6.bolum

16.7K 846 75
                                    

Medya Jessica
Iyi okumalar

Emilyden

Laura'nin birden gitmesi ile iyice süphelenmeye başlamıştik bu kızdan bu kız da bir şey vardı ama ne ?
Ashley'in da benim gibi düşündüğünü biliyordum.
O sırada Jessica aklıma geldi.
-Ne istiyorsun Jessica diye sordum.Benim sesimle Ashleyde Jessica'ya bakmaya başlamıştı.Jessica bi vampirdi ve fazlasıyla sinir bozucu bir kızdı.
-Bir şey istediğim yok kıllı kurtcuklar.Ben Laura'nın arkasindan bir bakış attı ve ormana girdi.Bunu kesin gidecek Ve Dracula'ya diyecekti.
-Gerizekali vampir diye söylendi Ashley.
-Onu boşver de Ben Laura'nin kolyesini merak ediyorum.Ilk geldigimde görememiştim.
Ashley omuz silkti
-Bir gün öğreniriz.Kafamı salladım.
Ben ve Ashley bir kızıl kurttuk.Bozkurtlar, siyah kurtlar aslında siyah kurt sadece alfamız ve birde gri kurtlar vardi.Ayrica vampirler var.Onların lideri Dracula. bazıları ormanda bazıları ise bu kasabada yaşıyor.Orman da yaşayan kurtlar genelde kurt formunda oluyor.Benim babam da bir kızılkurt.Annem de kızıl kurttu ama o öldü.
Bız kasabada yaşamayı seçtik.Ashley ile biraz orman yürüyüşü yapmaya karar verdik.
Ormana doğru yürümeye başladık

Lauradan

Hızlıca eve geldim.Evde kimse yoktu.Sanirim babam bir yere gitmişti.O dönene kadar ormana gidebilirdim.Emily tehlikeli dedi ama ben de korkak biri değildim.Bu kasaba hakkında bir şeyler öğrensem iyi olurdu.Madem Ashley veEmily ile gitmiyordum ben de kendim giderdim.Kapıyı açtım ve ormana doğru yürümeye başladım.Hava hafiften kararıyordu.Çok uzaklaşmasam iyi olur.

Ormanın yolu çok güzeldi ama yorulmuştum.Bir ağacın altına uzandım.Rüzgat beni mayıştırmıştı.Uyku beni kollarına çektiğinde karşı koyamadım

Hırlama sesleri ile uyandım
1 dk ne ! Hemen ayağa kalktım karşımda 5 tane iri kurt bana bakıyordu.
O korku ile donakaldım en öndeki siyahkurt hırladı.Gözleri kırmiziydi.
Onun arkasındaki kızılakaçan kahverengi tonlarında ki kurt bir an üstüme atlayınca Istemsizce çığlık attım ve kollarımı yüzüme sper ettim.

Onun arkasındaki kızılakaçan kahverengi tonlarında ki kurt bir an üstüme atlayınca Istemsizce çığlık attım ve kollarımı yüzüme sper ettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

O sırada ne yaptiğımı bana uyarı verircesine ısınan kolyeden anladım.
Çığlık atmıştım kurda baktığım da onun ağaca doğru çarptığını gördüm.Hemen kalkıp gitmeliydim.Kurtlar bir agaca çarpan kurda bir de bana bakıyorlardı.Hemen kurdun yanına gittiler bende o sırada kalktım ve koşmaya başladım ama hiç şansım yoktu.Bir kurt üstüme atladığında hızla yere kapaklandı.Şuan canımı kurtarmalıydım.Zaten en irileri siyah kurt peşimden gelmemişti.O yüzden bu 3 kurdu belki çığlığım ile korkutabilirdim.bunu yapmamam gerekiyordu.Ama şuan ölebilirdim.Kurtlar tam saldıracakken derin bir nefes aldım ve büyük bir çığlık attım.Ama sanki çığlık daha güçlenmişti.Kurtlar korkuyla geri çekilip kulaklarını indirdiler.Kulaklarından akan kırmizi sıvı beni şaşkına çevirdi.Bu kadar mı güçlüydüm?Kolyemin ışığı gittikce artıyordu.
Çığlığımla 4 ağaç devrilmişti.Hemen burdan gitmeliydim.Hızlıca kalktım ve koşmaya başladım.Kurtlar peşimden gelmiyordu.
Koşmak yerine hızlı adimlarla yürüdüm.O sırada bu tarafa doğru gelen 2  kızıl kurt gördüm.Bir ağacın arkasına saklandım.Kurtlar tam benim ağacın bir metre ötesinde durmuş havayı kokluyorlardı.
O sırasa gözlerime inanamayacagım bir sey oldu kurtlar insana yani Ashley ve Emily'e dönüştüler.

KARANLIK ISTEK(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin