Bemutatkozás✔️

6K 146 2
                                    

Szerintem Shawn Mendest nem kell bemutatni. Igaz a való életben híresség, de ebben a storyban nem így lesz. Na de itt is van a főszereplő lány:

 Na de itt is van a főszereplő lány:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Csá! A nevem Kassandra Melody Brook. Igen eléggé hülye nevem van. De azt utálom a legjobban ha kimondják teljesen hogy Kassandra. Szólítanak Melodynak, Melnek, Sandrának, Szandinak, Kassynek sőt még Brooknak is, de Kassandrának ne. Jó, most hogy befejeztük a nevem elemzését elmondok pár fontosabb dolgot. A kedvenc színem a fekete, imádok focizni és azon belül kapus lenni. Az előző sulimban én voltam a legjobb kapus a suliból. Ezt nem nagyképűségként mondom, de hát mindenki ezt mondogatta, szóval ideje elfogadnom. 18 vagyok ami azt jelenti hogy még van 4 hónap iskolám. Mivel volt egy eléggé kellemetlen eset az egyik tanárral elhúztam a sulimból és LA-ből Torontoba költöztem. Holnap lesz az első napom. A tankönyveket megkaptam, tudom mi hol van a sulin belül és azt is megtudtam hogy a 11.-be jár egy volt haverom. Azaz focipajtásom. Legalább lesz kivel eddzek. Szerintem elég ennyi is rólam, a többi úgyis kiderül a storyból.🖤

Javítva:2020.12.18.

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Where stories live. Discover now