° 7

112K 3.9K 623
                                    


Dönen bedenimle birlikte gözlerimi açmış nefes nefese ona bakmıştım. Islanan saçları alnına düşüp oradan yol alan damlalar dudaklarından yere gidiyordu. Gözlerimi dolgun dudaklarına diktiğimde onunda bakışları bana düştü. İki yanımda cansız duran ellerimi göğsünde tuttuktan sonra eğilip dudağıma dudaklarını değdirmesiyle dünyanın durmuş olduğu vakite geldik.

 İki yanımda cansız duran ellerimi göğsünde tuttuktan sonra eğilip dudağıma dudaklarını değdirmesiyle dünyanın durmuş olduğu vakite geldik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Damon aşkı sonsuzadek içimizde...)

Soluğum ciğerlerimde tıkalı kalırken dudağıma dilini değdirip içine çeker gibi öptü ve bıraktı. Belki üç belki beş saniye sürmüştü ama benim dilim sanki lal olmuştu. Gözlerim bir kaç santim açılmış hareketsiz bedenim uyuşmuş öylece duruyordum. Atahan ise öptükten hemen sonra geri çekildiğinde gözlerini kapatmıştı. Hala aralık kalan dudaklarında kendi dudaklarımın varlığını kabullenemedim. Yarım dakika önce beni öpmüştü ! Yağmur tadını hissetmeme en büyük engeldi. Zaten hissedeceğim süre kadar sürmemişti.

-"Özür dilerim...ben...özür dilerim. Tutamadım kendimi..kahretsin ! " Ellerimi itercesine bıraktığında geri sendeledim. Minik kalbim parça pinçik oluverdi. Uyumadan önce hayallerimi süsleyen adam beni şuan mahvetmişti.

Yerden gözlerimi çekemedim. Yaşadığım hayal kırıklığının haddi hesabı yoktu.

-"Özür dilerim Liya. Lütfen olmamış gibi say. Lütfen."

Önünde hıçkırıklara boğulamayacağım için olabildiğince hızlı eve girip yukarı odama koştum. Kapıyı kilitledim ve duyulmaması gereken ağlamam için kendimi banyoya kapattım.

~

Islak kıyafetlerle uyuya kalmanın sonucu olarak sabah tıkalı bir burun , ağıran boğaz bana geri dönüş yaptı. Ayrıca yüksek ateş.

-"Efendim anne ?" Sabahtan beri akşama kadar otuz defa arayan annemi bıkmadan yeniden cevapladım.

-"İşim şimdi bitti hemen geliyorum bebeğim. Nasılsın ?"

-"On dakika önce aradığındaki gibiyim anne." diyince karşıdan gülme sesi geldi.

Aslında benim için endişeleniyor olması hoşuma gidiyordu.

-"Anneyle dalga geçilmez. Bir şey istiyor musun ?"

-"Hayır anne."

Zorla kapattırıp yatakta yüz üstü döndüm. Dün gece ağlamaktan içim çıkmıştı. Çok üzüldüm. Ciddi anlamda üzüldüm. Bir anda öpüp sonra yaşanmamış sayılmasını istemesi. Refleks miydi benim ilk öpücüğüm ? Tamam öpüşmek denmezdi belki ama ilkti sonuçta !

-"İlaçlarınız ve yemeğiniz." Hülya ablanın sesiyle yatakta dönüp doğruldum. Sabahın erken saatinde eve gelen doktor bir sürü ilaç yazıp gitmişti.

-"Sağol." dedim ve yatak başlığına yaslandım.

Ondan tepsiyi alıp sıcak çorbadan içmeye başladım. Yemeğimin bitmesine yakın geldi. İlaçlarımı da içtikten sonra geri gitmişti. Onu düşünüp işin içinden çıkamayacağım raddeye gelmemek için televizyonu açtım.

EFSUNLU AŞKWhere stories live. Discover now