Έντονος πόνος

6.9K 308 22
                                    


Το να παρασέρνεσαι σε ένα ρεύμα ηδονής ή θα σε κάνει να το μετανιώσεις ή να το ευχαριστηθείς πολύ. Το να μοιράζεσαι με κάποιον άλλον αυτού του είδους ευχαρίστηση σημαίνει ότι δίνεις ένα μεγάλο κομμάτι σου σε εκείνον. Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητο, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που για να νιώσεις αυτην την κορύφωση θες το στήθος σου να ακουμπάει πάνω στο ιδρωμένο δικό του. Θες να τον έχει τυλιγμένο ανάμεσα στα πόδια σου και να μην τον αφήνεις να φύγει μακριά σου. Θες τα αγγίγματα του να βάζουν φωτιά σε όλο σου το σώμα και όταν τελειώνετε να τρέμεις από την ένταση, την ηδονή και όλα τα συναισθήματα που παγιδεύουν την λογική. 

Έμπαινε αργά μέσα μου. Ευχαριστιόταν την κάθε στιγμή και αυτό το ένιωθα στις φλέβες που σχηματιζόντουσαν στο μέτωπο του. Ήταν ακριβώς από πάνω μου κρατώντας την ορμή του με νύχια και με δόντια. Κι αν του έλεγα εκείνη την στιγμή κάποιο "όχι" ή "δεν αισθάνομαι καλά" και του το χαλούσα, θα έχανε την γη κάτω από τα πόδια του και θα έπεφτε στα πατώματα από τον πόνο της ανεκπλήρωτης λαχτάρας που είχε να φέρει σε λύτρωση τα δύο μας κορμιά. 

Τον αισθανόμουν να με γεμίζει όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Από τότε που τα πράγματα είχαν αρχίσει να φτιάχνουν μεταξύ μας δεν είχαμε έρθει ποτέ άλλοτε τόσο κοντά, ώστε να ολοκληρώσουμε. Ήταν  ένα κομμάτι που με τρόμαζε, γιατί τα πράγματα δεν ήταν όπως παλία. Πάντα έχεις την απορία αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερα, όμως αυτό τελικά εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να επιδιώξεις την ευτυχία και όχι να περιμένεις να σε βρει εκείνη. Αυτό ίσως να παρερμηνευόταν ότι οι σεξουαλικές πράξεις είναι αυτές που σε κάνουν ευτυχισμένο, όμως αυτό δεν ισχύει.

Πάντα μου έλεγαν να μην συγχέω τον έρωτα με το σεξ και τώρα αντιλαμβάνομαι τον λόγο. Με τον έρωτα ο άνθρωπος νιώθει στα αλήθεια ολοκληρωμένος, νιώθει έναν άλλο του ευατό και αυτή η ευτυχία κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίθετα το σεξ προσφέρει μια προσωρινή ευχαρίστηση. Θα μπορούσα να την παρομοιάσω και σαν ένα είδους ναρκωτικό. Ορισμένοι ψάχνουν αυτόυ του είδους ευχαρίστηση σε διάφορα πρόσωπα και όταν αντιλαμβάνονται ότι αντι να γιατρεύει τον πόνο τους αυτό τους καταστρέφει περισσότερο, τότε κάνουν το ίδιος λάθος και αναζητούν ξανά και ξανά αυτήν την προσωρινή ηδονή. 

Όλοι θέλουμε τον χρόνο μας για να δούμε αν όντως διαλέξαμε το σωστο μονοπάτι της ζωής, για αυτό δεν έπρεπε να τον αφήσω άλλο να περιμένει. Μου είχαν λείψει αυτές οι αγκαλιές μετά από αυτλην την ωραία εξάντληση. Μου είχαν λείψει οι μικροί αναστεναγμοί του, ο αντίχειρας του που έτρυβε γλυκά τον ώμο μου και το δικό μου το κεφάλι που βρισκόταν πάντα ξαπλωμένο στο στληθος του να ακούω τους παλμούς του να προσπαθούν να βρουν τον φυσιολογικό τους ρυθμό. Μου είχε λείψει αυτή μας η ένωση και δεν ήθελα να την χάσω. 

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now