5;

100 9 19
                                    

Pappa kremter og legger armen sin rundt henne, og gir henne et kjapt kyss. "Så barn, dette er Eleanor som dere kjenner mrs.Thompson." Jeg lokker igjen munnen når jeg legger merke til at jeg sto å måpte.

Denne hadde jeg aldri sett komme. Pappa dater læreren min. Det er faktisk ikke greit. Det er faktisk ganske ekkelt. Hun er læreren min! Kunne han ikke funnet noen andre? Liksom det er fullt av andre fisk i havet, men han måtte velge læreren min. Akkurat min lærer også. Liksom det er mange andre lærere som hadde vært mer passende for en som han.

Og for å nevne noe. Hvor gammel er hun? Slutten av 20-årene? Og pappa er 52. Han er gammel nok til å være faren hennes. Tanken på det gjør bare hele greia enda ekklere enn den allerede er. Det er nesten like ille som om han datet en på min alder. Nei det er det faktisk ikke, men det er fortsatt ille?

Kommer hun til å bli stemoren min nå? Å nei.. Jeg må slutte å tenke nå. Hvordan kan jeg slutte å tenke? Hele situasjonen setter igang hjernen.

Se på pappa. Han smiler så stort. Han er lykkelig. Øynene skinner. Det virker som om han er stup forelsket i henne. Skulle ønske jeg ikke kunne se det sammen om henne, men det er gjensidig. Hun smiler like stort. Måten hun ser på han på er måten jeg ser på Jasper på.

Dette er virkelig seriøst. Jeg tror de elsker hverandre. Å Gud, de elsker hverandre. Dette her er litt mer seriøst enn jeg trodde det var. Jeg trodde det bare var en flørt. Jeg trodde det ikke var så seriøst som dette, men de er seriøse. Dønn seriøse.

Okey dette går bra. Mrs.Thompson skal bare spise middag. Det blir bare en helt vanlig middag. En helt vanlig middag med læreren. Ugh dette går ikke. Jeg klarer ikke å se på henne annet enn læreren min. Det er ikke meningen at hun skal være annet enn læreren min, men hun kommer til å bli den nye moren min. De kommer helt klart til å gifte seg.

Kommer det til å vare? Kommer hun til å knuse hjertet hans å dra? Kommer hun til å bli her for alltid? Kommer hun til å behandle meg annerledes?

Jasper slipper ut et lite stønn ved siden av meg, og jeg legger merke til at jeg har strammet grepet rundt hånden hans betydelig. Jeg løsner grepet rundt hånden hans. Det var ikke med meningen. Det bare skjedde.

"Violet?" Pappa ser spørrende på meg. Jeg møter blikket hans. "Si noe?"

Hva skal jeg si? Hva er det å si til dette? Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal reagere til dette. Dette er veldig galt, men han er lykkelig med henne. Kanskje jeg skal gi henne en sjanse. Se på henne enn noen andre enn læreren min? Hvordan skal jeg klare det? Hun har alltid vært læreren min. Og han har vært faren min. Nå er de plutselig foreldrene mine?

"Vil dette si at jeg slipper elevsamtaler?"

-

-

-

Eleanor Thompson spilles av Margot Robbie

Eleanor Thompson spilles av Margot Robbie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Broken HeartWhere stories live. Discover now