° 29

94.5K 3K 120
                                    

Hiç ayrılmak istemediğim evden çıkarken sıkıntıdan patlamamak için akşama doğru Talia'yla buluşmaya karar verdim. Aklımda , gözümde Atahan'la sarılışımız bana olan sözleri varken moralimi kimse bozamazdı.

Oturduğu masaya yaklaştığımı görünce ayağa kalktı. Buluşmamız için söylediği kafe hem şık hem de rahattı.

-"Sana kızgın olsam da öğrenmek için geldim." Tripli tavrıyla yanaklarımı öptü ve burun kıvırarak oturdu. Karşısına geçerken gülüyordum.

-"Neden kızgın olduğunu sormuyorum bile."

Eğik kafasını kaldırıp gözlerini kıstı.
-"Bana nasıl anlatmazsın ?! Magazinden öğreniyorum resmen !" Kısık sesle kızarken bana doğru eğilmişti. Konuşmadan önce garsona sipariş verip gönderdik.

-"Çok yeniydi. Kimse bilmiyordu o yüzden söyleyemedim özür dilerim." dedim.

Masanın üstüne ellerimi koyup birleştirirken o da kollarını göğsünde bağlamıştı. Attığı kötü bakışları yok sayarak göz devirdim. Uzun süre trip atacağı belli.

-"Atahan Atay ya ! Koskoca Atahan ! Asla aklıma gelmedi birlikte olacağınız. Ama ne yalan söyleyeyim ilk duyduğumda baya şaşırdım. Yanlış anlama yaşı büyük olduğu içindi. Yinede birbirinize çok yakıştırdım. Umarım çok mutlu olursunuz. "

Uzanıp elini sıktım.
-"Teşekkür ederim canım benim. İnşallah. " dedim büyük bir tebessümle.

Siparişlerimiz gelince elimi çekip yemek tabağını ortaladım.

-"Ee anlatsana nasıl bir şey Atahan beyle birlikte olmak ? Her davette gördüm onu ama karakterini bileceğim kadar tanımadım. Salon beyefendisi nazik ama mesafeli bir bey diye aklımda kalmış." dedi salatasına çatal batırırken.

-"Yani dediğin gibi birisi aslında. Aslına bakarsan daha birbirimizi çok tanıyamadık. Henüz huyunu suyunu tam olarak çözmedim. Fazla kıskanç olduğunu söyleyebilirim." Ama kıskanmasını çok seviyorum. Kıskandığında sinirlenmesi fazla tatlı !

Talia da benim gibi sırıttı.
-"Böyle bir güzelliği nasıl kıskanmasın ?"

-"Yine de onun yanında kendimi farklı hissediyorum. Sanırım Atahan kadar olgun olmadığım için." diye itirafta bulundum.

Omuz silkti.
-"Zamanla oturur yerine hiç takılma. Şey diyeceğim sana Salih'le son zamanlarda fazla bir araya gelince eskisi kadar sevmiyorum demiyorum. Kuzenim ne de olsa. Bu gece iyi bir dj'in çıkacağı kulübe gidelim dedi. Birlikte gideriz değil mi ?" diye sordu.

Biraz düşünüp dudak büktüm.
-"Anneme haber veririm. Atahan'a da söylemeliyim." diyince yeniden dudakları kıvrıldı.

-"Kızımıza bak sen sevgilisinin sözünden de çıkmazmış !"

Utanarak oturduğum yere sinerken telefonumu çantamdan aldım. Rehberden Atahan'ın ismine tıkladım. Önce arayacaktım fakat vazgeçtim. Meşgul olabilirdi. En iyisi mesaj atmak diyip mesaj bölümüne tıkladım.

-Müsait misin ?'

Yazıp gönderdim ve masanın üstüne koydum. Dudaklarımı ısırarak beklediğim bir kaç dakikanın ardından gelen aramayla umutsuz bakışlarım parlamaya döndü. Kıpırdanıp yanıtladığım aramayı kulağıma getirdim.

-"Sana hep müsaitim güzelim sormana gerek bile yok."

Aradan sadece saatler geçmiş olmasına rağmen sesini özlemem normal mi ?

-"İşin olabilir diye.." dedim cümlenin devamı getirmeden sustum. Karşımda munzur ifadeyle otuz iki diş bakan birisi olunca heyecanıma heyecan katlanıyor.

EFSUNLU AŞKWhere stories live. Discover now