Chapter 32

62 2 0
                                    

??? p.o.v

Weet je zeker dat het hier is? Ik vertrouw het niet helemaal! "Ik heb toch een appje gekregen dat het hier is..." Ik weet het niet hoor... Laten we morgen terugkomen, we hebben over twee uurtjes een show dus kom!

Jimin p.o.v

Het daglicht sneed in mijn ogen, ik wou omhoog komen maar het lukte me niet. Ik hoorde opeens een random deur opengaan, ik zag een meisje. Ze had bruin zwartachtig haar, het zat gekruld in kleine golfjes. "Zo zo, hij is eindelijk wakker!" Ik zag daarna nog twee mannen lopen, ze pakte me onder me armen en trokken me omhoog. EY STELLETJE GEKKEN! LAAT ME ONMIDDELLIJK LOS! Ze nergeerde wat ik zei en trokken me mee, even later werd ik in een klein donker kamertje gezet. Er stonden alleen twee stoelen, ik besloot om er op te gaan zitten. Grond zit zo hard... Na een kleine 5 minuutjes kwam er iemand binnen, het was iemand in een net zwart pak. Mijn zicht was verslechterd, warschijnlijk door de klappen op mijn oog. "Goed Park Jimin, volgens mij hebben wij jou niet zo opgevoed..." Wat? Opge... PAP?! "Eindelijk je herkent me... Herkende je Jae Jin niet? Of Hong Gi?" Waren dat? Die twee? Dat waren... Oh what the fuck... "Ik ben blij dat je er bent! Wat jij niet weet is dat je een contract hebt getekent..." Sorry? Voor wat? Ik teken nooit contracten waar ik niet achter sta... "In dit contract staat dat je co-hoofd word van dit bedrijf, dat houd in dat jij de moorden regelt en ik ze controleer!" Maar... "Geen gemaar zoon, ik laat de moorden bij jou binnen komen, jij regelt alle spullen en mensen, je stuurt het plan naar mij en ik controleer of het goed is. Spreek me niet tegen of wat dan ook, een handtekening is een handtekening. Je komt er niet meer onderuit! Ha Ha HaHaHAHAHAHAA.

Y/n p.o.v

Het was alsof ik de grond onder me voelde wegzakken, ik voelde me draaierig. Ik opende de deur en liep de gang op, ik botste tegen alle deuren aan. Ik hoorde dat er een deur openging, ik trok me er niks van aan en besloot verder te lopen. Ik voelde opeens een hand op mijn schouder, het beeld van Jimin bleef maar rond spoken in mijn gedachtes. "Y/n? Gaat alles wel okey?" Ik draaide me om, ik zag dat het Jaebum was. J-jae? I-ik w-weet niet meer wat ik moet doen, ik zakte langzaam naar de grond. JB zakte met me mee, "Y/n, leg uit wat is er gebeurd? Iets tussen jou en BamBam?" Ik ik ik... Me hart begon steeds sneller te kloppen waardoor ik begon te hyperventileren, "sshh rustig Y/n, adem in adem uit het is al goed ik ben bij je!" Mijn adem werd wat rustiger, ik keek hem aan met traanogen. Jaebum-ah, k-kijk. Ik liet hem de foto van Jimin zien, hij pakte me telefoon om de foto beter te bekijken. "Y/n? Ga je de babby echt weghalen?" Ik keek op, b-babby? Ik kreeg een klein lachje, "ja, zo noem ik baby's altijd." Hij krabte op zijn achterhoofd en gaf me een glimlach, "het komt goed Y/n! Jij gaat die babby houden anders zorg ik er wel voor dat je die babby houd!" Ik moest lachen, dankje Jaebum! "Noem me maar gewoon oppa als je je daar comvertabeler bij voelt." Okey oppa, waar zijn de andere? "BamBam en Jackson zijn boodschappen aan het doen en Jinyoung is met Jaeyoon buiten hardlopen!" Waarom ben jij thuis dan? Jij had vast ook plannen! "Nehh op jou passen is veel gezelliger :)" Oppa? Zullen we een film kijken? Ik heb zin in Frozen! "Ze krijgt een babby maar gedraagt zich ook nog als een babby tsss." OPPA! "Haha grapje kleintje, kom we gaan je Frozen film kijken."

Jisoo p.o.v

Kookie? Ik ga even naar Y/n, ik ben vanavond terug ja? "Is goed, maar kom wel snel thuis want je hebt wat beloofd!" Ja oppa! Ik trok me huarache's aan, ik pakte me telefoon en oortjes. Ik zette Wanna One aan, ik liep naar de voordeur en trok m open. Ik gooide hem dicht en besloot te gaan lopen, rennen kost teveel energie. Ik was ongeveer 10 minuutjes onderweg, ik had me telefoon in me handen en besloot een spelletje te doen. Na 5 minuutjes het spel gespeeld te hebben liep er iemand tegen me aan, ik liet van schrik me telefoon vallen. Yah! Kan je niet... "Sorry! Het was niet de bedoeling dat dit zou gebeuren... Ik heb nogal haast, ik moet zo een concert geven so. Wacht hier..." Hij gaf me een briefje van 100€, "voor een nieuw scherm!" N-nee... Hoeft niet hier hou het, ga snel naar je concert ik wil niet dat je het mist! "Dankje dankje dankje!" Hij boog voor me, gek buig niet voor me dan voel ik me ongemakkelijk! "Sorry! Ik ga nu... Doei!" D... Wacht! Hoe heet je? "Seungkwan!" Hij rende weg, hij was echt knap en bovendien super schattig! Ik liep nog ongeveer 4 minuutjes naar de dorm van Got7, ik drukte de bel in en zag dat JB open deed. "Hey Jisoo, kom binnen we waren net begonnen met Frozen." Ik hoorde Y/n opeens heel hard meezingen met Do you wanna build a snowman, ik liep de woonkamer in. JB liep achter me met twee blikjes cola en 1 blikje fanta, opeens sprong Y/n van de bank. "JIJI IK HEB JE ZO GEMIST!!!!" Ze sprong op me af, ik gaf haar een dikke knuffel. Omg Y/n je ziet je buikje al zo goed! "Ja de kleine babby groeit goed!" JB gaf ons een knipoog, "kom je mee Frozen kijken?" Ja tuurlijk, ik trok me sweater uit aangezien ik het nogal warm had. Ik had me witte tshirt gewoon eronder aan, ik plofte samen met Y/n op de bank. Na ongeveer een half uurtje later ging me telefoon opeens af, Y/n zette de film stil en ik pakte me telefoon. OMG Y/N HELP ME!

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu