3;

93 6 17
                                    

"Violet!" Jenna omfavner meg i en klem. Armene hennes rundt kroppen min føles godt. Det føles savnet. Det er så lenge siden, men jeg skal sørge for at det ikke blir så lenge til neste gang jeg ser familien hans igjen.

Hun trekker meg unna på armlengde og studerer meg. Øynene hennes farer over hele meg før hun trekker meg inn i enda en klem.

Jeg tror hun har savnet meg minst like mye som jeg har savnet henne. Det føles godt å endelig se det vennlige ansiktet hennes igjen. Det er så alt for lenge siden.

Hun trekker seg ut av klemmen og sukker. "Jeg har savnet deg sånn." Smiler hun og lar hånden gli over kinnet mitt. Jeg kan skimte et par rynker i panna og under øynene, men det kler henne. Hva er det jeg sier? Alt kler henne, hun er reneste modellen! Forundrer meg ikke om hun var det i sine yngre år.

Jasper kremter litt utilpass bak meg. Begge vender blikket mot han. Han klør seg i nakken. "Mamma du er klein igjen.." mumler han og gir moren blikket.

Jeg ser på Jenna og vifter det vekk. "Ikke hør på han. Han vet ikke hva han snakker om." Jeg smiler stort til henne, før begge to bryter ut i latter.

"Jeg går opp å skifter." Mumler Jasper bak meg. Han gir meg et kjapt kyss på kinnet før han går opp trappen som fører til andre etasje.

Jenna venter ikke med å dra meg med inn på kjøkkenet. Jeg setter meg ned rundt kjøkkenbordet mens Jenna lager te til oss akkurat som før.

"Så Violet, noe spennende som har skjedd i mellomtiden?" Spør hun og setter en var kopp med varm, nybrygget te foran meg. Røyken stiger opp fra koppen og forsvinner i luften. Teen dufter nydelig som den alltid pleier å gjøre. Jenna vet virkelig hvordan man lager te. Det er en av de mange egenskapene hun har.

Jeg tar et sipp av teen og setter koppen ned på bordet foran meg. "Nei, det har vel ikke skjedd så mye egentlig. Skolen tar opp mesteparten av tiden min, så jeg får ikke tid til å gjøre så mye annet."

Jenna nikker, og setter fra seg koppen. "Du må huske at du kun er ung en gang Violet, ikke glem det." Hun smiler varmt til meg, og trekker koppen med varm te opp til leppene.

"Hvorfor forteller du meg dette egentlig? Var du litt stiv når du var yngre?"

Hun rister på hodet og ser ned i bordet. Smilet blir fort erstattet med en latter. "Jeg var helt gal jeg når jeg var på din alder." Humrer hun. Hun sitter stille for seg selv en stund. Hun mimrer sikkert tilbake på gamle dager.

"Skal jeg fortelle deg hvordan jeg møtte Jonathan?" Spør hun og ser stort på meg. Jeg nikker på hodet og drikker litt fra koppen. "Vel Jonathan, hva kan jeg si? Jeg hadde hatt et godt øye for han en stund, og plutselig en dag fant jeg ut at jeg ikke gadd å sitte å vente lenger. Jeg viste jo at han ikke kom til å be meg ut. Han var den kjekkeste gutten, og jeg var ingen." Wow. Jeg ville trodd Jenna var en av de populære, en av de alle likte og beundret, men jeg tok feil. Hun var ingen, hun hadde ikke noe rolle, akkurat som meg. "En dag gikk Jonathan gjennom gangen med en jente under armen som han alltid pleide." Hun stopper opp å humrer litt for seg selv. "Det var alltid en ny jente hver dag. Han var en sikkelig, hav er det dere unger kaller det i deg? Player? Fuckboy? Jeg vet ikke jeg, men han holdt på med alle jentene, men det stoppet meg fortsatt ikke fra å falle for han. Akkurat som alle andre. Vel så.. uff jeg får helt vond av den stakkars jenta. Vel jeg dyttet henne vekk og tok plassen hennes under armen hans. Med en bestemt tone sa jeg du, meg på stranden i kveld klokka 6, vær der. Etter den dagen var det ingen annen jente under den armen igjen enn meg." Hun humrer litt for seg selv når hun er ferdig med å fortelle historien sin. Jeg kan ikke annet en å le med henne.

Jenna var alt annet en det jeg trodde hun var. Jeg ville trodd hun var en sånn typisk snill jente.En jente som gjorde som hun fikk beskjed om, og var tvers gjennom snill -ikke at hun ikke var snill, for det var hun helt sikkert, men at hun var sånn sikkelig engleaktig.

"Forteller du den gamle historien igjen?" Hjertet mitt hopper over et slag i det jeg hører den kjente, mørke stemmen. Jeg snur meg rundt på stolen og møter det kjærlige blikket hans.

Jeg reiser meg og blir omfavnet i en klem.

"Godt å se deg igjen Kingston." Han går bort til konen sin og planter et kyss på hodet hennes. Han dumper ned på stolen ved siden av henne, og finner frem det nyeste utslaget av avisen.

Jeg setter meg ned igjen på stolen, og tar den siste slurken av teen.

"Klar?" Jasper står i døren med en hvit skjorte og svart bukse. Like kjekk som alltid.

-

-

-

Jenna Hunnicutt spilt av Angelina Jolie

Jonathan Hunnicutt spilt av Enrique Iglesias

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jonathan Hunnicutt spilt av Enrique Iglesias

Jonathan Hunnicutt spilt av Enrique Iglesias

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Broken HeartWhere stories live. Discover now