12✔️

2.4K 105 4
                                    

Csak bámultam ki az ablakon és akkor rájöttem hogy jelenleg hazafele tartunk.
- Hova megyünk, Shawn? - kérdeztem furcsán.
- Először haza, hogy átöltözz valami csinosba, aztán a meglepi helyszínére. - magyarázta. - Ja, és ruhát, vagy szoknyát vegyél. Azokban olyan csinos vagy! - tette hozzá gyorsan. Haza érve egyből mentem öltözni. Végül erre esett a választásom:

Persze nem azt a magassarkút vettem, hanem egy fordított bőr, magastalpú szandát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Persze nem azt a magassarkút vettem, hanem egy fordított bőr, magastalpú szandát. A hajam felkötöttem, majd lementem a nappaliba, ahol Shawn telefonozott. Egy fekete nadrág és egy világos szürke póló volt rajta. Megjegyzem rohadt sexy volt.
- Azta! - ámult el, mikor meglátott. Reakciójára fülig pirosodtam. - Többet kéne ilyen világos színt hordanod. Főleg kéket, - itt már előttem állt. - az kiemeli gyönyörű szemeid - simított arcomra. Kezem kezére helyeztem, miközben lehunytam a szemeim. Élveztem a pillanatot.
- Induljunk. - súgta, hüvelykujját végig simítva az arcomon, mire aprót bólintottam. Shawn nyomott egy puszit a homlokomra. Ezután kimentünk a kocsihoz, majd elindultunk.
Már egy jó ideje kocsikázhattunk, mikor megálltunk egy réten. A rét nem volt valami nagy, azaz láttam a másik vegét. A rét közepén volt egy nagy fa. De tényleg hatalmas volt. Főleg a rajta található két részes faházzal. Volt egy felső és egy alsó része. El nem tudom képzelni hogy hogy lett megépítve, de minden tiszteletem a munkásnak/munkásoknak
- Gyere! - kulcsolta ujjait az enyémekre, miután zsebre vágta a kocsikulcsot.
- Ezt még anyám építtette, mikor 6 éves voltam. Régen sokat jártam ide, de mióta szétmentek anyámék, nagyon kevésszer jöttem ide. Gondoltam elhozlak, ha már, úgymond megmentettél apámtól. - mondta, miközben közeledtünk a faházhoz. - A faházba csak azon a létrán jutsz be. A felső szint igen aprócska, de az alsóban még egy ágy is van. Sőt csak az van, meg egy pici szekrény szerűség. - magyarázott tovább.
Lassacskán a házhoz értünk. Közelebbről tényleg nagyobbnak tűnt az alsó rész. A felső meg rendes faház meretű volt.
- Csak utánad - mondta a létra felé mutatva. Már majdnem az első fokon voltam, mikor eljutott az agyamig hogy miért akar előre küldeni. Vissza is fordultam.
- Perverz disznó! - csaptam tarkón, mire elnevette magát.
- Jó, na. Én csak udvarias akartam lenni - mondta még mindig nevetve, majd elindult a létra felé. Miután felmászott én is elindultam. Az emeleten kis pad szerűségek voltak körbe, egy kis asztalkával középen. Az egyik sarokban egy fekete gitár pihent, még az asztal tele volt papírokkal.
Lassan közelebb mentem és elkezdtem olvasgatni őket. Már az elsőnél rájöttem hogy dalok. Stitches, Mercy, Crazy, Life of the party, Never be alone... és ehhez hasonló címek. De nekem a Never be alone maradt meg a legjobban.
- Shawn, ezeket te írtad? - néztem rá nagy szemekkel, mire zavartan bólintott.
- Tetszenek? - kérdezte, kicsit pirosas arccal, miközben odajött hozzám. Lassan bólintottam, miközben újraolvastam a Never be alone szövegét.
- Ezt tetszik a legjobban. - utaltam a kezemben lévő szövegre. - Elénekled? - kérdeztem, megvillantva a kiskutya szemeimet.
- Hát, jó. - indult meg a gitárjáért.

- Megígérem egy napon itt leszek
Meg óvlak téged
Vigyázok az egészségedre

Ez most kicsit őrültség
És nem tudom hogyan lehet megállítani vagy lelassítani


Tudom van néhány dolog amelyeket meg kell beszélnünk

És nem tudok maradni
Csak engedd, hogy egy kicsit tovább tartsalak most

Végy egy darabot a szívemből
És tedd magadévá
Ezért ha távol leszünk egymástól
Soha nem leszel egyedül[2x]

Soha nem leszel egyedül
Ha hiányzok csak csukd be a szemed
Távol lehetek de soha nem múlik el

Amikor ma éjszaka elalszol, emlékezz, hogy ugyanazon csillagok alatt fekszünk

És hé
Tudom van néhány dolog amelyeket meg kell beszélnünk

És nem tudok maradni
Csak engedd, hogy egy kicsit tovább tartsalak most

És végy egy darabot a szívemből
És tedd magadévá
Ezért ha távol leszünk egymástól
Soha nem leszel egyedül[6x]

És végy egy darabot a szívemből
És tedd magadévá
Ezért ha távol leszünk egymástól
Soha nem leszel egyedül
Soha egyedül...

Az első lány a foci csapatban ♡BEFEJEZETT♡✔️Where stories live. Discover now