Λίζα...Είμαι εδώ...

8.4K 449 121
                                    

<Είσαι έτοιμή?> Χτύπησε την πόρτα ο Φίλιπ και την άνοιξα για να μπει. 

<Έτσι νομίζω> Γύρισα πίσω στον καθρέφτι και άρχισα να μαζεύω πάνω το μαλλί. <Πως με βρίσκεις?> Τον ρώτησα και τον είδα από τον καθρέφτι να χειροκροτά για το αποτέλεσμα που είχα πετύχει.

<Τέλεια είσαι, αλλά το βρίσκω κάπως πολύ ανοιχτό εδω πέρα!> Και έδειξε το στήθος μου.

<Ήταν το μόνο που μου άρεσε και κάλυπτε την κοιλιά> Απάντησα και είδα αν είχε ξεφύγει καμία τούφα από το μαλλί.

<Ότι πεις...> Είπε χαμηλόφωνα και κάθισε στο κρεβάτι μου. <Σε πόση ώρα τελείωνεις?> 

<Βάζω παπούτσια... Άμα μπορείς βγάλε το μαύρο το παλτό μου από την ντουλάπα και είμαι έτοιμη> Γύρισα να τον κοιτάξω και κάθισα δίπλα του για να βάλω τις μαύρες γόβες. 

<Μάλιστα κυρία!> Είπε και σηκώθηκε για να πάει να μου φέρει το παλτό μου. <Σήμερα θα είσαι μαζί μου εεε?> Άνοιξε την ντουλάπα και άρχισε να βγάζει μία μία τις κρεμάστρες ψάχνοντας το παλτό μου. <Αυτό είναι?> Έβγαλέ ένα και μου το έδειξε την ώρα που έβαζα το αριστερό τακούνι.

<Όχι!> Είπα και ξεφύσηξα μόλις μπήκε το πόδι μου στο στενό γοβάκι! <Και δεν θα είμαι μαζί σου σήμερα. Θα είμαι με τα παιδιά. Σου αφήνω ελεύθερο το πεδίο μήπως μπορέσεις και ψαρέψεις καμία κοπέλα γιατί αυτήν την περίοδο σου είναι απαραίτητη> Είπα και του χαμογέλασα γλυκά για την κακία που είπα. 

<Έγινε! Πρόσεχε μην ψαρέψει εσένα κανένας και με διακόψεις από το δικό μου ψάρεμα> Πέταξε το παλτό πάνω μου μόλις το βρήκε και άρχισα να γελάω. 

<Σε παρακαλώ ένα να μου βάλεις το άλλο τακούνι γιατί η κοιλιά με εμποδίζει αρκετά> Είπα και σήκωσα το πόδι . <Επίσης δεν χρειάζεται να διακόψεις το ψάρεμα σου αγαπητέ! Θα είμαι ήσυχη μην ανησυχείς> Σήκωσα τα φρύδια μου πάνω και έπαιξα με τα σκουλαρίκια μου.

<Βάλε το πόδι> Είπε και μόλις έβαλα το μισό  στο τακούνι με μία κίνηση μου το φόρεσε κανονικα. <Αυτό είναι που με τρομάζει. Η ησυχία σου> Σηκώθηκε και μου έτεινε το χέρι για να σηκωθώ. 

                                                                         ********************

<Νομίζω ότι αργήσαμε λίγο> Είπα όταν είδα εκατοντάδες αμάξια έξω από την εταιρεία.

<Γιατί το λες αυτό!?> Με ειρωνεύτηκε και πήγε το αμάξι στην είσο δο της εταιρείας. <Αν δεν πήγαινες πέντε φορές τουαλέτα και άλλες τέσσερις φορές πάνω στο δωμάτιο σου για να δεις που είχες αφήσει το κινητό σου σε ενημερώνω ότι θα είχαμε φτάσει στη ώρα μας και όχι μίαμιση ώρα μετά> Είπε κάπως νευριασμένος και σταμάτησε το αμάξι. <Μην βγεις έρχομαι> Είπε και άνοιξε την πόρτα του για να έρθει γρήγορα να ανοίξει και την δικιά μου. 

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now