Chapter 18

101 4 0
                                    

Aish sorry dat ik langer wachtte met plaatsen, ik was gewoon druk met vanalles. Hier weer een nieuw deel voor jullie, veel plezier lieffie's.

Lisa p.o.v

Ik werd eindelijk weer wakker, ik lag in een busje en hij reed. Ik vertrouw t dus totaal niet, ik wil t niet toegeven maar ik ben best bang... De auto stopte opeens random, ik stootte me hoofd ergens aan. Aumhh mompelde ik, ik kon niet praten aangezien er een doen in me mond gepropt zat. Ik hoorde bestuurder bellen, ik hoorde iets met geslaagd en waar hij me moest laten. Ik herkende de stem maar kon niet plaatsen bij wie hij hoorde, ik dacht opeens aan BamBam. Ik moest hem nog, WACHT BAMBAM YUGY? OMG NEE HEEFT?! Ik wist het 100% zeker, Yugyeom heeft mij ontvoerd.

Y/n p.o.v

Ik ging vandaag weer langs bij Jimin, samen met Hoseok liepen we Seoul in. Zeg Hoseok... Vind jij Tae leuk? Ik keek hem aan en hij werd rood, i-is het z-zo duidelijk d-dan? Nou de vorige keer gaf je hem een kus en ik dacht, Y/n wil je het please voor je houden? Hij keek me aan met een smekend gezicht, mmh even over nadenken grinnikte ik. Hij keek me shocked aan maar dat veranderde al snel naar een glimlach, dankje Y/n! We waren gearriveerd bij het ziekenhuis, hai wij komen voor Park Jimin en Kim Taehyung. De zuster nam ons mee naar boven, ze zijn allebij naar een andere kamer verplaatst. Ze liggen nu samen op de kamer zodat ze zich niet vervelen, ze liggen op kamer 203 doe rustig voor de andere. De zuster boog en ze liep weer weg, we deden de deur open en ik zag Tae liggen met zn dikke blauwe oog. Hai TaeTae alles okey? Hey Y/n en ja t gaat wel zei hij met een big smile, ik zag Hoseok strugglen met wat hij wou doen. Hij gaf Taehyung maar een snelle knuffel, arme Hoseok verliefd op zn beste vriend... Ik liep naar Jimin toe, ik zag hem slapen. Zn zwarte haar viel over zn ogen, ik gaf m een kus op ze wang en hij deed langzaam zijn ogen open. Omg hey Y/n zei hij slaperig, ik heb je gemist en hij grijnste lief naar me. Ik jou ook Jimin :), ik zag Tae onze kant opkijken en keek jaloers. Hij keek ook blij, ik begrijp dat het moeilijk voor hem is. Sinds ik het weet dat hij mij leuk vind of vond geen idee, heb ik geprobeerd met hem te praten. Maar hij wilt niet praten met me, het is nu ongeveer half 3 's middags. Het bezoek uur was afgelopen, ik gaf Jimin een kus op zn lip. Y/n? Het is misschien niet zo romantisch, ik had dit moment me heel anders voorgesteld maar... Wil je mn vriendin zijn? Jimin? Heel graag♥, ik gaf hem nog snel een laatste kus en ik ging mee met Hoseok die al op de gang stond. Hoseok siste ik, Jimin vroeg me als zn vriendin. Zijn ogen werden zo groot als theekopjes, OMG EINDELIJK DAT DUURDE OOK DRIE JAAR. Hoseok niet zo hard we zijn in een ziekenhuis lachte ik, we rende zo snel mogelijk het ziekenhuis uit op naar de stad.

Jungkook p.o.v

Het was al bijna een week geleden dat Jisoo en ik een relatie kregen, ik ben zo trots op haar. Toch mis ik wat in onze relatie, ze is zo... Voorzichtig met alles, vanavond slaapt ze bij me. Ik hoop dat we leuke ding gaan doen. Ik moest glimlachen van me eigen gedachtes, ik liep me kamer uit. Namjoon was boodschappen doen en Jisoo was alvast eten aan het maken voor vanavond, hey prinsesje wat maak je en ik beet haar zachtjes in haar wang. Jungkook-ah uit de keuken, wat ik maak is een geheim voor jou. Ik kietelde haar in haar zij, ze giechelde en begon heel raar te staan. Uiteindelijk eindigde ze met haar bil tegen mijn gedeelte aan, het ging onbewust maar het voelde toch fijn. Ik zette rustige koreaanse muziek op, ze bewoog haar hele lichaam tegen mijn lichaam. Het was alsof haar lichaam mijn lichaam riep, ik kon me niet meer inhouden. Ik begon mijn handen naar beneden te halen, van haar zij naar haar bil en gaf er een klein kneepje in. Kook-ah ik ben aan het koken giechelde ze, i don't care baby. I want you now, ze draaide zich om en keek me aan. Ze draaide sneaky het gas uit en ze nam me mee naar mijn kamer, ik deed de deur dicht. Draaide hem opslot en duwde haar het bed op, ik zocht haar lippen op. We begonnen de zoen rustig maar uiteindelijk werd hij heftiger, ik gaf haar een soort van teken en we begonnen we tongen. Het was alsof onze tonger oorlog voerde, van haar lippen ging ik naar haar nek. Ik begon haar shirt uit te trekken, zij deed hetzelfde bij mij. Van haar nek ging ik naar haar borsten, ik ging naar haar buik en haar navel. Jungk-kook, ik hoorde haar wel maar ik ging door. Ik trok haar broek rustig uit, ik ging door naar haar lies. Voordat ik het wist draaide we om, nu zat zij boven op mij. Haar bil op mijn area, ze begon mijn kaaklijn te zoenen. Van mn kaaklijn naar me nek en zo verder, ze deed mn broek uit. Ze gooide hem de halve kamer in, nu zat zij met haar bil in haar onderbroek op mijn area met mijn onderbroek. Ze begon haar bil langzaam te bewegen, Jis-soo stop t-teasing m-me. Ze grijnste, ik duwde haar weer het bed op. Ik liep naar een nachtkastje en pakte een condoom, ik liep weer naar Jisoo. Ik sprong op het bed en begon haar onderbroek uit te doen, zij deed hetzelfde. Ik deed het condoom om en we gingen werden, het duurde even voordat alles lekker liep maar het lukte. Dit was de fijnste nacht ooit!

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu