• 42

94.1K 3.2K 1.4K
                                    

-"Yok aslında hiç istemiyorum. Duş alsam daha iyi olur sen yat ben gelirim."

Kucağından kurtulup konuşmasına izin vermeden banyoya kaçtım. Kapıyı kapatmama olanak tanımadan eliyle iterek içeri girdi.

-"Kaçmasana kızım." diyip arkamdan sarıldı.

-"Kaçmadım ki." dedim tedirginlikle.

Karnımın üzerindeki ellerine ellerimi koyup güç almak istedim. Fazla endişeliyim. Hiç bir fikrim olmadığı konuyu daha önce kimseyle konuşmadım.

-"Duş alalım." diyince kaşlarım havalandı.

Yani bir kere daha aldık ama bu sefer farklı bir atmosfer var.

-"B-bilmem." dedim kekeleyerek.

Arkamdan çekilmeden boynuma ıslak bir öpücük bırakıp nefesini kulağıma doğru üfledi.
-"Korkma." diye fısıldadı.

Aslında korku değil utanç da vardı.

Daha bir şey söylemek istemedim. Onun yönetmesine izin verdim diyebilirim.

-"Gelinliğini üzerinde çok sevdim fakat çıkarmamız gerekiyor." Arkadan fermuarını yavaş yavaş indirirken aldığım nefesle göğsüm şişti. Gözlerim eş zamanlı olarak usulca kapandı.

-"Titriyorsun , tıpkı sana ilk günlerde dokunduğumda ki gibi." Beni rahatlatmak için konuştuğunu biliyordum. Ama işe yaradığı söylenebilir.

Yalnızca başımı sallayıp gözlerimi araladım. Aynadan yansımamıza baktığımda aşağıya doğru düşen gelinliğim çıplak göğüslerimin yarısına kadar inmişti. Atahan da benden farksız sayılmazdı o kadar sık nefes alıp veriyordu ki. Kendini sıkar gibi hali gözümden kaçmadı. Çok yavaş hareket ediyor.

-"Bana dönmek ister misin ?" diye sorunca düşünmeden başımı salladım. Dönerken bedenimin hareketinden dolayı üzerimde zor duran gelinliğim ayaklarıma düştü.

Göğüslerim oldukça dik sertleşmiş uçlarıyla Atahan'ın bakışlarına takıldı. Sesli iç çekişiyle dudaklarıma uzanıp sertçe öpmeye başladı. Parmakları belimi , sırtımı okşayarak hafif baskılarla aşağı yukarı durmadan inip çıkıyorlardı.

İki yanıma astığım kollarımı sonunda boynuna dolayınca ince ipli iç çamaşırın açıkta bıraktığı kalçamı kavrayıp havaya kaldırdı. Ne yapacağımı bilemez halde kasıklarıma uyguladığı baskı sonucu ağzının içine doğru inledim.

Geri çekildiğinde nefes nefese alnımı omzuna yasladım.

-"Sabretmem lazım." Kendi kendine konuşmasını duyunca gülümseyip kucağından inmek istediğimi kıpırdanmalarımla belli ettim.

Bu gecelik utanmayı bir kenara bırakmalıyım diye kendime hatırlattım. Artık evliydik ve alışmam gerekliydi.

Atahan'dan uzaklaşmadan göğsüne yapışık ayakta dururken beni banyonun ortasındaki pufa sırt üstü bırakınca ayaklarım yere asılı oraya düştüm. Vakit kaybetmeden üzerime gelip beni öpeceğini düşünürken dudakları göğüslerime değdi.

Kesinlikle dudaklarımı ısırmasam zevk çığlığı atardım. İkisini de aynı oranda dudaklarının arasında ezip iz bırakacak derecede durmadan ısırdı. Tek bir şeyle bu kadar uyuştuysam devamını hayal etmek istemedim.

Geriye attığım başımı kaldırıp ona baktığımda dizlerinin üstünde doğrulmuş gömleğinin düğmelerini açıyordu. Üstü tamamen çıplak kaldığında ayağa kalktı.

Karşısında yarı çıplak yatmak şuanda biraz utandırıcı olunca dikleşip kalktım ve topuklu ayakkabılarımı çıkarttım. Atahan'a gözüm kaydığı an çırıl çıplak oluşundan dolayı çığlık atarken ellerimi gözüme getirdim.

EFSUNLU AŞKKde žijí příběhy. Začni objevovat