Chapter 4

220 11 0
                                    

- time skip na school -

y/n p.o.v

School was eindelijk afgelopen, ik vroeg aan Jisoo of ze zin had bij mij te chillen en ze zei ja. Ze was lopend naar school gegaan dus ik nam haar mee op de scooter, voordat ik wou wegrijden zag ik Jimin nog. Ik zwaaide en hij zwaaide terug en maakte een kus gebaar, ik voelde dat ik rood werd dus ik reed snel de weg op. Toen we thuis waren was ma al weg dus ik liep naar de woonkamer, ik zette de box aan en liet hem verbinden met mijn telefoon. In de keuken hoorde ik Jisoo alleen maar ohhh en ahhh zeggen alsof ze in een mooi museum was, ㅋㅋㅋㅋ Jisoo wat doe je lachte ik. Jullie huis is gewoon prachtig zei ze met grote ogen, ik haalde me schouders op en besloot Jimin te appe. Ik opende me telefoon en zette zn nummer in me telefoon, ik opende Whatsapp en zag dat hij online was. "Met wie zou hij appe?"

y/n♡ : annyeong jimin-ah

jimin☆ : annyeong areumdapseumnida

y/n♡ : maak me niet verlegen :)

jimin☆ : sorry areumdapseumnida ;)

y/n♡ : OH JIMIN-AH

jimin☆ : okey sorry ik stop al ;P

y/n♡ : hoe gaat het met je?

jimin☆ : het gaat goed nu jij met me appt ;)

y/n♡ : met wie appte je net?

jimin☆ : Tae, hij vertelde dat jullie er uitgestuurd waren

y/n♡ : hehe ja :P

jimin☆ : kijk maar uit areumdapseumnida dat jiminiesaurus je niet komt halen :))

y/n♡ : ik ben niet bang dus pak me maar :D

jimin☆ : haha :') ik app je later Namjoon komt eraan en is boos ciao schoonheid

*jimin☆ is offline gegaan*

Ik legde me telefoon weg en ging wat eten maken voor mij en Jisoo, ik was in dromenland want hij noemde me areumdapseumnida (koreaans voor schoonheid).

Jimin p.o.v

Met wie appte je net? Vroeg Namjoon, met y/n hoezo? antwoordde ik. Ik wil niet dat je contact met haar hebt ze is een slecht persoon, door haar is Tae eruit gestuurd worden. Luister Namjoon Tae is oud en wijs genoeg om te weten dat als hij door zou gaan dat hij eruit werd gestuurd dus wat het is y/n haar schuld!? Ik werd boos stond op en begon te schreeuwen, "BEN JE SOMS JALOERS DAT IK HAAR ALS EERST WOU EN JIJ ER LATER ACHTER KWAM HOE EEN MOOI MEISJE ZE IS". Ik schrok van mezelf ik schreeuw nooit, Namjoon mompelde iets in het koreaans wat onverstaanbaar was draaide zich om en sloeg de deur dicht. "Shit wat heb ik gedaan ik ben zo dom" Ik ging naar de kamer naast me waar Jin zat, vroeg om hulp maar zei dat hij het te druk had. Maar hyung ik heb advies nodig, het enige dat ik kreeg was een boze blik en hij zei dat ik weg moest. Ik liep naar de kamer van Jungkook en vroeg of ik met hem kon praten, Jungkook had gelukkig wel tijd. Hyung ik weet niet wat ik moet doen ik heb Hyung Namjoon pijn gedaan door naar hem te schreeuwen over y/n, Jungkook vertelde dat ik het even moest laten dat ik aan iets anders moest denken dan aan Hyung Namjoon en ook aan iets anders dan y/n. Ik had Hyung Namjoon zijn gevoelens gekwetst en moest hem even boos laten zijn van Jungkook, Jungkook zei dat Hyung Taehyung al naar Namjoon was gegaan en dat Jungkook zelf straks ook nog naar hem toe gaat. Ik bedankte Jungkook gaf hem een knuffel en liep naar me eigen kamer, ik zag dat ik 2 berichtjes had maar van wie geen idee. Ik zette mijn telefoon op vliegtuig stand swipte de berichtjes weg ookal wist ik nog steeds niet van wie ze waren en zette mijn muziek op.

y/n p.o.v

"Waarom reageert Jimin niet? Zou er wat gebeurd zijn tussen hem en Namjoon? Verdomme Jimin please reageer"  Ik had aan mam gevraagd of Jisoo mocht blijven slapen, t mocht dus ik zette Jisoo af bij dr huis zodat ze haar spullen kon pakken. Ik zag dat er een groot huis tegenover Jisoo's huis was, ik liep even naar de overkant en zag Yoongi in de keuken staan. "Nee dat kan toch niet? Wonen de knappe 7 hier? Damn hun huis is groot! Zou ik aanbellen? Misschien kan ik Namjoon of Jimin dan spreken." Ik besloot aan te bellen en er werd open gedaan, ik zag Namjoon in de deur opening staan met rode ogen. OMG Namjoon wat is er gebeurd ben je okey? Hij stapte naar buiten en we gingen even een stukje verder staan van hun huis af, hij vertelde over de ruzie met Jimin dat ze ruzie hadden over dat Namjoon Jungkook probeerde aftepakken. Ik begreep er niks van want hij hakkelde als een gek in het koreaans, ik zag Jisoo uit me ooghoek bij me scooter staan. Ik zei tegen Namjoon dat ik moest gaan en gaf hem snel een knuffel en zei dat het wel weer goed kwam, het enige dat ik pas veel later zag is dat Jimin alles heeft gezien.

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu