Chapter 31

72 3 0
                                    

Y/n p.o.v

MARK?! De persoon draaide zich om, het was JaeJae. "Nee Y/n ik ben Mark niet, ik ben hier voor got7 so" hij keek me moe en geirriteerd aan, de vorige keer was zijn gezicht vrolijker en wat voller. Jaeyoon? Hij draaide zich gelijk om, "hoe weet je mijn naam?" Ehh... BamBam heeft het verteld, sinds wanneer ben je zo dun? Je was normaal iets voller in je gezicht en dat is nu weg, ik zag de twijfels in zijn ogen maar hij draaide terug "geen zin in deze nonsense!" Hij liep naar boven, Donghan keek me nog even vragend aan maar vroeg niks verder. "Zusje, wat ga je doen met de baby?" Z-zusje? Ik voelde me trots, ik werd zijn zusje genoemd. Ik weet het niet... Ik wil het aan de ene kant houden omdat het toch wel in mijn buik groeit maar aan de ene kant... Het is van Jimin, ik keek op naar de straat. Wat ik niet had opgemerkt is dat Jimin daar stond....

Jimin p.o.v

Dus omdat het van mij is wil je het weg laten halen? Y/n je droom was altijd om kinderen te hebben, laat dit niet door mij verpesten. "Bemoei je er niet mee Jimin, dit is Y/n haar keuze." De jongen die naast haar zat zei het, en wat bemoei jij je met haar? Doe niet alsof je om haar geeft, iedereen weet dat je stiekem verliefd op haar bent. Hij stond op en liep naar beneden, hij liep naar me toe en pakte me bij me keel vast. "Je kent me niet dus wat lul je bullshit, verander je gedrag maar eens want je gedraagt je als een kleuter!" "STOPPEN NU! JULLIE GEDRAGEN JE ALLEBIJ ALS KLEUTERS!" Ik hoorde Y/n snikken, die boy liet me los en draaide zich om. Ik zag Y/n in tranen naar boven lopen, ik wou achter haar aan maar me voeten plakte vast als kauwgom. WACHT Y/N! HET SPIJT ME! Ze draaide zich niet om... IK HIELD VAN JE, IK HOU VAN JE EN IK WIL VAN JE HOUDEN! IK ZOU JE NOOIT VERLATEN VOOR NIEMAND NIET! Ze draaide zich dit keer wel om, "HAD DIT EERDER BEDACHT PARK JIMIN!" Ik hoorde haar in tranen uitbarsten, mijn hart deed pijn. Ik voelde de tranen over me wangen stromen, HET SPIJT ME ZO ERG Y/N HET SPIJHIJT ME ZO ERRUG! Ik hoorde een deur dichtslaan, alles is verpest. Ik krijg haar en de baby die ze misschien niet houd nooit meer terug, ik sloeg de hand die de jongen aan me had vast gepakt weg. Blijf van me vandaan vies joch, laat me je nooit meer zien! Ik liep weg, opweg naar huis.

Y/n p.o.v

Ik sloeg de deur dicht, ik rende naar Mark zijn kamer, draaide hem op slot en rende naar zn bed. Ik mis hem zo erg, in deze situaties helpt Mark mij altijd het meest. Ik hoorde mijn telefoon in me zak afgaan, ik had geen zin om op te nemen dus ik liet hem lekker afgaan. Ik hoorde wat gerammel aan de deurklink, GA WEG IK WIL ALLEEN ZIJN! Ik drukte mijn gezicht in het kussen van Mark, "Y/n? Kunnen we nog praten?" Ik hoorde de stem van Jaeyoon, JAEYOON?! Ik rende naar de deur en deed hem gelijk open, kom binnen... Hij nam gelijk plaats in de grote hangstoel van Mark, wat is er met je Jaeyoon? Ik heb je 1 keer gezien en... "Ik moest van me manager afvallen, onze fans vonden mij te dik..." TE DIK ZIJN ZE WEL HELEMAAL... Mn zin werd weer onderbroken, "de jongens zijn bang dat ik anorexia ga krijgen ofzo, ik ben iets van 8 kilo afgevallen." BINNEN ANDERHALVE WEEK?! Hij knikte, het was bijna en onzichtbare knik maar ik zag hem. Ik sprong zowat van me bed af, ik viel op me knieen en pakte zijn handen vast. Jaeyoon-ah, beloof me dat je weer goed gaat eten, dat je weer de vrolijke lieve Jaeyoon word. De Jaeyoon die me wilt beschermen om een reden die ik niet wil weten, de mooie knappe Jaeyoon die me blij maakt wanneer hij langs komt. Ik zag hem kijken, er vielen tranen op mijn handen. "Y/n... Het word niet zoals vroeger, vroeger was alles beter. Geen mens die me niet mocht, nu word ik de arrogantste uit de groep genoemd door de fans." Yoon-ah, ik ben er voor je! Hij keek me aan met waterige ogen, hij stond op en trok me omhoog. Hij gaf me een knuffel, "dankjewel Y/n! Ohja en waar ging dat buiten over? We hoorde jou en Jimin schreeuwen..." Ja nou ehm ik ben dus ehm zwanger van Jimin, ik weet niet of ik het wil houden of wel. Ik wil heel graag een kindje en het maakt me niet persee uit dat het van Jimin is maar... "Hij heeft je teveel pijn gedaan en je denkt dat hij of zij teveel op Jimin gaat lijken en dat je hem dan alleen nog maar meer mist?" Ja... Hoe wist je dat, ik keek hem confused aan alsof hij me gedachtes kon lezen. "Het was niet zo moeilijk om te raden haha, Y/n? Alles komt goed! De jongens en ik zijn er voor je" Dankje Jaeyoon! Hij liep de kamer uit, ik wou meelopen maar voelde me telefoon weer trillen. Jaeyoon? Ga maar vast ik kom er zo aan! Ik sloot de deur weer en nam op :

Hallo? Met wie spreek ik?

Eindelijk jij domme slet je neemt op

Pardon? Slet? WIE DENK JE DAT JE BENT MOGOOL?!

Schreeuw is niet zo, luister sletje... Ik wil dat je dat kind verwijderd, zo niet zijn er gevolgen

Gevolgen? Wat voor gevolgen?! HALLO?!

Diegene hing op, ik stresste hem dood. Ik hoorde opeens dat er een bericht binnen kwam, ik opende het en zag... JIMIN ONDER HET BLOED?!

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu