Τώρα αρχίζουν όλα!

6.8K 375 74
                                    

Δεν είχα σταματήσει να πηγαίνω πάνω κάτω. Από την στιγμή που με είχε αφήσει στο σπίτι ο ξάδερφος μου δεν είχα σταματήσει να παίρνω τηλέφωνο τον Τζον. Ήξερα ότι ήταν στο ραντεβού με τον φίλο του Κρίστιαν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο αναθεματισμένο λόγο είχε το κινητό του κλειστό. Γιατί δεν είχα λίγη υπομονή? Γιατί δεν του είχα δώσει την ευκαιρία να δω τι άνθρωπος είναι πριν κλείσω την συμφωνία με αυτόν τον διάολο που έχω για ξάδερφο! Όση ώρα περπατούσα στο σπίτι άρχισα να ζαλίζομαι και έπεσα πάνω στον τοίχο. Ένιωσα την κρύα θερμοκρασία του τοίχου να περνάει στο δέρμα μου και με έπιασε ρίγος. 

                                                           ******************************

Βγήκα από την αίθουσα χτυπώντας την πόρτα δυνατά στον τοίχο. Όλοι γύρισαν και με κοίταξαν αλλά δεν έδωσα σημασία. Συνέχισα να προχωράω στο γραφείο μου παρά τις φωνές του Φίλιπ. 

<Πας με τα καλά σου?> Με τράβηξε από τον ώμο και με γύρισε στο μέρος του.

<Δεν θα κάτσω εγώ να τον ακούω να με προσβάλει στην ίδια μου την εταιρεία. Υπέγραψα και τέλος. Πλέον θα επικοινωνεί μαζί σου και όχι μαζί μου>  Και γύρισα ξανά για να πάω στο γραφείο μου.

< Το κατάλαβες ότι η συμπεριφορά σου ήταν αγενέστατη εεε?> Συνέχισε να μου μιλάει και να με ακολουθεί. 

<Το τι θα κάνω στο γραφείο μου με την γυναίκα-γραμματέα μου δεν του πέφτει λόγος. Ποιος είναι ο αγενέστατος τώρα?> Τον ρώτησα και μπήκα μέσα στο γραφείο.

<Τζον θέλω και πρέπει να είσαι μαζί μου στις αποφάσεις! Θυμίσου πόσες φορές τα σκάτωσα και εσύ βρήκες λύσει> Έκατσα στην καρέκλα μου και  άνοιξα τον υπολογιστή που ήταν στην αναμονή. Ο Φίλιπ έβαλε τα χέρια του πάνω στο γραφειο μου και περίμενε την απάντηση που ήθελε.

<Δεν πρόκειτε να συνεργαστώ μαζί του και το ξέρεις. Είναι...> Δύο χτυπήματα στην πόρτα με έκαναν να σταματήσω και γυρίσαμε να δούμε ποιος είναι.

<Κύριε Γουόραλντ θα σας παρακαλούσαμε να  πάρετε τα πράγματα σας και να φύγετε από την εταιρεία> Είπε ένας από τους δύο άντρες της ασφάλειας.

<Όριστε?> Ρώτησε ο Φίλιπ και οι άντρες άνοιξαν στην μέση και πέρασε ο Σάιζ. <Σαιζ τι στο...> Πήγε να μιλήσει όμως το χτύπησα να σταματήσει, όταν σηκωνόμουν από την καρέκλα μου.

<Για την ηλικία που έχεις και τα χρόνια εμπειρίας σε αυτήν την δουλειά ήταν ένα άσχημο λάθος Τζον>. Άρχισε να προχωράει προς το μέρος μου. <Η εταιρεία σύμφωνα με τα χαρτιά που υπέγραψες και δεν διάβασες είναι στα χέρια της κύριας Στίλεν> Και πέταξε το χαρτί που υπέγραψα πάνω στο  γραφείο μου.

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now