
                                    

-Aman dikkat-
Bugün iki bölüm yayınladım.
Öncekini okuduğunuza emin olun~

" Bir daha seni ağlarken görmek istemiyorum anladın mı koca bebek?"

Gözlerimi yana doğru devirerek kollarımı beline sardım ve kendime doğru çektim onu. Kokusu burnuma dolarken, kollarının belimi bulması uzun sürmemişti. Kısa sürse de kocaman gibi hissettiren sarılmanın ardından kollarımı belinden çekerek uzaklaştım.

" Yine gel olur mu?"

Gözlerim hala dolu doluyken gözlerine baktım ve küçük bir gülümseme sundum. Gitmesini istemiyordum ama bunu ona söyleyemezdim.

" Geleceğim güzelim. Yarın okul çıkışında beni sınıfta bekle olur mu?"

Gözlerimi kırpıştırarak onu onayladım ve kapının kenarına yaslanarak ayakkabılarını bağlaması izledim. Gözlerim hala üzerindeyken, ayakkabılarını bağlayıp kafasını kaldırdı ve son kez bana baktı.

" Gidiyorum!"

" Görüşürüz!"

Elimi hafifçe salladığımda, içimi ısıtacak kadar güzel bir gülümseme sundu bana ve arkasını dönerek merdivenlerden inmeye başladı. Gözlerimle onu takip ederken kapıya yaslanmayı bırakarak geriye çekildim ve kapıyı kapattım.

Derince bir nefes alıp verdiğimde içimin titredigini hissetmiştim. Üstümdeki kazağı kollarından tutarak parmaklarıma doğru çektiğimde, salona doğru ilerlemeye başlamıştım.

Ofladım. Onun karşısında ilk defa ağlamıştım ve bu beni ona daha da itmişti. Burada tam anlamıyla beni tanıyan tek kişi oydu, ve o olarak kalacaktı.

Birkaç adım daha atarak beyaz koltuğun etrafından dolandım ve yerdeki meyve suyu bardağına dikkat ederek kendimi koltuğa bıraktım. Birkaç derin nefes alarak, elimi yan tarafa fırlattığım telefonuma attım. Birkaç bildirim görüyordum ama önemli olan Hoseok'un mesajıydı şu an.

Hızla şifreyi girerek mesaja tıkladım ve gönderdiği mesajlara baktım.

Gönderen: Hoseok
Bugün Yoongi'yi Taehyung ile gördüm ama fotoğraf çekemedim çünkü şarjım bitmişti. (15.16)

Neden mesajlarıma bakmıyorsun? (15.24)

Sana diyorum Yoon?
Neden bakmıyorsun?
Bir şey mi oldu? (15.27)

Şu siktiğiminin mesajlarına ne zaman bakacaksın?! (15.38)

Gözlerim şaşkınlık ile büyürken benim için neden bu kadar endişelendiğini merak etmiştim. Son 1 aydır konuşuyorduk ama bu merak edecek kadar yakın olduğu anlamına gelmiyordu bana göre.

Benden fotoğraf karşılığında gün içinde ne yaptığımı anlatmamı istemişti ve ben de onu yapıyordum ama, asla çok samimi bir şekilde konuşmamıştık.

Gönderilen: Hoseok
Hoseok sorun ne?
Sadece arkadaşım ile birlikte olduğum için cevap veremedim.

Telefonu elimde sallamaya devam ederken mesaj gelmeyen ekrana bakmaya devam ediyordum. Yazdıklarımı hep erkenden görürdü bu yüzden bekleme kararı almıştım. Ki çok geçmeden mesaj sesi geldiğinde haklı çıktığımı anlamıştım.

Gönderen: Hoseok
Hangi arkadaşın ile birlikteydin ki mesajıma cevap bile veremedin?!

Kaşlarımı çattım. Neyi ima etmeye çalıştığından emin değilim ama şu an için umrumda değildi.

Gönderilen: Hoseok
Abartma lütfen.
Sadece mesajları görmesini istememiştim.

MASK | min yoongiWhere stories live. Discover now