Chapter 22

91 7 0
                                    

Yep, i'm back!

Y/n p.o.v

JHOOOOOOOPEE? JIMIN EN TAE MOGEN T ZIEKENHUIS UIT! Terwijl ik dat schreeuwde zag ik Jisoo uit Jungkooks kamer komen, goeiemorgen Jisoo. Ze schrok en keek me aan, h-hai Y/n. Ik zag dat ze verdrietig keek, wat is er Jisoo? Je kijkt heel sad, K-kookie.... ze stopte met praten en viel flauw. JISOO?! Ik rende naar haar toe en probeerde haar wakker te maken, NAMJOON-AH? KOM PLEASE HELPEN! Namjoon rende zijn kamer uit, hij keek me aan en ik keek naar beneden. Hij knikte en hielp me met Jisoo naar de bank tillen, Namjoon liep gelijk naar Jungkooks kamer. Hij gooide de deur dicht en ik hoorde wat geschreeuw, ik focusde me op Jisoo. Ik pakte een glas water voor als ze wakker werd, na ongeveer 5 minuutjes werd ze wakker. Ze barstte uit in tranen, ik shushde haar en gaf haar het glas water. Pfff waar is Lisa toch? Ik app haar de hele tijd maar ze reageert maar niet, Jisoo? Is het goed als Namjoon op je past? Jimin en Taehyung mogen het ziekenhuis uit dus we gaan ze ophalen, j-ja is goed. M-maar past Namjoon wel goed op me? Ze leek net een klein meisje die niet alleen wilde zijn, Jisoo Namjoon past heel goed op je. J-hope liep naar beneden, zo Y/n gaan we dan maar? Hij wreef in zijn handen van opwinding, ja ik kom er aan. Ik gaf Jisoo een kus op haar voorhoofd en liep naar de deur, NAMJOON IK BEN MET HOBI DE JONGENS OPHALEN. En ik deed de deur dicht, na een tijdje in de auto gezeten te hebben kwamen we bij het ziekenhuis aan. We liepen naar de afdeling van de jongens, we deden de deur open en... YEAH JULLIE MOGEN NAAR HUIS! Hobi en ik deden onze partypoppers open en de confettie vloog door de kamer, nadat alle confettie naar beneden was gezakt zagen we een huilende Taehyung zitten. T-tae? Wat is er? Vind je dit niet leuk? Wil je liever hier blijven? J-hope bleef maar door ratelen, maar voordat Tae antwoord kon geven onderbrak ik ze. Jongens? Jimin is weg....

Jin p.o.v

SHIT NEE! OMG ALS Y/N HIER ACHTERKOMT BREEKT ZE! ZE ZAL ME VERMOORDEN OMDAT IK NIET GOED OP HAAR BROER HEB GEPAST! SHIT PA HOE KON JE DIT NOU DOEN?! Jin doe is rustig, Mark is echt niet dood. Ik ken je vader, hij wilt mensen laten lijden door ze pijn te doen. Hij vind het te leuk om Y/n in paniek te zien, dus let op mijn woorden... Hij is niet dood!

Jimin p.o.v

Waar dafuq word ik heen gebracht, deze auto komt me gewoon bekent voor... Zolang we niet naar me pa gaan vind ik alles goed, aish Y/n gaat flippen als ze me niet meer ziet in t ziekenhuis.  De auto stopte, de deur werd open gedaan en ik werd er uit getrokken. Ik dacht het al maar ik ben bij het bedrijf van mijn vader gebracht, tja t zal ook niet anders. Luister neppe ontvoerders... Laat me los ik kan me pa zn bedrijf zelf wel binnen lopen, ik trok me los en liep naar binnen. Als klein kind liep ik hier altijd rond, toen ik me dat herinnerde kreeg ik een flashback.

*FLASHBACK*

Oppa! Niet zo snel rennen, er klonk meisjes gegiegel. Een klein meisje met lange blonde haren rende achter kleine Jimin aan, sneller rennen kleine Jennie. Hihi oppa je gaat te snel voor mij, nee hoor Jennie je rent gewoon te sloom. Ik stond stil, wachtend totdat ze naast me stond. Hijgend kwam ze naast me staan, kijk Jennie. Ooit staan wij hier en gaan wij ook trouwen, ik wees een klein parkje aan. Ja oppa dat doen we!

*EINDE FLASHBACK*

Ik schudde de gedachtes weg, ik liep naar de lift en drukte op verdieping 13. Toen de lift stopte liep ik naar het kantoor van mijn vader, ik klopte maar wachtte niet op antwoord. Ik stormde zijn kamer in, aha Jimin. Ik verwachtte je al, waarom vroeg je niet gewoon of ik kon komen pa? Ik zou vandaag vieren dat ik het ziekenhuis uitmocht, was je gekomen als ik het je vroeg Park Jimin? Je denkt toch zeker niet dat ik achterlijk ben... Luister Jimin, ga zitten. Ik wil het even over een paar dingen hebben!

Donghan p.o.v

Wil jij nog wat drinken Jennie? Ik zag haar geshockt kijken, ze schudde nee. Taeyang? Ik wenkte met mn hoofd dat hij mee moest komen naar de keuken. Wat is er met Jennie? Weet ik niet... Ik ben bang dat er wat is met die Jimin, ik vertrouw het gewoon niet helemaal. Taeyanggie het komt goed!

Lisa p.o.v

YUGYEOMMMMM.... WAAR BEN JE IK VERVEEL ME! Iemand liep mijn kamer in, het was Yugyeom. Hij smeet de deur dicht, luister is Lisaatje. EXO is weg, wij kunnen leuke dingen doen. Ik lifte mijn wenkbrauw... Leuke dingen?! Pf jij bent gek tho, maar terwijl ik dat zei pakte Yugyeom me bij mijn keel. Hij drukte me tegen de muur aan en gleed met zijn hand naar mn borst, vanaf mn borst naar me heupen vanaf me heupen naar mn bil. Hij kneep er zachtjes in, voordat ik het wist zoende hij me. Ik wou hem wegduwen maar ging mee in de zoen, hij werd wat groffer en beet erin. Hij liet even later los en smirkde, hij liep de kamer uit en deed hem opslot. Ik realiseerde me wat ik had gedaan, en wat de gevolgen gaan worden.....

Thanks voor de support op mijn mededeling, i hope u like this chapter. Bye angels xoxo me💘💖

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu