Υπέρηχος...

7K 413 89
                                    

<Που να μην σου έλεγα να τις προσέχεις!> Χτύπησε το χέρι του πάνω στο γραφείο μου, ενώ με το άλλο έτριβε τον αυχένα του.

<Σταμάτα γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά!> Τον απείλησα κουνώντας το δάχτυλο και έσκυψα να δω που μου έπεσαν οι βέρες. 

<Ότι πεις!> Ειρωνεύτηκε σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά. <Πάντως έβαλες και λίγα στην περιφέρεια!> Είπε μόλις γονάτισα και άρχισα να ψάχνω στο πάτωμα.

<Σκάσε!> Χτύπησα με το χέρι μου το πόδι του και τον άκουσα να γελάει.

<Πόνεσα!> Ειρωνεύτηκε ξανά. <Μπράβο σου! Έβαλες κοιλά που αναδεικνύουν τις καμπίλες σου! Πολύ δελεαστικό!> Έσκυψε και έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο. 

<Ψάχνε!> Τον πρόσταξα και συνέχισα να ψαχουλεύω το πάτωμα μήπως βρω τις βέρες και τελείωσει η τραγωδία που ζούσα.

<Νομίζω στο πάτωμα δεν είχαμε...> 

<Έτσι και ξαναμιλήσεις στο ορκίζομαι θα σε βαρέσω και δεν αστειεύομαι!> Κούνησα πάλι το δάχτυλο μου και μόλις κάθισε ήσυχα άρχισα να ψάχνω. 

Γύρισα από την αντίθετη πλεύρα που ήμασταν, για να ψάξω κάτω από το γραφείο μου, αλλά αισθάνθηκα το βλέμμα του πάνω μου, κάτι  που με έκανε να σταματήσω και να γυρίσω να τον κοιτάξω. 

<Τα μάτια σου στο πάτωμα και όχι πουθενά αλλού!> Γρύλισα και είδα το βλέμμα του να μεταφέρεται από τους γοφούς μου στα μάτια μου.

<Άντρας είμαι τι να...> Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ότι ήθελε να πει και το πόδι μου τινάχτηκε χτυπώντας τον στο στήθος. <Είσαι...> Πήγε να μιλήσει, αλλά γρήγορα σύρθηκα και του έκλεισα  το στόμα. 

<Σου είπα, ότι έτσι και ξαναμιλήσεις θα σε χτυπήσω!>  Τα χείλη του άρχισαν να κουνιούνται κάτω από την  παλάμη μου και διάφορες ακαταλαβίστικες λέξεις έβγαιναν, μέχρι να πάρω το χέρι μου από το στόμα του.

<Βρήκα τις βέρες!> Σήκωσε τα φρύδια του και μου χαμογέλασε πονηρά φέρνοντας το χέρι του μπροστά και ανοίγοντας την παλάμη του με τις βέρες μέσα.

Το χέρι μου τον βρήκε απροετοίμαστο και συγκρούστηκε με το μάγουλο του. <Τόση ώρα τις κρύβεις και με έχεις και ψάχνω!> Σηκώθηκα πάνω και ίσιωσα το φόρεμα μου. 

<Τώρα τις βρήκα!> Απολογήθηκε χαιδεύοντας το σαγόνι του. <Πρέπει να κοιτάξεις τα νεύρα σου. Εκτός κι αν είναι νεύρα επειδή έχεις καιρό να...> Τον κοίταξα και σταμάτησε. <Την βέρα σου θα την πάρεις?> Σηκώθηκε στα γόνατα και περίμενε να έρθω.

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now