Chapter 7

217 11 0
                                    

Mark p.o.v

"Yugyeom wat doe jij hier? Ik heb gezegt dat je bij me zusje uit de buurt moest blijven", Yugyeom liep naar me toe en zei iets onverstaanbaar koreaans. "Praat harder" zei ik, "ik wil je zusje alleen zien om te kijken of het goed met haar gaat" antwoordde hij. "Luister gap ze heeft geen zin in iemand die haar vroeger 3000x verkering vroeg" ik zag zn gezicht vertrekken en liet zn hoofd hangen, "weet ik maar ik kan gewoon niet zonder haar". Ik dacht even terug aan toen y/n 8 was en ik 10, Yugyeom was mn beste vriend en hij was al sinds hij y/n zag verliefd op haar. In het begin vond y/n hem nog wel interessant maar haar interesses gingen al snel naar iemand anders, Yugyeom was er maanden kapot van ookal was hij ook nog maar 8. Toen ze allebij 13 waren en ik 15 kwamen ze in de zelfde klas, y/n was daar niet blij mee want sinds ze geen interesses had getoont vroeg Yugyeom haar bijna elke dag verkering. Op een dag kwam Yugyeom naar me toe met kinderen uit de eerste en tweede, ik zat zelf nog in de derde maar ik mocht die ukkies allemaal. Toen we allemaal vrienden werden namen we al snel een beslissing, we zouden later als we groter waren een band beginnen. Toen we allemaal ouder werden gebeurde dat inderdaad, in januari moesten we allemaal auditie doen en we zaten alle 7 in de boyband Got7. Y/n was altijd heel blij voor mij maar Yugyeom bleef altijd plakken, sinds we op tour zijn geweest was Yugyeom terug gegaan waar hij geboren was en dacht y/n van hem af te zijn. Tot nu dan dacht ik, "Yugyeom je kan beter gaan er wachten mensen en je bent hier niet gewenst hoe leuk je y/n ook nog vind" zei ik boos en ik liep naar de andere toe. "Okey jongens bezoek uur is voorbij allemaal naar huis", ik liep met 8 mensen weg terwijl ik er net 7 telde. Ik zag dat Jimin nog snel een kus op y/n's hoofd gaf en dat hij snel achter de groep aan rende, toch kende ik hem ergens van maar waar van geen idee...

y/n p.o.v

*ik werd wakker in een witte kamer met een wit bed, ik hoorde bliep bliep bliep. Ik zag overal slangentjes hangen en ik lag in een bed met een afstandsbediening, shit dit kon maar 1 ding betekenen. Ik lig in het ziekenhuis en schoot overeind, ik voelde een pijnscheut in mn rug en ging weer rustig liggen. Ik zag een telefoon naast me liggen en besloot Mark te bellen, ik toetste het nummer trillend in en hij ging over.

*Hallo met Mark met wie spreek ik?

"Mark? Met y/n, what the fuck is er gebeurd?

*Y/N JE BENT WAKKER IK KOM GELIJK NAAR JE TOE

en hij vebrak de verbinding.

Ik besloot Jimin ook te bellen want die wist ook vast wat er gebeurd was, ik toetstte het nummer in en hij ging weer over.

*Hallo? Met Jimin wie is dit?

"Jimin hey met y/n ehm hoe gaat het?

*Y/N? Ohmy je bent wakker! Hoe gaat het met jou? Moet ik naar je toe komen? Ben je okey?

"Jimin rustig ik ben niet dood zei ik lachend, het gaat okey alleen wat last als ik overeind wil komen. Mark komt ook zo dus misschien kan je morgen komen?

*Y/n natuurlijk kom ik morgen, ik wil je graag weer zien ik moet ophangen want Namjoon heeft me nodig. Moet ik nog iets of iemand meenemen morgen?

"Neem Jin mee en zijn gemaakte black bean noodles, ik ben het ziekenhuis voedsel nu al zat.

*Komt goed jagiya, zorg goed voor jezelf. Tot morgen, Saranghae♡

"Jaja ChimChim, tot morgen ;)

en de verbinding verbrak

Op dat moment zag ik Mark me kamer inlopen hij keek me aan, kreeg tranen in zn ogen en liep naar me toe. Hij gaf me voorzichtig een knuffel en zei dat ik geluk dat dat ik niet dood was, "kan je nog iets van het ongeluk herinneren?". "Nee het enige dat ik me kan herinneren is dat ik te hard door de bocht reed en dat ik van me scooter afvloog, omg hoe is het met me scooter? Leeft ie nog? "Ja en nee... Hij word gemaakt van de verzekering", "komt eomma nog?" vroeg ik. "Geen idee ik had haar gebeld toen ik het belletje kreeg dat jij hier lag maar voorderest heb ik haar niet gezien of gesproken", oh okey en ik knikte maar wat. "Morgen komt Jimin langs met Jin dus je hoeft morgen niet persee te komen", hij zei dat hij nog keek of hij kwam en keek op zn horloge. "Shit ik moet repeteren met de boys is het goed als ik later nog wat kimchi fried rice breng?", ja graag antwoorde ik en ik ging maar wat liggen totdat Mark de kamer verliet.

-time skip naar een beetje de avond-

Er werd op de deur geklopt, ik dacht dat het Mark was dus ik riep maar dat ie binnen mocht komen. Ik zag als eerst zwart haar en was confused want Mark had blond haar, zou hij het in de tussentijd geverfd hebben? Voordat ik kon vragen wie het was zag ik het gezicht van iemand die ik liever niet had willen zien, het was verrassend Yugyeom. "Yugyeom wat doe je hier? Was Mark niet duidelijk genoeg een paar jaar geleden?", luister y/n ik weet dat je me raar vind enzo maar ik wil je 1 ding bewijzen. Hij kwam dichterbij en voordat ik het wist drukte hij zijn lippen op de mijne, ik wou hem wegduwen maar het kon niet omdat mn arm in het gips zit. Ik hoorde de deur opengaan en Yugyeom stopte, ik zag Tae in de deuropening staan en hij deed iets wat ik serieus nooit van hem had verwacht.....

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu