BOGUDGIVELSE

509 14 12
                                    


MIN BOG KAN NU KØBES!

Så blev det langt om længe d. 27 august, hvilket betyder at "Se Mig" i dag udkommer under dens nye titel "Hvis vi får hinanden til sidst." Det betyder også, at jeg fra i dag officielt kan kalde mig en udgivet forfatter! Det er en stor dag for mig, og jeg er så glad for at kunne dele den med jer alle sammen! <3

Jeg har allerede takket jer et par gange, men nu gør jeg det altså igen! Kæmpe tak for alt jeres støtte helt fra begyndelsen og til nu! Uden jer ville denne her bog slet ikke eksistere, og jeg vil altid være taknemmelig for mine Wattpadlæsere! Jeg håber selvfølgelig, at I har lyst til at blive ved med at støtte mit forfatterskab ved at læse bogen! Hver eneste køb, lyt, streaming og download hjælper både mig og bogen! 

Du kan finde bogen flere steder blandt andet på forlagets hjemmeside Lindbakandlindbak.com, Saxo.dk, Gucca.dk, Bog&Idé og streamingtjenester som Mofibo. Jeg har lagt links til bogen ind i min bio og beskrivelsen af historien, så I nemt kan finde den!

Kæmpe tak til alle jer, der har glædet jer til udgivelsen og skrevet til mig, at I vil købe bogen! I er hele grunden til, at jeg kan udleve min forfatterdrøm lige nu!

Jeg vil selvfølgelig meget gerne høre fra jer, hvad I synes om den nye version af bogen! Så smid endelig en kommentar, skriv en besked til mig eller tag mig hvis I poster om den et sted (Jeg ved, at nogle af jer bruger Instagram)

Sidst men ikke mindst vil jeg bare sige rigtig god fornøjelse og læselyst til alle der læser bogen! Jeg håber, at I kommer til at elske den ligeså højt, som jeg selv gør<3

PS. Denne version af historien bliver ved med at være frit tilgængelig på Wattpad, og jeg kommer til regelmæssigt at poste opdateringer omkring bogen, og hvordan den klarer sig ude i verden! Så bliv endelig ved med at følge med her!

Følg også gerne min forfatterinstagram - @ writerkdalsgaard
Og giv min facebookside et like ( Forfatter - Katya Dalsgaard)

Glædelig udgivelsesdag til jer alle (I dag er også jeres dag!)

Knus fra Katya <3 


Se Mig | AfsluttetWhere stories live. Discover now