• 28

94.7K 3.2K 545
                                    


Selam sevgili okurlarım ! Güzel bulacağınızı düşündüğüm bir bölümle daha karşınızdayım. İki aşığımızın buzlarını erittiğim bu bölümde Atahan beyimizin evini yakından göreceğiz ! Fazlasıyla aralarda fotoğraf bulunan bir bölüm oldu şimdiden söyleyeyim. Ben burada kitap okurken görsel görmeyi sevdiğimden koydum. Eğer hoşlanmıyorsanız belirtmeniz güzel olur.

Neyse sizi bölümle baş başa bırakıyorum. İyi okumalar ❤

-"Benimde canımı sıkıyor artık bu uzak durmalar. Beni de kendine benzettin çocuk gibi oldum. Ama sen anlat bende anlatayım çözelim sorunlarımızı. İki yetişkin gibi."

Televizyon odasına inerken Hülya ablaya rahatsız etmemelerini söylemiş üstüne üstlük kapıyı da kilitlemişti. Koltuğun köşesine oturduğunda ise hala ne yapacağımı bilmez vaziyette ayaktaydım. Eliyle koltuğu gösterince ona konumlanmış olarak oturdum.

Düz uzattığım bacaklarımın üstüne kenetlediğim ellerimi koyup gözlerimi yere diktim.

-"Asu dediğin kadınla gözümün önünde kalktın gittin." dedim büzdüğüm dudaklarımla.

-"Birincisi bu sanırım. Evet gittim ama sen bana sormadın bile ne konuştun diye. Ergenler gibi trip attın , hadi zaten ergen olduğunu varsayarak bunu da göz ardı ediyorum. "

Bir hışımla başımı ona çevirip kaşlarımı çattım.
-"Daha olgun biriyle birlikte ol öyleyse !" Kalkmaya yeltenmemle çelik kadar güçlü eliyle sabitlenmem bir oldu. Tutması yetmezmiş gibi bir de kucağına çekti. Ata binercesine kumaş pantolonunun üzerine yerleştim. Serbest bıraktığı ellerim sert karnına düştü.

-"Bırakır mısın ? Şurda oturarak konuşabilirim." dedim özellikle ona bakmadan. Bakarsam yüzüm kızarıcaktı.

-"Sen bir baksana bana güzel gözlüm. Görmüyor musun seni istediğimi ? O dediğin olgun birilerini bulmam zor olur mu ? Olmaz , çünkü kendimi övmek gibi olmasın kadınlar deli oluyor bir bakışıma." Kızacakken alay dolu sesiyle gülüp acıtmak amaçlı sakalını çektim. Parmaklarımı ısırınca kıkırdamaya devam ederek başımı omzuna yasladım.

-"Demek istemem o ki şuan kucağımda bana küçücük gelen bedenine bayılıyorum ben. Kızmak da haklısın öyle gidince farklı düşündün. Bir kere daha uyarıyorum önce bana sor." Ensemden sırtıma getirdiği eli tenimi okşayarak ilerledikçe kalbimin ritminde bir hayli değişim oluyordu.

-"Sorarım." dedim dudaklarımı kıpırdatıp. Nutkum tutulmuş , dilim lal olmuştu uzun zamandır soluyamadığım kokusunu alınca. Sigaray kokusuyla harmanlanmış kaliteli beyaz gömleğine burnumu sürttüm.

-"Başka sorun ?" diyince düşündüm.

-"Senin davranışların." dedim cesaret kazanıp.

Büyük elini belime sarıp boynumu öptü. Başım omzunda onun başı bana yaslı tadından geçilmez bir pozisyonda gülümsedim.

-"Ne varmış davranışlarımda ufaklık ? Neyim battı gözünüze Liya hanım ?"

Elimi gözünün önünde kaldırıp işaret parmağımı gösterdim.
-"İlk olarak benimle konuşmadın."

Yanına orta parmağımı ekledim.
-"İkincisi beni hiç arayıp sormadın , gittin."

Yüzük parmağımı ekleyip üçüncüyü diyecekken iki parmağıma dişlerini geçirmesiyle söyleyemedim.

EFSUNLU AŞKWhere stories live. Discover now