Λίζα!!!

9.2K 428 67
                                    

<Είναι παγωμένο!> Παραπονέθηκα, καθώς το κρύο νερό έπεφτε πάνω μας.

<Μια χαρά είναι!> Μου απάντησε και με άφησε να πατήσω κάτω. <Δεν νομίζω να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα?!> Με ειρωνεύτηκε και άρχισε να ξεντύνεται. 

<Φυσικά και όχι βλακάκο!> Του είπα και τον χτύπησα στον ώμο με δύναμη, κάνοντας τον να μετακινηθεί ελάχιστα.

Το πρόσωπο του αγρίεψε αμέσως, όμως δεν έδωσα σημασία και έβγαλα το φόρεμα μου, αφήνοντας με μόνο με το μαγιό μου. Ενώ με κοιτούσε αφαίρεσα το πάνω μέρος. Λίγο πριν φανούν τα θηλυκά σημεία μου, έριξα το μαλλί μου και έβαλα τα χέρια μου μπροστά, χαμογελώντας του. 

<Ξέρεις  Τζονάκο έχω μια περίεργη όρεξη> Του είπα, πέφτοντας δήθεν καταλάθος πάνω του.

Τα χέρια μου πήγαν στα μπράτσα του, ενώ κόλλησα το στήθος μου πάνω του. Τα μάτια του σκούρυναν και έγιναν σχεδόν μαύρα. Εγώ του χαμογέλασα ναζιάρικα και κουνήθηκα λίγο πάνω του, όμως όταν πήγε να με πιάσει πρόλαβα και του ξεγλίστρησα.

<Όχι, όχι!> Του κούνησα το δάχτυλο μου. <Δεν θα χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου Τζον> Και ενώ είχα απομακρυνθεί άρχισα να τον πλησιάζω ξανά. <Θα τα αφήσεις όλα πάνω μου!> Του ψιθύρισα στα χείλη του, κάνοντας μύτες για να τον φτάσω.

<Γυναίκα!> Είπε και με έπιασε από τα μπράτσα σφιχτά. <Δεν νομίζω να γράφει στο κούτελο μου ΜΑΛΑΚΑΣ!> Είπε σοβαρά. <Ακόμα κι αν κλείναμε δεκαετία δεν θα σε άφηνα να με κάνεις ότι θέλεις> Και έβγαλε την βερμούδα μαζί με το εσώρουχο του, μένοντας γυμνός μπροστά μου. 

Θεοί σας παρακαλώ κάντε να μην του ξανασηκωθεί να χάσει λίγο αυτό το αντριλίκι που έχει! Προσευχήθηκα από μέσα μου, αλλά το θαύμα που ζητούσα να γίνει εκείνη την στιγμή δεν έγινε. 

<Γιατί τι θα κάνω δηλαδή?> Του είπα κολλώντας το σώμα μου πάνω στο δικό του.

<Ικανή σε έχω να με ευνουχίσεις!> Μου απάντησε έχοντας τα χείλη του πάνω στα δικά μου.

Πριν προλάβω να του απαντήσω με έσπρωξε ανάλαφρα και γύρισε από την άλλη για να πάρει το αφρόλουτρο.

<Όχι δεν θα το έκανα αυτό!> Είπα δήθεν παρεξηγημένη και άρχισα να χαϊδεύω την γυμνασμένη του πλάτη. 

<Σε πίστεψα τώρα!> Γύρισε με εκείνο το πονηρό χαμόγελο και κάθισε στην μπανιέρα.

Ήμουν μπροστά του ημίγυμνη και εκείνος καθόταν και με κοιτούσε σαν μαγεμένος, όμως δεν ήταν. Είχε ακόμα τι λογική ως σύμβουλο του και όχι αυτό που θα έπρεπε να είχε όταν έβλεπε μια γυναίκα γυμνή μπροστά του.

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now