Min Sidste Forfatternote

1.6K 103 80
                                    

❤️Til alle mine skønne læsere❤️

Overskriften siger det hele – Dette er min sidste forfatternote til 'Se Mig'
••••

Som i nok alle ved, har 'Se Mig' officielt nået sin slutning efter næsten et helt års skriveri og over 80 kapitler! Jeg har skrevet med mange af jer, efter epilogen blev udgivet men føler alligevel, at jeg må skrive en sidste fælles besked til jer alle – Så her kommer den:

Tak for alt:

Da jeg først satte mig for at ville skrive en bog på Wattpad, var det mest af alt for sjov. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg gerne ville med historien og heller ingen plan om, hvad den skulle handle om – Jeg gik blot igang med at skrive. (Mest af alt som tidsfordriv.)

Men I, mine kære læsere, ændrede alting! Jo flere kapitler jeg udgav, og jo mere støtte de fik, jo mere alvorlig blev jeg omkring min historie og jo mere lyst fik jeg til at skrive en god bog. Jeg begyndte at planlægge mine kapitler og bruge mere og mere energi på at skrive dem.

Hen af vejen voksede både min passion for at skrive og min bogs popularitet gevaldigt. Jeg havde aldrig nogensinde turde drømme om, at min historie ville blive taget godt imod. For at være ærlig virker det stadig helt uvirkeligt.... Jeres støtte har været fuldstændig fantastisk helt fra begyndelsen, og jeg er gang på gang blevet overrasket over jeres dedikation til historien!

Ord kan ikke udtrykke, hvor meget det har betydet for mig at have jer som læsere, og hvor mange gange jeres søde kommentarer og beskeder har reddet min dag. Jeg bliver helt rørt bare ved tanken! Inden denne her bog havde jeg ingen tiltro til mine skriveevner og min barndomsdrøm om at blive forfatter var komplet død... Men jeres støtte og uendelige ros har givet mig troen på, at jeg en skønne dag kan blive en udgivet forfatter tilbage, og det kan jeg umuligt takke jer nok for.

I (og Wattpad) har i sandhed ændret mit liv til det bedre, og jeg er evigt taknemmelig! TAK!

Skriv til mig:

Noget af det mest fantastiske ved at skrive 'Se Mig' har været at lære jer at kende, og jeg kommer virkelig til at savne at skrive med jer og læse jeres kommentarer! Det sidste år har været rigtig svært for mig, og uden jer ville jeg aldrig være kommet igennem det så godt, som jeg er.
Derfor har det også været fantastisk for mig at høre, at min bog har fungeret som et lyspunkt for mange af jer og har kunne bringe jer en smule glæde, når tingene har været svære.

Selvom historien er slut nu, skal i vide, at i absolut altid kan skrive til mig, hvis i mangler en person at snakke med - eller blot en der vil lytte for en stund. Jeg har selv haft min andel af problemer gennem livet og kan forsikre jer om, at jeg altid er klar på at hjælpe og aldrig vil dømme nogen. Tøv derfor aldrig med at række ud! Jeg betragter jer alle som mine venner og håber, at i også vil betragte mig som jeres.

Hvad der skal ske nu:

Mange af jer har spurgt, hvad der skal ske nu, og om der kommer en 2'er til 'Se Mig.'

Svaret er (desværre) nej – Jeg har ingen planer om at skrive en efterfølger. Jeg ved, at det sikkert vil skuffe nogle af jer, men jeg har overvejet det og er kommet frem til, at historiens afslutning er præcis, som jeg gerne vil have den. Når det er sagt, kan jeg selvfølgelig ikke udelukke, at jeg kan finde på at skrive et bonuskapitel eller to på et tidspunkt...

Derudover har jeg en masse idéer til nye historier, som jeg arbejder på at udvikle i øjeblikket, så i kommer forhåbentlig til at læse noget nyt af mig inden for længe. Jeg kan desværre ikke sige med sikkerhed, hvornår det kommer til at blive. Lige nu holder jeg sabbatår og er igang med at tjene penge sammen til at komme ud at rejse! (Er jeg mon Olivia?)

Før jeg begynder på en ny bog vil jeg også gerne have rettet 'Se Mig' igennem og foretaget nogle ændringer, da jeg (Drum role please...) overvejer at sende den ind til et rigtigt forlag på et tidspunkt! IHH! Lige nu er det bare en drøm, men man ved jo aldrig...

** Hvad er jeres tanker omkring det? Ville i købe bogen, hvis jeg fik den udgivet rigtigt på et tidspunkt??? ** 🤔

Fremtidige projekter:

I mellemtiden vil jeg selvfølgelig opfordrer jer til at følge mig, så jeg kan holde jer opdateret omkring mine projekter og planer for fremtiden. Som nogle af jer nok har set, har jeg oprettet en historie med titlen "News and Updates", hvor jeg regelmæssigt vil informere jer omkring, hvad jeg foretager mig. Så tilføj den endelig til jeres bibliotek! Der vil også være nogle oplysninger omkring mig og svar på spørgsmål, jeg ofte bliver stillet.

Sidst men ikke mindst er i mere end velkomne til at følge min Instagram: @ Abstrusus, som også er forbeholdt mine kreative projekter.

Det var alt for nu. Nu har jeg kun én ting tilbage at sige....

TUSIND TAK FOR ALT OG PÅ GENSYN!

Kram og kærlighed fra Kat til verdens skønneste læsere.

PS. Hvis i vil gøre mig glad og støtte 'Se Mig' en sidste gang, må i meget gerne gå ind og stemme på kapitlerne, hvis i ikke allerede har gjort det. Jo flere stemmer jeg har, jo flere personer kommer til at se og læse bogen!

PPS. Smid gerne en kommentar og fortæl, hvad bogen har betydet for jer.

❤️❤️❤️

Se Mig | AfsluttetWhere stories live. Discover now