Χειροπέδες

10K 422 56
                                    

Μα δεν γίνεται τα όνειρα μερικές φορές να είναι τόσο αληθινά. Να αισθάνεσαι τα αγγίγματα, τα χάδια τα φιλιά του σε όλο σου το σώμα. Αμαρτωλή τι σκέφτεσαι στον ύπνο σου! Φώναξα στον εαυτό μου. Αλλά το χάδι του ήταν τόσο γλυκό. Ένιωθα το χέρι του από τον ώμο μου να κατεβαίνει στα πλευρά μου, έπειτα να μένει λίγο περισσότερο στις καμπύλες των γοφών μου και τέλος να πηγαίνει στην κοιλιά μου και να με κολλάει ακόμα περισσότερο πάνω του.

<Τζον!> Γουργούρισα και ένιωσα το χέρι του να ανεβαίνει προς τα πάνω.

<Λέγε μωρό μου> Τον άκουσα να μου ψιθυρίζει και στην συνέχεια να δαγκώνει τον λοβό του αφτιού μου.

<Είσαι σκληρός?> Τον ρώτησα και γέλασα με αυτό που είπα.

Τέτοιο θάρρος θα είχα μόνο στα όνειρα μου, αλλά και στους εφιάλτες το έπαιζα τσαμπουκάς. Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν τα όνειρα μας ήταν η αληθινή ζωή. Θα ήμουν κάποια άλλη Λίζα. Ίσως θα ήμουν ποιο εκδηλωτική ή ακόμα και πιο τσαμπουκαλού   από ότι είμαι τώρα. Πάντως το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν θα ήθελα να ξυπνήσω ακόμα

<Ναι> Μου απάντησε και τον άκουσα να γελάει.

Ήθελα να γυρίσω από την άλλη, όμως δεν μπορούσα, επειδή με κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του. Ήθελα να χαϊδέψω με τα χέρια μου το πρόσωπο του και τα λίγα γένια που θα είχε, όμως ούτε αυτό μπορούσα να το κάνω.

<on and on the rain will fall...Like tears from the stars, like tears from the stars> Από που ακουγόταν αυτό τώρα. σκέφτηκα.

<Τζον?> Τον ρώτησα και εκείνος συνέχισε να μου φιλάει τον λαιμό. <Ακούς και εσύ αυτό που ακούω?> 

<Αν δεν το άκουγα θα ήμουν εντελώς κουφός τόσο δυνατά που το έχεις βάλει να χτυπάει> Άκουσα την φωνή του, αλλά δεν μπορούσα να τον δω. Συνέχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει.

<Αυτό είναι το κινητό μου!> Συνήλθα γρήγορα από το όνειρο και πετάχτηκα πάνω. 

Τα χέρια μου με τράβηξαν πίσω και ένας οξύς πόνος στους καρπούς μου με έκανε να κοιτάξω γρήγορα τι μου το προκαλούσε.

<Ήρεμα θα το σηκώσω εγώ> Άκουσα την φωνή του και από τις χειροπέδες που κοιτούσα, είδα έναν γυμνό Τζον να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ψάχνει το κινητό μου στην τσάντα πάνω στον καναπέ.

<Παναγία μου!> Ούρλιαξα και προσπάθησα να ελευθερώσω τα χέρια μου. <Πες μου ότι είναι όνειρο!> Απαίτησα από τον Τζον όταν γύρισε και με κοίταξε κρατώντας το τηλέφωνο στην μεγάλη του παλάμη.

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now