Το νέο αφεντικό

6.2K 429 72
                                    

<Νομίζω ότι αυτό μου  ταιρίαζει απίστευτα ωραία!> Bγήκα από  την τουαλέτα Φορώντας ένα καινούριο φόρεμα που είχα πάρει.

<Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!> Σχολίασε.

<Ένα απλό μαύρο φόρεμα είναι ρε συ Φίλιπ! Με στρασάκια και πούλιες θα πάω πρώτη μέρα στην δουλειά?> Ειρωνεύτηκα και άνοιξα την ντουλάπα για να πάρω τα μαύρα μποτάκια μου.

<Ότι πεις. Πάω κάτω να σου φτιάξω ομελέτα> Είπε και σηκώθηκε από το κρεβάτι.

<Φίλιπ είσαι καλά?> Τον ρώτησα γιατί δεν φαινόταν τόσο κεφάτος όπως συνήθως.

<Ναι καλά είμαι. Απλός δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά εχθές> Μου απάντησε ενώ έκλεινε την πόρτα.

<Περίεργη συμπεριφορά έχει ο νονος> Χάιδεψα την κοιλίτσα μου και κάθισα στο κρεβάτι για να βάλω τα μποτάκια. <Λες να έχει ερωτευτεί και να είναι προβληματισμένος?> Έβαλα το αριστερό μποτάκι και το κούμπωσα τραβώντας το μεταλικό φερμουαρ προς τα πάνω. <Οοο... Θεέ μου πως δεν το είχα σκεφτει!> Κάλυψα το στόμα μου με το χέρι μου. <Τόσο καιρό που μένω εδώ δεν έχω δει καμία κοπέλα εκτός από την αδερφή του. Όλον αυτό τον καιρό δεν έχει πάει με καμία. Μάλλον...!> Φόρεσα γρήγορα και το άλλο το μποτάκι. Τύλιξα το καφέ φουλάρι γύρω από τον λαιμό μου, αφήνοντας ένα μεγάλο κομμάτι να πέφτει και στην κοιλιά, ώστε να την καλύπτει, πήρα το μαύρο παλτό μου και άρχισα να κατευθύνομαι γρήγορα προς την κουζίνα.

<Τι μου κρύβεις!> Φώναξα πέφτοντας με φόρα στο τραπέζι από την βιασίνη μου.

<Να πάθω έμφραγμα θες πουλάκι μου?> Φώναξε πιο δυνατά για να τον ακούσω μιας και βρισκόταν κάτω από τον ανοιχτό απορροφητήρα.

<Ναι με συγχωρείς. Ξέχασα ότι βρίσκεσαι σε κρίσιμη ηλικία> Αστειεύτηκα και του χαμογέλασα, ενώ εκείνος είχε  σηκώσει το τηγάνι έτοιμο να ρήξει την ομελέτα στο πιάτο. <Θα πεις ή πρέπει να μαντέψω?> Κάθισα στην καρέκλα και μου έφερε το πιάτο μπροστά.

<Θα ήθελα να δω τι σκέφτεται αυτο το μυαλουδάκι!> Χτύπησε το κεφάλι μου ρυθμικά με το δάχτυλο του και εγώ αποτραβήχτηκα.

<Ξες Φίλιπ αποφάσισα να μετακομίσω τώρα που βρήκα νέα δουλειά. Να σου αφήσω και εσένα ελεύθερο το πεδίο...> Είπα κόβόντας ένα κομμάτι ομελέτας.

<Όριστε?> Είπε βάζοντας νέρο σε ένα ποτήρι. <Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να φύγεις και το έχουμε συζύτήση πόσες φορές!> Είπε και ακούμπησε το γυάλινο ποτήρι στα χείλη του, για να δροσιστεί.

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now