Chapter 21

90 6 0
                                    

Yas 500 lezers bereikt, de laatste tijd met moeite but thank you guy's🐙❤️

Taehyung p.o.v

J-je v-vind mij l-leuk? Ik stotterde als een gek, ik zag dat Hoseok zn hoofd heen en weer bewoog. M-maar je bent mijn h-hyung hoe k-kan dit opeens? Hij vertelde dat sinds we bij elkaar wonen hij een crush op me had, hij was niet echt verliefd. Sinds ik in het ziekenhuis lig heeft hij echt gevoelens, luister Angelboy. Ik fluisterde het omdat ik geen zin had in roddels, *ik vind jou ook leuk*!

Y/n p.o.v

Jimin we moeten elkaar niet meer spreken, "bij wie sliep je vannacht?!" Ik sliep bij Donghan, hoezo? "Luister jagi ik wil niet dat je bij vreemde slaapt, verbreek het contact met hem en ga in je eigen bed bij ons slapen!", luister Jimin. Jij hebt niks over mij te zeggen we zijn uit elkaar, Donghan is gewoon een vriend. En als je zo doorgaat met protecting shit zijn we zelfs geen vrienden meer, ik pakte mijn jas en liet aan Hobi merken dat ik wou gaan. Hobi gaf Tae nog snel een kus op zn hand en liep mee, Y/N KOM TERUG IK BEDOEL HET NIET ZO! SORRY JAGIYA SARANGHAEYO! "Wat heeft die opeens?" hoorde ik Hobi vragen, hij heeft last van jaloersheid!

??? p.o.v

Jennie? Weet je zeker dat het huis van Donghan hier is? "Ja ik heb het op google maps ingevuld", we stonden voor een huis in Seoul. Het was een mooie wijk tho, opeens viel het me op. Ik keek naar een raam en zag een bloem staan met een kaartje eraan, ik kon het net goed lezen. JBJ MY FLOWER, JENNIE DONNIE WOONT HIER! Ik haastte me naar de deur en klopte er op, er werd open gedaan en.... DONGHAN!! Ik gaf me bro een snelle hug, lang niet gezien man. "Ik wist niet dat je zou komen Taehyun!" Ik ben hier gewoon voor de leuk, "kom binnen trouwens, pa is toch niet thuis". Ik liep met Jennie naar binnen, Donghan? Dit is mijn meisje Jennie, ze liep naar Donghan toe en schudde elkaars handen. Goed Donghan leuk huis enzo maareh waar is dat ene wifey waar je het over had, "t is me wifey niet, en ze is naar het ziekenhuis dr ex bezoeken." Welke ex? "Ene Jimin ofzo ik ken m niet" J-jimin woont hier? P-park J-jimin??....

Namjoon p.o.v

JUNGKOOK-AH? WAAR IS LISA? WAAR IS DAT WIJF?! Namjoon-ah schreeuw niet zo ik probeer nog te slapen u know, ik zag Jungkook slaperig in de deur opening. Waarom heb je alleen een onderbroek aan Kook-ah? Leuk dat je dat aanhebt voor Jisoo maar doe een broek aan danku, ik zag hem smirken. Hij liep weg en kwam even later terug met een shirt en joggingbroek aan, "Namjoon-ah het is eind van de middag, je weet dat ik mijn schoonheids slaapje doe. Maak me dan niet wakker!" Luister maknae, Lisa is al 2 dagen niet thuis gekomen. Haar telefoon ligt nog hier ZONDER code, ik zag allemaal berichtjes van ene anoniem. Ze gingen over dat ze goed haar best deed, het ging over dat ze haar best deed met Jimin en Y/n uitelkaar drijven!

Y/n p.o.v

Hope? Heb je nou al met TaeTae? Ik was terug aan het rijden in de auto, j-ja we hebben een relatie. Maar please zeg niks tegen de andere, hij keek me aan met een smekend gezicht. Oppa! Ik zal nooit iets vertellen dat weet je, dankjewel kleine zus. Ohja wat was er nou tussen jou en Jimin-ah? Okey luister Hobi, ik ben gister gesneden in mijn been. Ik was gesneden door een mannetje van Chim zn vader, ik mocht niks meer met Jimin te maken hebben. Ik wilde naar huis lopen maar was flauwgevallen, Donghan zag me liggen en had me meegenomen naar zijn huis. Ik ben daar gaan slapen en er is niks gebeurd! Jimin is te overprotecting en doet alsof hij me vader, ik stopte. MIJN APPA EN MIJN EOMMA WAT DENKEN ZE WEL NIET STRAKS DENKEN ZE DAT IK DOOD BEN OFZO OMGOMGOMG, rustig jagi. J-hope legde zijn hand op me been, het komt goed!

Mark p.o.v

Waar word ik naar toe gebracht? De pijnscheuten in mijn schouder waren er nog steeds, ik mis mijn kleine zusje. Straks is ze dood en zie ik dr niet meer, ik heb spijt dat ik er niet voor haar was de laatse jaren. Ey waar lopen we naar toe? Ik kreeg geen antwoord, hallooo waar gaan we naar toehoeeee?! EY HOU JE BEK! Ik werd weer meegetrokken en neergezet, okey kneus als je nou blijft zitten is dit zo gebeurd. Er werd allemaal shit tegen me gezegt, klaar voor kneus? J- voordat hij zn zin kon afmaken schoot hij de kogel en hij kwam vol in Mark zijn maag, er kwam er nog eentje en die kwam net onder zijn hart. Voor dat de schieter het wist lag Mark bewusteloos op de koude stenen grond

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu