Chapter 33

73 2 0
                                    

OMG MENSEN IK HEB DE 1K GEHAALD OMG OMG OMG DANKJULLIE WEL IK WEET NIET WAT IK MOET ZEGGEN, ALLEEN DAT IK ECHT SUPER BLIJ BEN DAAROM EEN EXTRA HOOFSTUK :)
OHJA ER KOMT TAESEOK SMUT SCENE SO BE PREPARE IT'S DIRTY SO IM SORRY ALS JE ER NIET TEGEN KAN!

Jisoo p.o.v

Ik keek op het scherm van mijn telefoon, ik zag een foto van mij en Seungkwan. We zaten beide gehurkt, de tekst die er onder stond was als volgt : Wat zou de paparazzi hier van vinden? En je vriendje? Kijk maar uit Jisoo, jij bent de volgende! "Jisoo? Wie is Seungkwan?" Ehm onderweg liepen we tegen elkaar aan... Het was een ongeluk! "Jisoo? Je weet dat Seungkwan van Seventeen is toch?" IS DAT DIE SEUNGKWAN?! OH SHIT! "Jisoo, het komt echt goed! Ik help je met die gekke stalker vinden, Y/n blijf op het huis passen Jisoo kom mee ik weet hoe we achter die persoon komen!" Jaebum zei het heel serieus, "oppa? Meen je die?" "Y/n, BamBam en Jackson komen straks thuis! Anders zou ik je nooit alleen laten" Goed JB we moeten dan nu gaan, ik heb Kookie beloofd niet lang weg te zijn. Ik stond op en pakte me sweater, ik liep alvast naar buiten. JB kwam erachter aan, Y/N IK KOM ZO NOG TERUG! Ik schreeuwde dat terwijl JB me naar buiten duwde, lets go JB!

Y/n p.o.v

Ik besloot de film zelf verder te kijken, ik zong Zomer van Olaf keihard mee. Opeens hoorde ik de deurbel afgaan, het konden BamBam en Jackson niet zijn die hebben een sleutel. Ik besloot open te doen, toen ik bij de deur was en hem open wou doen ging de bel weer. Ja ja ik ben er a... Er stonden twee jongens eerst herkende ik ze niet maar toen ik wat langer keek zag ik dat het Joshua en Mingyu waren, w-wat d-doen jullie hier? JULLIE ZIJN VAN SEVENTEEN! "Hai Y/n, mogen we misschien binnen komen?" P-pardon? Hoe ken je mijn naam in hemels naam?! "Dat wil ik je dus gaan uitleggen, het is nogal belangerijk..."

Lisa p.o.v

Ik zit hier nu al zo lang... Ik heb spijt, spijt hoe ik Y/n heb behandeld, hoe ik haar leugens over Jimin heb verteld. Ik wist hoe kapot ze zou zijn, ik wil het haar uitleggen en zeggen dat het me spijt. Zou ze nog bij Jimin zijn? Wat gebeurd er eigenlijk als ik vrij ben, zou ik dan verder naar Yoongi, Jin en Mark moeten zoeken? Zouden de andere meehelpen? Omg ik zie Jisoo en Kookie eindelijk weer, zouden ze nog steeds een stel zijn? Jungsoo was altijd real, ik mis hun... Mijn gedachtes werden onderbroken door de deur die openging, het was Yugyeom. H-hai... Luister Yugyeom, het spijt me van eerder. Het spijt me dat ik je zoende, het spijt me van alles wat ik fout heb gedaan. Tranen vulde mijn ogen, Yugyeom? Mn hart doet pijn, ik heb mensen zo erg gekwetst en pijn gedaan... Het was nooit mijn bedoeling om ze pijn te doen, ik doe alles fout. Is het niet gewoon beter om te verdwijnen en nooit meer terug te komen? Ik... "Lisa... Denk niet zo! Ik weet waarom wij hier zitten... Er is een missie gaande en wij moeten niet in de weglopen, het komt goed ja! We komen hier samen uit en leggen de rest alles uit!" Hij gaf me een knuffel, hij is het enige dat ik nu nog heb....

Taehyung p.o.v

Oppa? Kom nou in bed liggen, je bent altijd druk en hebt nooit tijd voor mij. Ik zei het zo zielig mogelijk zodat hij zou komen, het leuke is dat het altijd werkt. "Nooit tijd? Ik heb altijd tijd voor mn lekkerding" Hij smirkte, ik wist al hoelaat het was. Hij sprong op het bed en begon me rustig te zoenen, zijn tong gleed rustig naar binnen en begon rondjes te draaien om mijn tong. Hij begon steeds heftiger te zoenen en het was alsof onze tongen oorlog aan het voeren was, ik zat zowat als lijm aan hem vastgeplakt. Ik wou niet dat dit ophield het voelde zo goed, ik voelde Hoseok zijn handen naar me shirt grijpen. Hij rukte hem zowat van mn lichaam af, hij legde me rustig op mn rug. Hij ging boven op me zitten, hij ging verleidelijk met zn bil over mn area heen. Hij moest lachen, "ik hoef alleen mn charmes en mn bil te gebruiken en je dick komt al omhoog" Ik schaamde me dus ik draaide me hoofd in me kussen, "niet schamen baby, ik vind het alleen maar beter!" Hij begon mn lichaam langzaam aan te raken, ik had een korte voetbal broek aan. Hij zat met mn touwtjes te spelen, ik wist dat hij het wou maar toch twijfelde. Babe, do you're job. Ik gaf hem een knipoog, hij knikte en begon mijn broek langzaam uit te doen. Hij gleed verleidelijk met zn hand naar beneden mn onderbroek in, mn dick voelde nogal gevoelig maar ik liet alles toe. Hij begon eerst rustig aan met zn hand, daarna heftiger en sneller. H-hoseok i-ik ga komen, "cum baby cum" Ik weet niet waarom maar zijn stem klonk nog geiler dan normaal als hij dat zei ofzo, ik deed het laatste werk en voelde het spul langzaam naar beneden glijden. Het voelde gek warm aan, ik duwde Hoseok op zijn rug en rukte zn shirt uit. Nu is het mijn beurt so enjoy! Ik ging naar beneden, in plaats van met mn hand beginnen begon ik met mn mond. Ik begon rustig aangezien ik het niet heel erg gewend was, even later wendde het en begon ik sneller te gaan. Ik voelde dat hij klaarkwam in mn mond, ik besloot het te negeren en het door te slikken. "T-tae s-stop ik ga bijna dood door dit orgasme" Ik stopte en smirkte, ik hou van je babe!

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu