12.

8.5K 378 0
                                    

Alex Woods

Már tizedjére csörögtem Beth-nek, de semmi életjelet nem adott, ezért átmentem a szomszédba és Cody nyitott ajtót miközben épp öltözködött.

- Mi van? – kérdezte felhúzott szemöldökkel. Elmosolyodtam mikor észrevettem nála egy vörös hajú csajt, aztán csak megráztam a fejemet. – Bethany nincs itthon, nemrég ment el. – remek.

- És te ma nem jössz? – kérdeztem tőle, mert nem úgy nézett ki, mint, aki készen állt volna.

- De, még el kell mennem Vivienne-ért, de te kit hozol? – kérdezte nevetve, mire még jobban megnéztem a mögötte álló csajt, aztán csak Cody-ra mosolyogtam. – Vigyed. – forgatta meg a szemeit és elállt az ajtóból, hogy most már tetőtől-talpig megnézhessem őt. – Layla. – tette még hozzá.

- Nos, Layla. – dőltem neki az ajtófélfának és már le is vetkőztettem a szemeimmel. – Szerintem Cody szíve máshoz húz, az enyém viszont szabad. – húztam fel az egyik szemöldökömet, mire felnevetett.

- És hogy jövök én a képbe Szépfiú? – simította meg az arcomat. Mekkora ribanc, nemrég még egy másik csávóval hempergett most pedig máris rám mászik. Na, nem mintha érdekelne. Nem szóltam semmit csak a kocsimhoz vezettem őt, ahová egyből beült és már nyomtam is a gázt.

Mikor megérkeztünk egyből kipattantam és megvártam, hogy a csaj is kiszálljon majd mellém csapódjon, de egyszerűen lefagytam. Akkor érkezett meg Kev és pontosan láttam, hogy ki ül mellette. Ökölbe szorultak a kezeim és kész voltam szétverni legjobb haverom képét. Beth igazán dögös volt a bőr miniszoknyájában és fekete csipkés felsőjével, de nyilvánvaló volt, hogy október lévén beteg lesz ezek után, hiába volt rajta harisnya is. Megnyaltam az alsó ajkamat mikor közeledett, de egyből elöntött a düh ahogy Kevin Bethany derekára tette a kezét. Mi a faszt képzel magáról?

Vékony kezek csúsztak végig karjaimon majd a mellkasomon, Layla tökéletesen látta mennyire feszült lettem és nem haboztam azzal, hogy erőszakosan megcsókoljam, nem finomkodtam, ahogy egyik ribanccal sem általában.

- Zűr a paradicsomban. – nevetett fel Ryder mellőlünk, mire ellöktem magamtól a vörös hajút majd riválisomra pillantottam. Ekkor futott be Cody és Vivienne is, akik annyira aranyosnak tűntek, szegény lány, ha megtudja miket művel Beth öccse a háta mögött, hogy a mellettem álló lányt kúrta meg ma egy órával ezelőtt, össze fog törni. – Lassan egy rossz drámához fogtok hasonlítani. – láttam Layla-n, hogy mennyire kiegyenesedett Ryder pillantása alatt, na nem azért, mert félt tőle, épp ellenkezőleg.

- Mit akarsz? – kérdeztem tőle.

- Szabad lesz? – pillantott a lányra, aki felpillantott rám és csak mosolyogva bólintott egyet. – Persze, ha nem akarsz ma versenyezni. – igazából nagyon szerettem volna vezetni egy jót, de semmi kedvem nem volt ezt a csajt ma megdugni, így útjára engedtem. – Igazán nagylelkű vagy most Woods. Taylor, te szeretnél ma versenyezni? A kislány még mindig kelletős.

- Addig élnél seggfej. – nevetett fel Kev miközben Beth elé állt. Legalább nem löki oda őt az ilyenekhez, lehet az lenne az utolsó cselekedete.

- És mi a helyzet a szőkével meg a pirossal? Szeretnék összehozni ma egy kis hármast. – nevetett fel, aztán belemarkolt Layla fenekébe. Undorító, ha ez szerinte rendben van.

- Ne kelljen szarrá verjelek. – nevetett fel Cody és magához húzta Vivienne-t. – Lisa pedig rég nem elérhető, hát nem emlékszel? Húzz el Ryder. – Fintorogva néztem, hogy elmegy, viszont szörnyen mérges volt, így belecsaptam a falba. Nem hiszem el, erre vártam egész héten, simán nemet mondhattam volna, meddig tartott volna őt is megdugni? Miért nem akartam?

- Beüljek melléd Alex? – simította meg a karomat Lisa.

- Ha te beülsz ki fogja indítani a versenyt? – nevettem fel. – De aranyos vagy, majd elkocsikázgatok hazafelé. – fintorogtam. Láttam, hogy Cody és Vivienne összesúgnak, de nem vártam el tőlük, hogy megtegyék értem.

- Majd megyek veled én. – húzta ki magát a szőkeség és mellém sétált. – Jaj, ne nézz így Alex. – kért mosolyogva.

- Te be vagy szarva, ha én ülök a kormánynál, te sem gondoltad komolyan. – én is felnevettem, de ő állta a tekintetemet. – Oké, akkor ülj be. – böktem a kocsim felé. Odafelé lepacsiztam Cody-val megköszönve, hogy átadta ezt nekem, aztán a rajtvonalhoz gurultam, Vivienne pedig be is kötötte magát.

- Nincs köztük semmi. – szólalt még és előrébb hajolt, hogy át tudjon köszönni legjobb barátnőjének. Én is arra fordultam és mélyen beszívtam a levegőt. Nagyon remélem is, hogy nincs közük egymáshoz. Mikor Lisa elengedte a vörös kendőt azonnal indultam, a mellettem lévő lány pedig egyből valami kapaszkodót keresett. – Ugye tudod, hogy képtelen kizárni az érzéseket? – ó, istenemre Vivienne megfojtalak. Egyre idegesebb lettem, elég vészesen is vettem az első kanyart.

- Fogd be. – mordultam rá. – Kérlek. – tettem hozzá, ugyanis nem akartam a hisztit hallgatni és végtére csendben is maradt. Minden percét élveztem a vezetésnek, ám nem én értem be elsőként, hanem Kevin, utána Ryder és csak aztán én. Erősen rácsaptam a kormányra. – Szét fogok ma baszni valakit. – morogtam az orrom alatt.

- Alex, te szex függő vagy? Mármint megértem csak...

- Ne elemezz már. – kérleltem viszonylag kedvesen, amivel magamat is megleptem. – Menj Cody-hoz. – pillantottam rá, már szólásra nyitotta volna a száját, de közbe szóltam. – Ne aggódj, oké? – bólintott egyet, én pedig már el is hajtottam.

Egy klubba mentem, ami tele volt plasztik cicákkal, de nem zavart, pont ilyet kerestem. Ittam két felest, aztán körbe néztem és alaposan elkezdtem válogatni. Mégis mióta érdekel, hogy hogy néz ki? Szőkét kerestem, hogy még véletlen se jusson eszembe Beth a barna hajkoronáról, de úgy látszik a keresett színem épp kiment a divatból.

- Magányos pasi, szexi borosta és izmos test. Miért is vagy egyedül? – támaszkodott meg mellettem egy világos barna hajú lányt. Oké, legalább nem sötét barna vagy fekete. Végigsimított a mellkasomon, mire elmosolyodtam. Nem is kellett keresnem, csak meg kellett várnom, hogy ő találjon meg engem. Nem finomkodtam, egyből az ajkainak estem, türelmetlen voltam és akaratos, de úgy tűnik, hogy pont leszarja. Kivezettem a kocsimhoz és már ott magamévá tettem. Nem finomkodtam, nem húztam el, hisz az érintései hidegek voltak és közönyösek, még csak nem is törtem magam azért, hogy hazavigyem. A kis ribanc pedig ki is szívta a nyakamat. Fasza.

A második menet után úgy döntöttünk, hogy elég volt egymásból, így el is hajtottam, egyenesen Jonny-hoz, mivel nagy házibuli volt, meg is értem, hisz miért ne?

- Haver, tudod a szabályokat, fent a szobám tabu, de most az egyszer kivételt teszek, ha te és Beth kettesben szeretnétek lenni. – kacsintott, aztán már el is tűnt. Na nem mintha ez megtörténne, hisz jelenleg megölt a szemeivel.

OceanWhere stories live. Discover now