Θα μείνεις μαζί μου

7.4K 431 66
                                    


<Πάρ' την από εδώ!> Είπε ο Τζον μόλις συναντήθηκαν με τον Φίλιπ και αμέσως από την αγκαλιά του Τζον βρέθηκα στην αγκαλιά του Φίλιπ.

Ο Τζον έκατσε πίσω στην εταιρεία, ενώ εμείς είχαμε μπει στο αμάξι και είχαμε ξεκινήσει για το σπίτι του Φίλιπ. Ο Φίλιπ είπε ότι θα τα κανόνιζε και ότι αύριο όλα θα ήταν μια χαρά. "Είναι μαθημένος σε αυτά. Πάντα τραβούσε τα σκάνδαλα πάνω του" Ακούστηκαν οι λέξεςι με την σειρά που της είχε πει μέσα στο κεφάλι μου. 

<Φίλιπ τι έπαθε το πρόσωπο σου?> Τον ρώτησα όταν είδα το δεξί του μάτι μελανιασμένο και τα χείλη του σκισμένα και πρημένα. 

<Που να δεις η κοιλιά μου τι μελανιές έχει> Είπε και άρχισε να γελάει. 

<Ποιος σου τα έκανε?> Ρώτησα, αλλά μετά θυμήθηκα όλα όσα είχαν γίνει εχθές το βράδυ στην εταιρεία.

<Δεν χρειάζεται απάντηση. Νομίζω είναι κατανοητό> Έκανε μια παύση και πέρασε ένα φανάρι με κόκκινο, για να αποφύγει δύο αμάξια δημοσιογράφων που μας ακολουθούσαν από την εταιρεία. <Μπροστά στον κόσμο δεν έφαγα πολύ ξύλο. Σε σύγκριση με αυτό που έφαγα όταν σε πήγα με πάνω δεν ήταν τίποτα. Και στο έλεγα την τρέλα μου πες του το, αλλά εσύ όχι! Όμως γιατί να του το πεις, εσύ τίποτα δεν έπαθες εγώ την πλήρωσα! Ένας Θεός ξέρει πως θα μου κάτσει γκόμενα έτσι!> Είπε ξεφυσώντας και εγώ γέλασα.

<Είσαι σοβαρός? Αυτό σκέφτεσαι? Αν θα σου κάτσει γκόμενα έτσι όπως είσαι?> Τον έδειξα από πάνω μέχρι κάτω και εκείνος έστριψε απότομα δεξία και κόλλησα προς την πόρτα.

<Καλύτερα να πιαστείς!>  Είπε και έστριψε ξανά απότομα σε ένα στενό με μεγάλη ταχύτητα. <Που θα πάει θα μας χάσουν!> Τον άκουσα να λέει και παρατήρησα το πόσο συγκεντρωμένος ήταν κοιτώντας μια τον δρόμο και μια τους καθρέφτες.

Σαν να τον άκουσε ο Θεός τα αμάξια δεν εμφανίστηκαν από πίσω μας κάτι που μας ανακούφισε, ειδικά εμένα που είχα αρχίσει να ανακατεύομαι από τις απότομες στροφές και την ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όταν φτάσαμε στο σπίτι έκανε πρώτα μια βόλτα να δει αν υπήρχε κάποιος δημοσιογράφος έξω από το σπίτι και μετά σταμάτησε και έβαλε το αμάξι στο γκαράζ. 

<Φίλιπ στο έχω πει χιλιάδες φορές, όμως μου φαίνεται ότι ποτέ δεν θα σταματήσω να στο λέω> Έκανα μια παύση για να βγει από το αυτοκίνητο και να με κοιτάξει. <Σε ευχαριστώ για όλα. Χωρίς εσένα αυτήν την στιγμή δεν θα...>

Κάνε με δική σου!Onde histórias criam vida. Descubra agora