5✔️

3K 139 2
                                    

Egy hónap elteltével:

Mindenki, már most az évvégi vizsgákra készül. Én kicsit lazábban veszem ezt ez egészet, de azért tanulok. Ebben a hónapban a legkisebb jegyem a 4-es volt, és abból is csak 3 volt. A többi mind 5-ös.
A szüleimmel még tartom a kapcsolatod, már amennyire. Van amikor felhívom őket, de leráznak. Már egy hete nem beszéltem velük. Várom hogy ők hívjanak, de ezek szerint nem kíváncsiak rám.
Shawn még mindig velem él, és szerintem ez nem fog változni. A suliban már nem nagyon piszkálják őt, azóta az eset óta. Hogy mi volt?
Épp mentünk haza, csak még beugrottunk a boltba, venni pár fontos cuccot. Ekkor megjelent a látókörünkben az egyik 11.-es. Nem tudom már hogy D-s vagy B-s, csak azt hogy hanyadikos.
- Látom a lúzerke felszedett egy pincsit - röhögött a képünkbe. Jó, tűrtem.
- Gyere, ne is foglalkozz vele - mondta halkan Shawn, miközben megfogva a kezem elkezdett húzni, mivel tudja hogy robbanok, ha felcsesznek.
- Igen, halgass csak a kis lúzeredre, nyomika, és menjetek. - mondta gúnyos hangon. Na jó nekem elegem van.
Kihúztam Shawn kezei közül az enyémet, leraktam a kezemben lévő szatyrot és elkezdtem a srác felé közeledni. Megcsíptem a tarkóját, így lenyomva őt az én szintemre.
- Na idefigyelj - nyomtam fejét a villanyoszlopnak. - Te csak ne szólogass be. Megértetted? Egy évvel kisebb vagy nálam, alacsonybb vagy mind kettőnknél, pedig én nem vagyok egy felhőkarcoló, ja, és hanyagold a beszólásaidat, mivel ezzel egy kis elsőst se se tudsz lealázni. Szóval takarodj a közelünkből, mert felrúglak.
- Jah, persze - mondta cinikusan.
- Uuu, ez hiba volt, haver! - mondta Shawn vészjóslóan. Ekkor nem is vártam tovább, elengedtem őt, majd mikor azt hitte nem csinálok semmit, jól tökön vágtam a térdemmel. Csak hogy tanuljon a leckéből. A fájdalomtól persze össze görnyedt és a földre esett.
- Na ezért ne kezdj ki a nagyobbakkal.
Másnapra már az egész suli tudott az esetről. Mostmár félnek tőlem.
Hát ja, kb. ez történt. Jó mi? De legalább már nem zaklatják Shawnt.
Tesiken még mindig én vagyok a kapus, sőt már nem csak tesiken. A suli focicsapata felajánlotta azt hogy beszálhatok és játszhatok az évvégi meccsen. Azaz játszahot a MagCon csapatban. Azt mondják ha ezt megnyerjük akkor pénz díjat kapunk, mi is és az iskola is. Mi 500 €-t kapunk, még az iskola 2000-t.

A csapatban összesen 8-an vagyunk. Én, Cameron Dallas, Jack Johnson, Jack Gilinsky, Nash Grier, Hayes Grier, Carter Raynolds, Aaron Carpenter. Imádni való srácok. Nagyon hamar összehaverkodtunk. Shawnnal is jól kijönnek, és elmondásuk szerint ők sose piszkálták Shawnt. Jó igaz védeni se védték, de az már egy jó pont nálam, hogy nem zaklatták. Hát igen, ez mind egy hónap alatt történt. Még van kb. 3 hónap a suliból. Na azt már kibírjuk. De amúgy másnak csak 2 hónap van. Hogy miért? 1. Hónap, mi éretségire készülünk. 2. Hónap, még készülünk az éretségire, de hónap végén megírjuk. 3. Hónap, az évvégi bálra gykoroljuk a táncunkat. Ja és akkor van a lánykérés szezon. Már alig várom...remélem érződik az erős gúny és irónia. Sose voltam ez a bálos típus. És nem is leszek. De legalább csak ez az egy van. És ez az utolsó...

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang