• 32

95K 2.9K 113
                                    

Dönmeme olanak sağlamayan kollarını zorla bollaştırıp suyun içinde ona döndüm. Küçük ellerimi yüzüne koyup dizlerimin üstüne oturdum.

-"Ben senin yanında çok mutluyum. Kimse bu mutluluğu veremez bana. Ben dünyaları istemiyorum Atahan sadece seninle olmak istiyorum." dedikten sonra iki yanağını da gülümseyerek öptüm.

İfadesizliğine karşın biraz bocalasam da kucağına oturtup öpmeye başlayınca duygusunu böyle belli ettiğini anladım. Belimi sıkıp diğer elini bacağıma attı. Dolgun dudağının tadına doyamayışımın sonucu doğan ısırığım beni utandırırken onu inletti. Altımda yükselip tam şişkin yere oturtunca şuan kalp gibi atan hassas yerim onunla birleşti. Ağzının içine inlemem engellenemez bir hale dönüştü. Elimde olmadan kalçamı bastırdım. O anda daha çok istemek kesinlikle anormal değil. Asla tecrübem olmayan bölgeler bana uyuşturucu etkisi yaratırken dilimi dudağında gezdirip uzunca emdim. Durmaksızın parmaklarım saçlarının aralarından geçip gidiyordu.

Nefes almak için çekilince artık suyun çoktan soğuduğunu hissettim. Titrek soluyuşlarımız banyoda yankı yaparken üşüyüp Atahan'ın sıcak bedenine sokuldum.

-"Buz gibi oldun." Nefesini nasıl düzelttiği konusunda içimde merak uyandı.

Başımı sallayıp boynuna sarıldım. Küvetten kucağında çıkarken yerler üstümüzden sızan suyla ıslanmıştı. Duşakabinin camını açıp içeri girince kapattı. Beni yere bastırırken suyu açtığında soğuk gelmesiyle çığlığı basıp altından kaçtım.

-"Dondum !"

Kolumdan çekip bu defa sıcak suya soktu. Hala vücut ısım normale dönemediğinden ona doğru sokuldum. Kollarıyla beni sıkıca sardı.

-"Isıtırız." diyip yanağımı öptü
-"Niye ben seni öpmeye doyamıyorum ? Büyü mü yaptın yoksa sen bana ? Yada kokun mu büyülü minik kız ?" Öpe öpe sorarken duvara ilerlemiştik. Bacaklarımdan tutunca beline sarıp sırtımı duvara sabitledim.

-"Bilmem ." dedim dudağımı büküp. Bu şekilde hissetmesi kalbimi bulutlara çıkarttı. Ondan gelen her cümle beni inanılmaz rahatlatıyor.

-"Sen benim herşeyimsin."

Alınlarımızı birbirine yaslayınca gözlerimi kapattım. Onu daha çok hissetmeye çalıştım.

-"Sevgine çok ihtiyacım var." diye fısıldadım. Ne kadar duydu bilmiyorum. Görmediğim ilgiyi şefkati ondan gördükçe olgunlaşacağım yere çocuklaşmak istiyorum. Ben çocukluğunu yaşayamayan birisi olarak büyüdüm.

-"Kalbimin sana çok ihtiyacı var."

Söylediğine gülümserken gözlerimi açıp dudağını öptüm.
-"Hep kalbinde olacağım." dedim dudaklarım dudaklarındayken. Gülümseyip bir kere daha öpüp kucağından indim.

-"Şimdi seni yıkayalım !" Asılan lifi alıp yerde duran duş jelinden sıktım.

İkimizde aynı kokucaz !

-"Emin misin ?" dedi sırıtırken. Edepsiz düşüncelerini göz ardı edip karın kaslarından başlayarak sürttüm. Birazcık daha yukarıı ama çok incelemeden !

Beni öpme çabalarında her seferinde itmiş son olarak kolunu kendime çekmiştim. Büyük elinden yukarıya omuzuna kadar çıkıp diğer koluna da aynı işlemi yaptım.

-"Hadi dön."

Geniş sırtına bakıp iç çekerken her bir yanını köpürttüm. O suyun altında arınırken şampuanı avucuma sıktım. Arındıktan sonra bir elime bir de boyuna baktım. Yetişemeyeceğim düşüncesini anlayınca gülüp kalçama ellerini koydu. Havaya kalkınca bacaklarımı beline sardım. Gür saçlarını güzelce şampuanla buladım. Kucağından indiğimde saçlarını suyun altında akıtıyordu.

EFSUNLU AŞKWhere stories live. Discover now